` BEAUTY + WINACTIE: Geniet van de heerlijke producten van Cîme Skincare - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY + WINACTIE: Geniet van de heerlijke producten van Cîme Skincare

Jullie weten het ondertussen al van ons, als wij een nieuw gaaf merk ontdekken waarvan wij denken dat meer mensen het moeten zien, dan willen wij dit direct delen op Boost your Health. En nu is daar dus Cȋme, een nieuw vegan fairtrade huidverzorgingsmerk dat met zijn fris ogende verpakking en heerlijke geurtjes direct in het oog springt. Melinda en ik mochten een paar producten testen en wij vertellen je in dit artikel wat wij ervan vinden. Lees je mee?

Ik (Isabelle) ontving 3 producten. Een dag/nachtcrème, een huid/haarolie en een hand/body wash. Ik begin met het product waar ik het meest kritisch naar zal kijken, en dit is de huidolie. Jullie weten ondertussen van mij dat ik al ontzettend lang olie gebruik op mijn gezicht. Het houdt mijn huid jong, en gevoed en daarnaast ook ontzettend zacht. Van nature heb ik een hele droge huid, maar sinds ik 2 x per dag een huidolie gebruik in combinatie met mijn dagcrème is dit niet meer geweest.

Wat mij direct opvalt is dat het flesje een spray flacon is, net zoals een parfum. Persoonlijk vind ik dit iets minder fijn aanbrengen, maar alles kan wennen. Iets anders dat mij opvalt in vergelijking met andere oliën die ik wel eens gebruikt is de geur. Oliën zijn vaak vrijwel geurloos, maar niet deze olie van Cîme. Hij ruikt waanzinnig lekker, maar heel subtiel! In de olie zit onder andere wilde rozenolie, duindoornolie, abrikozenpitolie en sesamolie. Dan de gebruikstest. Ik moet dus even wennen aan de sprayflacon, maar de olie smeert super goed uit, je gaat er NIET van glimmen en het trekt heel snel in. Allemaal pluspunten dus. Dat een product vegan en natuurlijk is, wilt niet direct zeggen dat je er tegen kunt met een gevoelige uit. Maar de olie doorstaat de test glansrijk en gaat weer op mijn lijstje favorieten!

Ook wilde ik graag de dag en nachtcrème uitproberen. Ondanks dat ik dus een hele droge huid heb, hou ik niet van vette crèmes. Daarvan krijg ik al snel het gevoel dat mijn huid “opgesloten” zit. Ik test de antioxidant crème die geschikt is voor de normale en gevoelige huid. Heb je een onzuivere of vette huid dan wordt deze crème niet aangeraden. Ook dit product voelt goed. Op de vingers lijkt hij in eerste instantie vol en romig, ik ben dus even huiverig of ik het niet too much vind op mijn huid. Maar net zoals de olie verdeeld de crème fijn over de huid en trekt snel in. De formule bevat extracten van kostbare bergplanten zoals edelweiss en wilde rozenolie. Natuurlijk bevat de crème geen parabenen, zit er geen parfum in en zit er geen phenoxyethanol in.

 

Het laatste product dat ik test is de hand & bodywash. Nu zal je denken, daar kan niet veel bij mis gaan. Maar geloof mij, als je handen zo open liggen van de eczeem, dan kan er wel degelijk heel veel mis gaan. De geur is zo lekker fris. Je ruikt de mandarijntjes heel goed. Word er vrolijk van. Maar worden mijn handen ook vrolijk? Ik heb vaak dat ik na het handen wassen met zeep mega droge handen krijg, dat het trekt en dat het zeer doet. Nu wil ik niet direct zeggen dat mijn handen ineens helemaal opgeknapt zijn na het gebruik van deze hand & bodywash, maar er is wel een verschil met wat ik gebruikte. Allereerst het trekkerige gevoel wat een stuk minder is, en ook het droge jeukende gevoel is een minder aanwezig. Ik denk dat dit komt door de biologische zeepnoten die ze gebruikt hebben in dit product. Deze noten zijn een natuurlijk alternatief voor agressieve wasmiddelen. Ze reinigen de huid wel grondig, maar drogen ze niet uit en ze irriteren ook niet. Kijk, daar hou ik van!

Naast de producten die ik binnen heb gekregen heeft Melinda deze producten ook mogen ontvangen. Hierin zat één verschil en dit product verdient dan ook wat extra speciale aandacht. Hieronder ligt ze deze toe!

Reinigende en versterkende lotion

Dit 3-in-1 product verwijdert make-up, reinigt de huid en kleurt. Dit milde en zachte micellaire water – op basis van rozenwater en rozenextract – verwijdert make-up en reinigt zonder de huid uit te drogen. De Rosée des Roses lotion helpt de poriën te sluiten en de natuurlijke balans van de huid te herstellen. Voor een zachte, schone, gekalmeerde en getinte huid. Spoelen met water is niet nodig. Biologisch en natuurlijk. Niet getest op dieren. Geen parabenen, geen (synthetisch) parfum, geen fenoxyethanol.

Wat vind ik ervan?

Ik merk dat mijn huid hier heel prettig op reageert. Het rozenwater zorgt voor ontspanning van mijn huid en dat kan ik tijdens deze stressvolle periode wel gebruiken. Het verwijdert goed alle make-up en ja zelfs de oogmake-up en dat maakt het echt uitzonderlijk. Ik heb namelijk al zoveel natuurlijke varianten geprobeerd, maar de meeste overleefde de test van de oog make-up niet. Kortom, ik ben heel enthousiast en gebruik het met liefde iedere dag!

WINACTIE!

Wij mogen 2 x de l’Huile by CÎME en hand & body wash weggeven, hoe gaaf is dat?!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Volg Cîme skincare op social media;
 • Laat hieronder weten waarom jij kans wilt maken;
 • Deel dit bericht op social media 🙂
Wij maken de gelukkige winnaars bekend op maandag 15 juni aanstaande via Facebook!

Niet gewonnen? Maak dan t/m 21 juni a.s. gebruik van maar liefst 20% korting op de gehele collectie van Cîme Skincare met de kortingscode: boostyourhealth

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 21

 • Avatar
  reply

  Maria Bos

  12 juni 2020

  Wauw wat een te gekke en gulle winactie! Ik maak heel erg graag kans om mijn moeder te verrasen. Nu zij zo hard werkt in de zorg verdient ze wel wat leuks! 🍀❤️ Shared, liked & fingers crossed 🤞

 • Avatar
  reply

  Hannah Berger

  12 juni 2020

  Hmmm dit lijken mij zulke heeeerlijke producten voor mijn huid! mijn bodyolie is net op, en zou deze dolgraag uitproberen! 😀 Liefs, Hannah

 • Avatar
  reply

  Milusca

  12 juni 2020

  😍♥️ whoop whoop ♥️😍 wat een superrrr actie ik doe heel erg graag mee voor onze zorgTOPPER!!! zuster 💉💊🏥😷 Uka.Die met heel veel liefde in de zorg werkt en wel een leuke verrassing verdient.

 • Avatar
  reply

  Dominique

  12 juni 2020

  Wat een super actie, waag graag een kans. Mijn gezicht is de hele dag droog en trekkerig zoveel crèmes geprobeerd niets helpt. En als ik dan een crème heb dan loopt dat van m’n gezicht af met de warmte. Dan liever niets op m’n gezicht.
  De huid/haar olie lijkt me heerlijk om ook op m’n haar uit te proberen.
  Al met al mijn huid haar kan wel een goede boost gebruiken.

 • Avatar
  reply

  Dorian van Haren

  12 juni 2020

  Wat een fijne producten voor mijn droge, oudere huidje! Maar ik doe mee voor mijn zusje die hard aan het revalideren is .. Toen ik las van je “door eczeem openliggende handen” dacht ik meteen aan haar: zij heeft dit ook en verdraagt eigenlijk geen enkele zeep! Ik hoop dat ze er net als jij veel baat bij heeft, net als van de olie vol hoogwaardige ingrediënten!

 • Avatar
  reply

  Anke

  12 juni 2020

  Ik ben al trouwe klant maar zou graag dit pakketje winnen om aan mijn zwangere schoonzus te geven. Dan kan ze haar baby buik insmeren met de geweldige olie!

 • Avatar
  reply

  Sabine

  12 juni 2020

  Luister… luister… hoor het gefluister van mijn lijveke…. “CIME yeah…CIME yeah… CIME yeah !…..

 • Avatar
  reply

  Chanice Maduro

  12 juni 2020

  Mijn huid kan wel wat verzorging van Cîme skincare gebruiken. Ik werk in de gehandicapten zorg en mijn huid (en haar!) heeft behoorlijk wat te verduren (gehad, maar nu nog) Die mondkapjes schuren en mijn handen zijn zowat stukgewassen. Mijn haar is dof, door het vele wassen en kan ook wel een oppepper gebruiken.

 • Avatar
  reply

  Aline Bouma

  12 juni 2020

  Lijkt me een heel eerlijk en fijn product. Beetje meer oog voor onze wereld en ons lijf…Ik hou er wel van. Buiten dat nog een aantrekkelijke verpakking ook..Ja, ik waag een kansje!

 • Avatar
  reply

  Marja

  12 juni 2020

  Oh,deze producten lijken mij heerlijk.Ik merk dat naarmate je ouder wordt de huid wel wat meer aandacht nodig heeft en dat geef ik het graag en in het bijzonder met dit soort heerlijke producten 🙏🏼🍀

 • Avatar
  reply

  Marian Zw

  13 juni 2020

  Ik volg op Facebook, ook het berichtje gedeeld op Facebook. Jullie hebben me nieuwsgierig gemaakt naar deze producten!. Ik loot graag mee om ze ook eens te proberen.

 • Avatar
  reply

  Melanke

  13 juni 2020

  Deze producten wil ik wel eens uitproberen!

 • Avatar
  reply

  Marian B

  13 juni 2020

  Dat lijken me erg fijne producten! Ik heb een gevoelige huid en kan niet zomaar alles op mijn huid smeren, maar deze zo te lezen wel. Ben benieuwd, ik probeer het graag eens uit om mijn huidje te verwennen.

 • Avatar
  reply

  Sophie

  13 juni 2020

  Wauw wat een mooi lijn pure producten. Ik merk dat mijn huid veranderd iets met leeftijd. Dus ben zoekende maar dit klinkt mij als een super optie voor mijn huid 💕

 • Avatar
  reply

  Saar

  13 juni 2020

  Ik wil al super lang L’huile by Chîme uitproberen, want ik heb tijdens de zomer vaak nood aan extra hydratatie vooral op mijn armen. Ik heb al van velen gehoord dat dit product echt wonderen doet, heerlijk ruikt en daarbij is het nog een eerlijk merk ook! Het enige wat me tot nu toe tegenhield is dat ik dit – als student zijnde – wel een prijzig flesje vind, dus fingers crossed voor deze giveaway 🤞🤞

 • Avatar
  reply

  Freeke

  13 juni 2020

  Gewoon omdat ik nood heb aan wat me-time, maar ook omdat de producten van Cîme zalig zijn voor je huid. Ik gebruik al een tijdje de recette de pureté, rosee de roses en de daisy delight, hierdoor straalt mijn huid en heb ik minder last van onzuiverheden.

 • Avatar
  reply

  Yvonne W

  14 juni 2020

  De producten van Cime zijn zo fijn… tenminste… dat is wat ik van een collega hoor, maar nu ook lees in jullie blog! Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar deze producten!

 • Avatar
  reply

  Sien van Biessum

  14 juni 2020

  Verras graag mijn lieve dochter die midden in een complexe scheiding zit,zij kan wel wat vrolijks gebruiken! ♥

 • Avatar
  reply

  Josien Hillebrands

  14 juni 2020

  Voor mijn lieve mam,zij is herstellende van twee heupoperaties en kan deze fantastische opkikker wel gebruiken! ♥

 • Avatar
  reply

  Geer Jonker

  14 juni 2020

  Een zwangere vrouw kun je nooit genoeg verwennen toch? 🙂
  Verras graag mijn lieve zus! ♥

 • Avatar
  reply

  Johannes Henderikus

  14 juni 2020

  Verras graag mijn lieve vrouw. Zonder haar aan mijn zijde had ik niet voor de tweede keer kanker kunnen verslaan!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .