Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY + WINACTIE: Maak kennis met de natuurlijke producten van Lavera

Wat zijn Melinda en ik ontzettend verwend deze maand. Wij kregen onlangs beide een prachtig pakket toegestuurd van Lavera. Het merk Lavera kennen wij al geruime tijd en er zijn producten die wij met liefde met regelmaat gebruiken. Toch zaten er in dit pakket voor ons ook onbekende producten in, en we konden dan ook niet wachten om alles te testen voor jullie. Natuurlijk houden wij niet alles voor onszelf maar delen wij graag in onze enthousiasme. Lezen jullie mee?

Lavera bestaat al ruim 25 jaar en staat voor betaalbare en betrouwbare natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten. Alle producten zijn 100% natuurlijk. De producten zijn daarnaast niet getest op dieren en grotendeels NATRUE-gecertificeerd. Wisten jullie trouwens dat de naam Lavera is afgeleid van het Latijnse woord “verum”, wat “de waarheid” betekent. What your see is what you get. Het is fijn dat je weet, dat welk product je ook gebruikt van Lavera, het een eerlijk product is wat geen kwaad kan voor huid, dier en natuur. Daarnaast zijn bijna alle producten vegan friendly. Naast de “gewone” producten van Lavera is er ook nog een hele verzorgingslijn voor mensen met een allergisch reagerende huid. Om de zachtheid van de producten te testen, worden alle producten getest op vrijwillige proefpersonen.

Omdat ik in dit artikel niet alle producten kan reviewen zal ik er een paar van mijn favorieten uitlichten. Gericht op de koude periode die geweest is, en waar wij nu nog steeds inzitten heb ik de handcrème bijna dagelijks gebruikt. Mijn handen worden snel droog en heb last van eczeem en kloven. Deze handcrème voelt superzacht aan, is vegan en een van de belangrijkste punten voor een goede handcrème is dat het snel intrekt en niet plakt. Deze handcrème heeft dit ook en daarom geef ik het een dikke 10!

Het tweede product en derde product wat ik de afgelopen weken veel heb gebruikt zijn de all-round cream en de bodylotion. Mijn huid heeft in de winter meer voeding nodig. Mijn onderbenen zijn kurkdroog, en ook mijn ellebogen en knieholtes kunnen wel wat extra liefde gebruiken. Doordat ik zwemles geef en dus met regelmaat in het chloorwater lig krijgt mijn huid veel te verduren. Wat ik ontzettend fijn vind aan de bodylotion is dat het een dunne, hele makkelijk smeerbare substantie is. Hierdoor smeert het goed uit, en wordt het snel opgenomen in de huid. De all-round cream is dik en vet, wat voor de extreem droge plekken op de huid ideaal is. Ik smeer het op mijn ellebogen en op de droge plekken in mijn knieholtes & armholtes. Mijn huid voelt daarna heel zacht aan en de producten ruiken ook nog eens heerlijk.

Naast verzorgingsproducten heeft Lavera ook hele mooie make-up. Het laatste product dat ik dan ook wil uitlichten is de Butterfly effect mascara. Bij toeval was ik toe aan een nieuwe mascara roller, maar als het daarop aankomt ben ik heel kieskeurig. Allereerst heb ik best gevoelige ogen en daarnaast hou ik van een natuurlijk ogende make-up look. Mega dramatische wimpers horen daar niet bij. Deze mascara pakt mooi op de haartjes en zorgen voor net dat beetje extra lengte en volume die je wel wenst. Daarnaast geeft het een natuurlijke look en scheid het alle haartjes mooi, geen geklonter en geklieder dus. Het borsteltje is niet te groot waardoor het makkelijk aanbrengt.

Wij willen jullie ook de mogelijkheid bieden om een aantal producten van Lavera te leren kennen, en om net zoals wij enthousiast te worden van dit merk. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van producten welke je kunt winnen. Dit zijn de smooth skin body scrub, lip balm, deodorant en twee fijne sheet masks. Wil je dit prachtige pakket winnen, kijk dan hieronder wat je daarvoor moet doen en geef jouw huid ook een boost!

 

WINACTIE!

 • Deel dit bericht op je eigen sociale media;
 • Tag een vriend/vriendin die je dit pakket ook zou gunnen;
 • Like de pagina van Lavera en Boost your Health op FB en IG (niet verplicht wel lief).

 We maken de gelukkige winnaar aanstaande donderdag 30 januari bekend via Facebook en Insta Stories!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 7

 • reply

  Corry de vos

  26 januari 2020

  Zou geweldig zijn om dit mooie pakket te winnen
  Hier ga ik onze oudjes in het verpleegtehuis Heerlijk mee verwennen mooi toch ??

 • reply

  Yvonne Wiel

  26 januari 2020

  Ik ben steeds meer op zoek naar fijne natuurlijke producten… Deze ken ik nog niet!

 • reply

  Martina

  26 januari 2020

  Wat een verwennerij om deze mooie pakket te mogen winnen zeer welkom 🍀🍀🍀

 • reply

  Lotte

  26 januari 2020

  Een heerlijk verwenpakketje voor mijn vriendinnetje!

 • reply

  Marian zw

  26 januari 2020

  Wat een fijn pakket, ik doe natuurlijk graag mee! Volg jullie op facebook en insta

 • reply

  Ilsiee

  27 januari 2020

  Wat een fijne prijs mag je weggeven.. ik heb zelf de handcreme ook eens gehad en ben het met je eens, hij is goed en fijn…. ben reuze benieuwd naar de rest van de producten. Groetje ilsiee

 • reply

  Marian B

  27 januari 2020

  Lavera ken ik eigenlijk alleen van naam. Ik ben eigenlijk wel erg benieuwd naar dit merk. Dit is een mooie kans om kennis te maken! Ik hou van scrubs, ik ben daarom vooral benieuwd naar de body scrub. De mascara trek ook mijn aandacht omdat ik ook best gevoelige ogen heb.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .