Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Wenkies on fleek met Microblading

Wenkies on fleek..! Deze uitspraak is al bijna niet meer weg te denken, en om mij heen hoor ik hem dan ook regelmatig. Ik betrap mezelf erop dat ik hem ook wel heel regelmatig gebruik als ik iemand zie met mooie wenkbrauwen of als ik zelf mijn wenkies weer heb laten doen. Ik heb mazzel dat ik gezegd ben met mooie wenkbrauwen (wat overigens niet altijd zo is geweest), maar er zijn ook vrouwen die hun natuurlijke wenkbrauwen wel een kleine boost kunnen geven. Je kunt je wenkbrauwen op verschillende manieren op je gezicht zetten. Natuurlijk met het welbekende, alom vertrouwde wenkbrauwpotlood. Dan is tatoeëren ook nog een optie, maar ik wil het vandaag gaan hebben over microblading. Een nieuwe techniek om je wenkies weer helemaal on fleek te krijgen!! Lees gauw mee!

Een aantal maanden geleden kwam er een foto van een vriendin van mij voorbij op facebook. Ze had haar wenkbrauwen laten microbladen en het zag er ontzettend mooi uit. Haar eigen wenkbrauwen vond ze niet mooi genoeg, de haartjes te licht en de inplant niet naar wens. Als ik aan getatoeëerde wenkbrauwen denk, dan denk ik automatisch aan van die te harde inkt op je gezicht wat er behoorlijk onnatuurlijk uitziet. Maar dit zag er uit als echte haartjes! Ik heb er heel gefascineerd naar zitten kijken. Maar ja, zelf heb ik het niet nodig dus het hele onderwerp heb ik laten rusten.

Toen mijn moeder een half jaar geleden kanker kreeg en door de chemotherapie veel van haar wimpers en wenkbrauwhaartjes verloor kwam dat beeld van de wenkbrauwen van mijn vriendinnetje weer naar boven. Mijn moeder en ik spraken steeds meer over het feit dat als je je wimpers en wenkbrauwen kwijt raakt ook je “gezicht” een beetje verliest. Nu heeft mijn moeder van nature ook hele lichte en smalle wenkbrauwen en tekende ze zelf altijd bij, maar nu er helemaal bijna niets meer zat was de wens om iets permanents te laten zetten toch steeds groter. Tatoeëren was iets wat ze absoluut niet wilde, maar omdat microblading zo natuurlijk oogt was dat iets waar ze absoluut voor wilde gaan.

Wij kwamen terecht bij Onami in Voorburg. Hier kreeg mijn moeder eerst een intake en moest ze een formulier invullen en ondertekenen omtrent allergieën en risico’s. Want die zijn er altijd. Vervolgens werd er op mijn moeders gezicht de vorm van de wenkbrauw getekend die het beste bij haar gezicht zou passen. Dit kon ze vervolgens controleren of het naar wens was en vanuit daar kon het werk van start gaan. De kleur van de inkt wordt gemengd en daarbij wordt gekeken naar de kleur van je haar en huid. Het moet natuurlijk wel bij je passen. Microblading is de nieuwste techniek op het gebied van van semi – permanente make-up. Met een pen worden er met pigment hele fijne hairstrokes in de huid gekrast waardoor er uiteindelijk een hele natuurlijk ogende wenkbrauw ontstaat. Het was super mooi om de wenkbrauw te zien ontstaan op mijn moeders gezicht. Een tweede behandeling is overigens nog nodig om het pigment een extra boost te geven en optimaal resultaat te behalen.

De eigenaresse van Onami, Rachel Busch, is echt een fantastische vrouw. 1 x per maand geeft zij 1 microblading behandeling + nabehandeling cadeau aan een vrouw die chemotherapie ondergaat. Hoe bijzonder is dat! Mijn moeder behoorde tot één van deze gelukkige dames!

Rachel Busch heeft regelmatig mooie acties rond microblading. Zo is een normale behandeling + 1 nabehandeling normaal gesproken
€ 295,-. Nu is dit bedrag € 195,- ! Voor dit bedrag kan je dus uiteindelijk gaan zeggen…. WENKIES on FLEEK!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .