` BEAUTY: WOW bacteriewerende handgel heeft als eerste in Europa het "Allergy Certified"keurmerk - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: WOW bacteriewerende handgel heeft als eerste in Europa het “Allergy Certified”keurmerk

In een tijd waarbij hygiëne een heel andere dimensie heeft gekregen is het fijn om producten te gebruiken die lief zijn voor je huid. De desinfecterende handgel van World of Wellcare is zo’n fantastisch product. Het heeft ook het “Allergy Certified” keurmerk gekregen omdat het je handen niet alleen helpt schoon te houden, maar ook geen allergische reacties kan veroorzaken en bovendien verzorgend is. Superhandig voor onderweg, in de auto of wanneer je het maar wilt gebruiken. Wij zijn fan en vertellen je alles over deze favoriet!

World of Wellcare is een nieuw Nederlands luxe lifestyle merk dat gespecialiseerd is in bacteriewerendheid. Het eerste product wat ze op de markt hebben gezet is een bacteriewerende handgel waarmee je je handen veilig kunt reinigen zonder water en zeep. De handgel bestaat uit 70% alcohol en plantaardige glycerine om je handen te verzorgen. Bovendien is de handgel vegan en verpakt in een mooi en handig formaat dat makkelijk doseert, zodat je niet te veel gebruikt.

De eerste handgel die gecertificeerd is met het Allergy Certified keurmerk in Europa

Deze World of Wellcare hangel worden geproduceerd door een familiebedrijf en geregistreerd conform de Europese cosmeticawetgeving en voorzien van een veiligheidsinformatieblad. Deze handgel doet wel wat hij beloofd en is bacteriewerend en verzorgend in één. Bovendien heeft deze handgel het “Allergy Certified” keurmerk als enige in héél Europa, wat betekend dat de handgel vrij van parfum is en geen hormoonontregelende stoffen of potentiële carcinogenen bevat.

Veilig onderweg

Je kunt thuis nog zo goed schoonmaken, maar dat wil niet zeggen dat je onderweg ook goede hygiëne tegenkomt. Vaak onderweg, tijdens het reizen en op andere plekken blijkt het minder schoon dan dat we dachten. Om het reizen comfortabeler en hygiënischer te maken heeft Richard ter Horst – de founder van World of Wellcare – de start gemaakt om innovatieve producten te ontwikkelen die bacteriewerend zijn.

Bacteriewerende spray

Later dit jaar wordt er een heel fijne bacteriewerende spray gelanceerd van World of Wellcare. Deze is gericht op het ontsmetten van telefoons, toetsenborden en thuiswerkplekken. Ook komt er later nog een comfortabel wollen en wasbaar reiskussen in een luxe reistas. Kortom, zo wordt reizen pas echt fijn, schoon, veilig en ontspannen!

Wat vinden wij van de World of Wellcare bacteriewerende handgel?

Deze bacteriewerende handgel is zo’n verschil met andere exemplaren. Van de meeste gaan je haren overeind staan, ze prikken, doen pijn en drogen je handen intensief uit. Deze bacteriewerende handgel van World of Wellcare is echt heel fijn in gebruik, prikt niet, verzorgd je handen ondanks dat je tevens bacteriewerend zijn. Ideaal voor onderweg te gebruiken en als mama ook fijn met kinderen, want die nemen het nog minder nauw met hygiëne. Wij zijn fan en gebruiken deze handgel dan ook op regelmatige basis. We willen ook geen ander merk meer, want deze is zo fijn verzorgend voor je handen en dat is een groot pluspunt naast dat hij bacteriewerend is. 

Meer informatie?

World of Wellcare handgel ( 125 ml) kost € 6,99 en is verkrijgbaar via worldofwellcare.com

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment