` BEAUTY + WINACTIE: Maak kennis met mijn favoriete producten van Natural Heroes - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY + WINACTIE: Maak kennis met mijn favoriete producten van Natural Heroes

Yes, ik heb weer een pareltje met jullie te delen! Kennen jullie de producten van Natural Heroes al? Nee? Komt dat goed uit, want ik laat jullie vandaag kennis maken met een aantal van deze producten, die naast 100% natuurlijk, 100% dierproefvrij ook nog eens zero waste zijn. Kijk, daar houden wij van bij Boost your Health. In dit artikel vertel ik jullie wat meer over de Avocado Olie en de Witch Hazel, en mag ik ook nog eens twee producten weggeven in een winactie. Dus lees snel verder.

Uit de vele fantastische producten op de website van Natural Heroes mocht ik twee producten kiezen die mij aanspraken, en waar ik ook nog nooit van had gehoord. Ik hou ervan om producten te testen die nieuw zijn voor mij, omdat ik dan bijna zeker weet, dat ze voor jullie ook nieuw zijn. Bijna alle producten (99%) zijn vegan, met een uitzondering van de bijenwas. Zowel de “avocado olie” als de “Witch Hazel” zijn vegan en daarnaast ook natuurlijk en proefdiervrij. Just the way I like it.

Witch Hazel (zonder Alcohol)

Het klinkt een beetje hocus pocus, en dat heeft mijn aandacht getrokken. Witch Hazel is ook wel bekend onder de naam toverhazelaar of hamamelis water. Dit product kan perfect gebruikt worden als toner en het versterkt je huid en stimuleert je doorbloeding. Daarnaast heeft het een sterk zuiverende werking. Voor de dames die wat “last” hebben van rimpeltjes of zichtbare poriën kan dit product ook een uitkomst zijn. Het werkt namelijk samentrekkend.

Witch Hazel werkt door tot dieper in de huid, waar de bloedvaatjes liggen. Dus heb je last van donkere kringen of opgezwollen ogen dan is dit een lifesaver.

Achter de Witch Hazel zit een mooi verhaal. Het werd eeuwenlang gebruikt door Indianen. De bloemen van deze boom groeien namelijk in de winter. En dat is natuurlijk een beetje vreemd, en daardoor zagen ze dat er “iets” bijzonders was met deze boom en ontdekten zo de bijzondere werking van deze boom. Ze gebruikten de bast, takken, bladeren en bloemen.

Het gebruik is super makkelijk. Je gebruikt het op een gereinigde huid, voordat je de rest van je huidverzorging aanbrengt. Een klein beetje water op een wattenschijfje, en dan dep je dat watje op je gezicht, rond je ogen of op je lichaam waar je denkt dat het nodig is en dit laat je intrekken. Omdat Witch Hazel ook helpt bij zichtbare adertjes, kun je het ook mengen met bijvoorbeeld bodylotion en het vervolgens uitsmeren op je benen. Dit is precies waarom ik dit product wilde uitproberen. Ik heb best wat (spat)adertjes op mijn benen en ben na het uitproberen blij verrast. de adertjes zijn niet verdwenen, maar wel minder zichtbaar en minder dik, dus absoluut het gewenste resultaat.

Avocado Olie (geraffineerd)

Ik ben DOL op avocado. Ik vind het heerlijk en daarnaast is avocado natuurlijk ook nog eens hartstikke gezond. Je snapt, ik zie avocado staan, dus ik klik, en ik moet dit hebben! Ik heb gekozen voor de geraffineerde olie. Deze olie is ontkleurt en ontgeurt en zonder chemicaliën. Natural heroes heeft ook nog een ongeraffineerde biologische variant van deze olie. Deze olie heeft de groene kleur van avocado en heeft een lichte geur.

Net zoals bij een “gewone” avocado heeft deze olie een hoog gehalte aan enkelvoudige onverzadigde vetzuren. Het is een superfood voor je huid en het bevat dan ook een ton aan vitamines en mineralen. Je huid zal worden ondersteunt door o.a.d kalium, magnesium, vitamine A en vitamine E. Ook zal het je huid helpen verzachten, net zoals een lekker avocado masker wat je wellicht weleens hebt geprobeerd.

De avocado olie kun je het beste aanbrengen op een gereinigde huid, zodat de olie goed kan intrekken en het vocht vasthoudt voor een fijne hydratatie en gevoede huid. Doe dit voordat je in de avond naar bed gaat zodat het goed zijn werk kan doen. Deze olie kun je trouwens ook goed mengen met essentiële oliën voor een lekkere geur.

Heb je last van een droge hoofdhuid of wil je gewoon een heel zacht haar, dan zou je de olie voor het naar bed gaan in je haar kunnen doen. De volgende ochtend even je haar wassen en je hebt gegarandeerd resultaat.

Ik gebruik deze olie trouw iedere avond voor het slapen gaan en had al heel snel een ontzettend zachte huid. Je hebt maar een klein beetje nodig voor het gewenste resultaat. Mijn huid kan snel slecht reageren op producten, maar ik heb gelukkig totaal geen reactie ervaren, dus kan wel zeggen dat dit voor iedereen geschikt is.

WINACTIE

Ik heb jullie niet voor niets zo enthousiast gemaakt. Ik mag namelijk 1 persoon heel blij gaan maken met beide producten. Wat moet je hiervoor doen?

 • Like de FB en IG pagina van Natural Heroes
 • Deel dit artikel
 • Vertel ons in een reactie hieronder waarom jij de producten graag zou willen testen.

We maken de gelukkige winnaar bekend op donderdag 18 juni aanstaande via Facebook!

Kan je niet meer wachten, en wil je direct deze, of andere hele gave producten aanschaffen voor jezelf, klik dan op deze link, want daarmee ontvang je direct 15% korting op de gehele aankoop! Hoe gaaf is dat!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 13

 • Avatar
  reply

  Anita H.

  3 juni 2020

  Ik stel hoge prioriteit aan goede gezondheid en bovendien is enige ijdelheid mij bepaald niet vreemd. Huidverzorging op natuurlijke basis is voor mij wel een behoorlijke pre. En ik ben altijd op zoek naar nieuwe pareltjes. Sowieso: ik ben niet meer de jongste. Optisch mogen er best wat jaren af. ;o)

 • Avatar
  reply
  3 juni 2020

  Wat leuk! Na het lezen van dit artikel ben ik erg enthousiast geworden over deze twee producten! Ik zou ze graag eens uitproberen, omdat ik een erg gevoelige huid heb en alleen maar tegen producten kan zonder parfum en producten die natuurlijk zijn: net als deze😍! Ik ben benieuwd

 • Avatar
  reply

  Jolanda van Delft

  3 juni 2020

  Het belooft goede dingen voor je huid,mijn huid is gevoelig,ik heb grovere poriën en rimpeltjes.
  En ineens een jeukende hoofdhuid(droog)
  Ik ben nog niet geslaagd voor een product dat helpt en geen alcohol/parfum bevat.
  Ik zou graag deze willen proberen🙂🍀

 • Avatar
  reply

  Marian ZW

  3 juni 2020

  Dit maakt mij inderdaad ook wel erg nieuwsgierig, die adertjes op mijn benen heb ik ook. En avocado!!! Ik eet het echt heel graag. Ik hoop dat hiermee het trekkerige gevoel in mijn gezicht verdwijnt. Bericht gedeeld op Facebook, volg beide pagina’s

 • Avatar
  reply

  Marian B

  3 juni 2020

  Je hebt mij zeker enthousiast gekregen! Wat zou ik het graag eens proberen, het klinkt allemaal erg fijn. Een goede reden om mee te doen!

 • Avatar
  reply
  3 juni 2020

  Maak graag kans! Sinds een tijdje gebruik ik essentiele olien en ben ik aan het overstappen op enkel nog natuurlijke producten. Met de witch hazel zou ik bijvoorbeeld roomspray willen maken maar ook gebruiken voor huidverzorging etc.

 • Avatar
  reply

  Paulien

  4 juni 2020

  Supergoede producten waar ik blij van word!

 • Avatar
  reply

  Yvonne

  5 juni 2020

  Dat klinkt als een heerlijke verwennerij… Pure producten die een ware oppepper zijn voor je huid… Wat fijn!

 • Avatar
  reply

  Sophie

  5 juni 2020

  Wauw wat een super producten. Ik merk dat mijn huid veranderd en die kan wel een extra steuntje gebruiken. En hoe fijn om dat met zulke mooie pure producten te doen. Dus ben wel heel nieuwsgierig 💕

 • Avatar
  reply

  Sien van Biessum

  7 juni 2020

  Verras graag mijn lieve dochter die midden in een complexe scheiding zit,zij kan wel wat vrolijks gebruiken! ♥

 • Avatar
  reply

  Josien Hillebrands

  7 juni 2020

  Voor mijn lieve mama,zij is herstellende van twee heupoperaties en kan deze fantastische opkikker wel gebruiken!

 • Avatar
  reply

  JS Gajadhar

  7 juni 2020

  Ik doe mee voor mijn vrouw,acne beheerst haar leven en alleen de beste producten voor haar gevoelige huid!

 • Avatar
  reply

  Geer Jonker

  7 juni 2020

  Een zwangere vrouw kun je nooit genoeg verwennen toch? 🙂
  Verras graag mijn lieve zus!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .