` BEAUTY+ WINACTIE! Met Curvebalm geef je jouw curves wat extra liefde! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY+ WINACTIE! Met Curvebalm geef je jouw curves wat extra liefde!

Al een tijdje volg ik Curvebalm op Instagram en hun missie en visie met betrekking van bodypositivity begrijp ik helemaal. Wij vrouwen mogelijk namelijk best wat vaker onze mooie curves omarmen en liefhebben. We hoeven niet allemaal hetzelfde te zijn en mogen best vieren wat voor prachtig lichaam we hebben! Curvebalm geeft je wat extra liefde op de plekken die wat extra aandacht verdienen en wij mochten deze unieke formule testen en geven tevens een exemplaar weg. Lees je mee?

Thigh Gap

Al een tijdje terug viel dit merk mij direct op. Het product was nog niet op de markt, maar de missie en visie erachter om elke vrouw en haar lichaam te omarmen was een feestje om terug te zien. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt! Het grappige is dat ik met verbazing keek toen een aantal jaren terug de thigh gap een hot item was en elke vrouw extra haar best deed om er zo uit te zien of van nature al zo gezegend was. Ik vond dit raar! Of ik nu maat 38 of 48 heb, nog nooit heb ik een thigh gap gehad en die intentie was er ook helemaal niet. Ik ben mooi en dit pas bij mij. Het product Curvebalm is heel handig als je last hebt van schurende dijen, droge plekken of andere huidongemakken.

No thigh gap? No problem!

 

Wat maakt CurveBalm zo speciaal?

CurveBalm is een anti-schurende balsem die eerste hulp biedt aan jouw prachtige huid. Curvebalm is ontworpen door vrouwen, voor vrouwen en voorkomt wrijving en ongemakken van de huid. Het helpt je makkelijker te bewegen en zorgt ervoor dat je huid niet open gaat of rode gevoelige plekken krijgt. CurveBalm heeft slechts 5 belangrijke ingrediënten die uitvoerig zijn getest en we kunnen vol vertrouwen bevestigen dat ze samen de ultieme oplossing voor de gevreesde ‘chubrub’ vormen.

Curvebalm is cruelty free, vegan, bestaat uit natuurlijke ingredienten en is recyclebaar, dat maakt het product een grote winnaar!

Wat vind ik ervan?

Het ruikt echt goddelijk, alleen daar was ik al zo blij mee! Natuurlijk maar met een lichte geur en het voelt zijdezacht op je handen. Het is makkelijk aan te brengen en je hebt maar weinig nodig. Je krijgt als het ware een beschermlaagje op je huid. Het voelt zacht, voedend en niet vet aan. Het is makkelijk mee te nemen en ideaal om te gebruiken tijdens de droge wintermaanden. Je kunt zo makkelijk een panty aan met een rokje of die strakke broek zonder dat je jezelf open haalt of je droge huid aan de binnenkant van je dijen kapot gaat. Maar het is ook ideaal voor droge plekjes op je armen, gezicht of andere delen van je lichaam. Je voed je huid optimaal en het geeft een beschermlaag, zo ga je dus beschermd de winter in en dat is superfijn! Ik ben groot fan en zou het zeker aan alle vrouwen aanbevelen om dit eens te proberen!

Wat is de missie van Curvebalm?

Bij CurveBalm geloven we dat geen enkel onderwerp verboden is. We zijn toegewijd aan het creëren van oplossingen voor de problemen die we allemaal hebben, maar die we niet bespreken. We beginnen dingen met onze anti-schurende balsem, maar vertrouw ons, dit is slechts het begin. We houden van alle lichamen en hebben veel ideeën in petto om je nog GEWELDIG te laten voelen!

WINACTIE!

Wij mogen een exemplaar weggeven van de Curvebalm!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat hieronder weten wat je het mooiste vind aan jouw lichaam!
 • Deel dit bericht op social media en tag je bff als je wilt ( niet verplicht, wel lief!)

We maken de gelukkige winnaar bekend op vrijdag 27 september aanstaande via Facebook!

Meer weten en waar te koop?

De Curvebalm is hier te koop! Zou je het gaaf vinden als we de Curvebalm zouden verkopen in onze webshop? Laat het dan even weten hieronder en wie weet gebeurd dit binnenkort!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 6

 • Avatar
  reply

  Anita H.

  24 september 2019

  Ik ben niet zo blij met mijn lichaam eigenlijk. Wat ik wel mooi vind is de lengte van mijn benen. In verhouding zijn ze vrij lang dus.

 • Avatar
  reply

  Bets

  24 september 2019

  Wat zou deze Curvebalm fijn zijn voor de ruwe en tevens ook schurende plekken. Wat ik mooi vind aan mijn lichaam zijn mijn armen en mijn ogen!

 • Avatar
  reply

  Marian zw

  24 september 2019

  Dat klinkt als een tube die iedereen in huis zo moeten hebben. Ik zou het graag eens proberen. Het mooiste aan mijn lichaam vind ik mijn hals…

 • Avatar
  reply

  Mirella

  25 september 2019

  Top actie, zo worden we dubbel zelf bewust.
  Ik vind mijn haar en lach het mooiste aan mezelf maar mijn borsten mogen er ook wel zijn. Groetjes Mirella

 • Avatar
  reply

  Marjanne

  25 september 2019

  Niet echt blij met mijn lichaam hoor ………. op mijn leeftijd gaat alles steeds meer ‘hangen’ en ‘schuren’

 • Avatar
  reply

  Marian B

  26 september 2019

  Het lijkt me een heel fijn en handig product. Ik ben benieuwd! Mijn ogen en onderbenen vind ik wel oké.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .