` BEAUTY + WINACTIE: 5 Tips om haarverlies te voorkomen - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY + WINACTIE: 5 Tips om haarverlies te voorkomen

Haarverlies bij vrouwen is niet iets waar veel over gepraat wordt. Toch gebeurd het heel vaak bij hormoonschommelingen zoals na een zwangerschap dat je veel haar verliest. Ook als je ouder wordt kan je haar meer uitvallen en/of dunner worden en laten we eerlijk zijn, daar zitten we niet op te wachten en zijn we totaal niet blij mee. Daarom hebben wij wat handige tips voor jullie op een rij gezet.

Was je haar niet te vaak en gebruik natuurlijke shampoo

Als ik mijn haar te vaak was, dan wordt mijn hoofdhuid steeds gevoeliger en mijn haar droger. Bovendien verlies ik dan ook meer haar. Je hoeft je haar maximaal maar 2 keer per week te wassen. Heb je veel last van klitten of stug haar, dan kun je vaker conditioner of een masker gebruiken.

Gebruik een special haarborstel

Vroeger had ik een gewone haarborstel en die ging overal dwars doorheen nam zoveel haar mee, niet normaal! Gelukkig bestaan nu de tangle borstels en je kunt deze in vele kleuren en maten kopen, ideaal voor je haar en het bespaart je nog meer haarverlies. Je kamt het haar super makkelijk door en daardoor ook geschikt voor kleine meisjes 😉 Meer tips voor langer haar kun je hier vinden.

Geef je haar een boost met Hairlust Gummies

Sinds een paar maanden gebruik ik nu de Hairlust Gummies en mijn haar is nog nooit zo lang geweest. En nee dat zeg ik niet zomaar, want ik heb dit nog nooit meegemaakt. Ik heb altijd veel maar fijn haar gehad, maar door stress, veel kleuren en de eetstoornis boulimia was er weinig meer van over. Ik had zoveel last van haaruitval en het werd steeds dunner. Nu is het gelukkig al een tijdje beter, maar echt groeien deed het niet meer. Totdat ik dus de Hairlust Gummies iedere dag slikte. Je mag er maximaal 3 per dag en dat deed ik ook gedurende 3 maanden en ik zag het gewoon langer worden. Daar ben ik superblij mee en ik laat het resultaat dan ook graag zien!

Gebruik bescherming tijdens het föhnen

Gebruik een goede haarolie voor het beschermen van het haar tijdens het föhnen, die ook tevens hittebestendig is en je haar daarnaast goed verzorgt.

Geef je haar een boost met een lekker masker

Tegenwoordig zijn er veel vrouwen die hun haar stijlen of krullen en onbewust wordt het haar daardoor toch kwetsbaarder. Het is daarom goed om af en toe een heerlijk masker te gebruiken en je haar weer even een flinke oppepper te gebruiken. Vooral haarmaskers die het haar meer volume geven en de vochtbalans herstellen zijn heel populair.

Welke tip(s) ga jij toepassen?

Gave winactie met Hairlust!

Wij mogen in samenwerking met Hairlust maar liefst 1 pakket hairlust gummies voor 3 maanden weggeven, hoe gaaf is dat?! 

Wat moet je hiervoor doen?

 • Volg Hairlust & Boost your Health op social media;
 • Laat hieronder weten waarom jij dit wel kunt gebruiken;
 • Deel het artikel en tag iemand die het ook kunt gebruiken – niet verplicht, wel lief!

We maken de gelukkige winnaar bekend op zondag 12 januari aanstaande via Facebook!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 16

 • Avatar
  reply

  Eline

  6 januari 2020

  Haiiii! Wat een goede tips 🙂 ik struggle al een jaar met haaruitval… Aan mijn bloedwaarden vinden ze niets :/ dus ben zelf aangewezen op experimenteren. dit zou dus heel goed van pas komen 🙂 Veel liefs! X

 • Avatar
  reply

  Joke Flohr-Scheffer

  6 januari 2020

  Ik doe heel graag mee, mijn haren zijn zo dun geworden
  Mijn borstimplantaten waar ik al 18 jaar ziek van ben zonder het te weten veroorzaken dit
  Volgende week dinsdag worden ze verwijderd en dan hopelijk op naar ‘n snel herstel met hopelijk ook weer wat meer haargroei
  Ik was ze maar 1x per week met natuurlijke Copaiba Vanilla Shampoo en verder spoel ik ze gewoon met water of ik was ze af en toe met Bentonietklei en ik gebruik Cedarwood 100% essentiële olie maar dit is echt Mega welkom

 • Avatar
  reply

  Aafke

  6 januari 2020

  Oe, ik doe graag mee! Ik ben al een hele poos bezig met experimenteren met mijn haar, omdat t toch wel snel droog en futloos is en helaas ook veel uitvalt. Ik was het alleen nog met natuurlijke producten, smeer er avocado-olie in en aloe vera, gebruik een speciale borstel, maar het werkt allemaal nog niet genoeg helaas. Ik ben heel erg benieuwd of de gummies hier verandering in zouden kunnen brengen, dat zou zeker heel erg fijn zijn, want ik zit met mijn handen in ‘t haar momenteel! 😉

 • Avatar
  reply

  Jacqueline

  6 januari 2020

  Goedendag meiden,

  Wat goed de kans te krijgen om dit product te mogen ervaren.
  Na mijn ziek zijn en daarna de hormoontherapie is mijn haar dunner geworden.
  Ben blij met jullie 🙏🏻❣️

 • Avatar
  reply

  Anita H.

  6 januari 2020

  Ik heb vaker periodes van extreem haarverlies gehad door ziekte en gebruik van medicijnen. Inmiddels ziet mijn haarbos er gelukkig weer normaal uit en ik ben ook redelijk tevreden met de lengte. Maar het kan altijd beter. Ik vind lang volumineus haar prachtig en ik ben best ijdel. Dus kom maar op met die pillen. Ik heb overigens ook nog wel een tip: regelmatig saunabezoek bevordert de doorbloeding en daarmee de haargroei. Ik heb het zelf ervaren (door ziekte ben ik enkele jaren niet naar de sauna geweest en toen ik dat wél weer (zeer regelmatig) deed zag ik echt verschil).

 • Avatar
  reply

  Miranda

  6 januari 2020

  Dit product zou ik heel graag willen winnen! Door eczeem op m’n hoofdhuid is m’n haar helaas dunnen geworden… Ik ben heel benieuwd wat dit doet voor m’n haar…

 • Avatar
  reply

  Marian B

  6 januari 2020

  Hmmm, dat maakt mij toch wel erg nieuwsgierig. Mijn haar is wel dunner geworden de laatste jaren. Ik zou graag ervaren wat dit voor mij kan betekenen. Ik hoop op hetzelfde resultaat als bij jou.

 • Avatar
  reply

  Dominique

  6 januari 2020

  Weer een super mooi actie, waar ik ook graag een kans voor waag.
  Was, altijd trots op m’n haar maar sinds m’n 1e beroerte nu 4 jaar terug heeft het een flinke tik gehad. Veel haaruitval overal vind je haren. Als bv jas aan heb gehad zit hele rugpand onder de haren. Het is ook dunner geworden. Was het al 1x pw, gebruik geen stylingproducten omdat dan vaker zou moeten wassen. Al meerdere producten gebruikt mar werkt maar kort 🤞🏻🤞🏻

 • Avatar
  reply

  cobi

  6 januari 2020

  Zelfs met de tangle vliegen de plukken haar soms in het rond dus ik ben hier wel benieuwd naar

 • Avatar
  reply

  Marina de Graaf

  6 januari 2020

  Omdat mijn haar door hormonen enorm dun is geworden. inmiddels begint het langzaamaan te herstellen. Wat extra hulp is altijd welkom!

 • Avatar
  reply
  6 januari 2020

  Dat zou ik zeker weten graag eens uit willen proberen.
  Vroeger altijd een hele dikke bos krullen, maar helaas nu niet meer!. Ik heb nog wel krullen, maar mijn haar is veel dunner en futlozer geworden, maar bovenal… het groeit gewoon niet meer!. Het blijft steeds op dezelfde lengte.
  Daar baal ik wel van, want ik heb nu een lengte waarbij mijn haar bijv. net te kort is om helemaal op te steken. De haartjes in de nek zijn net niet lang genoeg.
  Kortom…. ben erg benieuwd en zou dit zeker weten graag eens willen “testen”

 • Avatar
  reply

  Ingrid

  6 januari 2020

  Zou het echt eens willen proberen met mijn dunne haar

 • Avatar
  reply

  Amanda Geers

  6 januari 2020

  Zeer verwarrend voor de mens
  de vele merken shampoo
  gemaakt als vervulling
  van iedere wens
  ..dun,steil of krullend haar
  van ieder merk een passende
  oplossing klaar!

  Wil zo graag mooie lokken,
  zoals dat meisje
  van die reclame spot!
  Nog steeds niet gevonden,
  ……worden we ook hier weer mee bedot!

  Nog steeds geen oplossing gevonden
  voor mijn dunne haar
  …..Maar wie weet misschien deze Gummies

 • Avatar
  reply

  Fany

  8 januari 2020

  Ik heb al meerdere keren last van haaruitval gehad. Ik ga nu heel veel extra stress krijgen. Moeder geopereerd en blijf min maand thuis van werk om voor mijn chronisch zieke vader en herstellende moeder te zorgen. Is mentaal heel zwaar en alle extra boosts zeker welkom. Haar 1 van mijn zwakke plekken dus x

 • Avatar
  reply

  Lilian Wapperom-Declercq

  9 januari 2020

  Doordat ik een auto imuunziekte heb, verlies ik veel haar. Helaas heb ik het een paar jaar geleden korter geknipt. SPIJT!! Maar mijn haar groeit zo langzaam ook en is gortdroog, dus breekt aan alle kanten af. Ik ben bang dat mijn haar nooit meer lang zal worden, maar een beetje hulp is zeker nooit weg! Wat ik tot nu toe geprobeerd heb, had 0 effect dus ik ben zeer benieuwd

 • Avatar
  reply

  Tessa Hagen

  9 januari 2020

  Heel graag win ik deze hairgummies! Misschien dat mijn krullen dan eindelijk iets langer worden🙌😍. Moet ze nu altijd alweer knippen omdat de punten dun en beschadigd raken😓

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .