` BEAUTY + WINACTIE: Maak kennis met de nieuwe natuurlijke deodoranten van Love the Planet - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?natuurlijke deodoranten van Love the Planet

BEAUTY + WINACTIE: Maak kennis met de nieuwe natuurlijke deodoranten van Love the Planet

Eerder schreven wij al een artikel over natuurlijke deodoranten en daarin waren wij al ontzettend enthousiast over de natuurlijke deodoranten van We Love the Planet. Deodoranten die bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten. Er waren al zes fantastische varianten voor zowel mannen als vrouwen, maar de familie is gegroeid met twee nieuwe varianten die helemaal vegan zijn, en deze heb ik voor jullie getest. Lees je mee?

Wij worden altijd blij als er weer een product op de markt komt dat goed is voor mens, dier en natuur. Dat We Love the Planet (die sowieso de natuurlijke verzorgings- en lifestyleproducten heeft omarmd) nu met een vegan variant op hun al zo populaire deodoranten komt juichen wij alleen maar toe. De twee vegan deodoranten zijn er in de geuren Luscious Lime en Sweet & Soft. Ondanks dat ze beide mega lekker ruiken is de lime (limoen) geur wel mijn absolute favoriet. Hij ruikt zo onwijs fris en naar de zomer, een beetje alsof je een key lime pie eet met je voeten in het zand.

De Sweet & Soft deo is milder qua geur, aanwezig maar niet te. Deze geur is speciaal ontwikkeld voor mensen met overgevoeligheid, is hypoallergeen heeft een milde werking. Het kan zijn dat je de deodorant hierdoor 2 keer per dag moet aanbrengen.

Onveranderd zijn de handige blikjes waar de deodoranten in verpakt zitten. Dit maakt het ideaal om mee te nemen in je tas zodat je altijd fris en fruitig voor de dag kunt komen. Ook de vegan varianten zijn er dus in crème vorm. De zachte crème wordt snel in je huid opgenomen en verstopt de poriën niet. Het lijkt maar een heel klein blikje, en dat is het ook. Maar de 48 gram dat erin zit gaat wel twee tot drie maanden mee. Uiteraard afhankelijk van het gebruik. Je hoeft er niet veel van te gebruiken, een klein beetje op je vingertop is al voldoende voor 1 oksel. De deo is zeer goed uit te smeren wat het gebruik makkelijker maakt en wat je bij veel andere vegan deodoranten niet zo snel zult zien.

Zoals je merkt zijn wij al heel enthousiast over deze producten, en daarom willen wij jullie ook graag kennis laten maken met We Love the Planet. Hoe wij dat willen doen? Via een gave winactie natuurlijk!

*** WINACTIE ***

Wij mogen maar liefst 3 x 2 blikjes, twv € 25.90, van de nieuwe vegan deodoranten verloten onder jullie, maar wat moet je hiervoor doen?

 • Like de FB/IG pagina van We Love the Planet en Boost your Health;
 • Vertel ons hieronder waarom jij deze deodorant zou willen winnen en tag iemand waar jij een blikje aan cadeau zou willen geven;
 • Deel dit artikel op je eigen sociale media ( niet verplicht, wel heel lief!)

Wij maken de gelukkige winnaar bekend op 3 februari aanstaande via Facebook!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 12

 • Avatar
  reply

  Marian B

  30 januari 2020

  Deo in blik, ik had er wel al van gehoord maar ken het zelf nog niet. Omdat ik toch wel nieuwsgierig aangelegd ben doe ik mee, een kans om het eens te proberen.

 • Avatar
  reply

  Marian zw

  30 januari 2020

  Ik zou deze heel graag eens proberen. Nu gebruik ik heel vaak geen deo vanwege irritatie. Vraag me wel af of het fijn is om met je vinger deo uit een blikje te halen en te smeren. Maar ik doe graag mee om dit te proberen

 • Avatar
  reply

  Tessa Hagen

  30 januari 2020

  Heel graag zou ik deze willen winnen! Lijkt me voor mij én mijn dochter helemaal geweldig. Voor mij degene die iets meer naturel ruikt en voor mijn dochter de luscious lime. In de puberteit is er soms net iets extra’s nodig, maar wel graag zo natuurlijk mogelijk ?

 • Avatar
  reply

  Ingrid

  31 januari 2020

  Ik zou deze deo graag willen proberen. Had ( voor jullie artikel) er nog nooit van gehoord en wist niet dat het bestond. Ben nieuwsgierig en wil wel eens kijken ? of dit ook werkt.

 • Avatar
  reply
  31 januari 2020

  Ik gebruik zelden deodorant, komt eigenlijk omdat ik het lastige vind een goede natuurlijke te vinden. En mijn vriend vind dat soms een beetje raar en gebruikt juist graag deo. Alleen toch vaak de supermarkt merken… dus deze zou voor ons allebei top zijn!

 • Avatar
  reply

  Yvonne

  31 januari 2020

  Laatst ook zoiets voorbij zien komen… Toch wel erg nieuwsgierig naar dit product nu! Het andere blikje zou ik aan een vriendin geven.

 • Avatar
  reply

  Nathalie Siereveld

  1 februari 2020

  Ik heb een gevoelige huid en gebruik al een tijd natuurlijke huidverzorgingsproducten. Dit mooie merk voor natuurlijke deo’s ken ik nog niet en ben ik erg benieuwd naar. Een vriendin van mij heeft ook een gevoelige huid en ik zou haar graag blij maken met het andere blikje, leuk!

 • Avatar
  reply

  Mark

  2 februari 2020

  Steeds weer op zoek naar meer natuurlijke producten… Wegens een gevoelige huid is dit ook fijn voor mijn vriendin om uit te proberen!

 • Avatar
  reply

  Lotte

  2 februari 2020

  Fijn voor mijn huid, fijn voor onderweg omdat het zo compact is! Volgens mij wordt dat elke ochtend een feestje met deze vegan deo in deze ontzettend vrolijke blikjes! Ik zou graag een vriendinnetje met zo’n prachtig blikje willen verblijden.

 • Avatar
  reply

  Anita H.

  3 februari 2020

  Ik gebruik al jaren deo van Weleda. Die bevalt prima, maar iets nieuws proberen is altijd fijn. Mocht ik winnen, dan wil ik vriendin Rietje graag een blikje geven.

 • Avatar
  reply
  3 februari 2020

  Al zo veel gehoord van deze deo, dus ik wil hem nu eindelijk eens proberen! 😀 Heel graag doe ik mee!

 • Avatar
  reply

  L de Jonge

  1 maart 2020

  Ik houdt van de aarde…
  Ik houd van de zomer…

  Als je begrijpt wat ik bedoel.
  Zou het graag uitproberen…

Post a Comment