` BEAUTY: Zomers genieten met de nieuwste Lavera producten - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Zomers genieten met de nieuwste Lavera producten

Wat hebben we al een mazzel gehad met het weer. Hoe je het went of keert, de lockdown was een stuk zwaarder geweest als het 24/7 had geregend en we niet in de tuin of op ons balkon hadden kunnen zitten. Nu de zomervakantie dan voor de meeste van ons echt is aangebroken hoop ik dat het mooie weer zich ook weer laat zien, dat is natuurlijk net wat leuker allemaal. Zeker omdat veel mensen dit jaar in ons eigen prachtige Nederland blijven. Ik mocht deze week een super leuk pakket van Lavera in ontvangst nemen met hele fijne vegan producten perfect voor de zomer, en ik laat ze graag aan jullie zien.

Basic Sensitiv Deodorant

Uiteraard, en dat zou ik niet hoeven te vermelden, is deze deodorant vegan en organic. Daarnaast is deze deo ook vrij van aluminium zout. Wat ik heel erg fijn vind is dat deze deo een spray heeft voor het “aanbrengen”. Veel vegan deo’s die ik eerder heb geprobeerd zijn rollers of doosjes waarin het product zit waardoor je het met je vingers moet aanbrengen. Dus dit is een groot pluspunt. Ook vind ik de geur heel fijn. Niet te, maar wel aanwezig waardoor je denkt, yes, ik ruik lekker. De geur is Hazel & Organic Rose. De deo beloofd 24 uur te beschermen. Dat maakt hij niet helemaal waar (bij mij). Maar van vroeg in de ochtend tot laat in de middag was ik sowieso verzekerd van lekker ruikende oksels. Een stranddag gaat hij dus zeker doorstaan!

Sensitiv Zonnebrand spray en crème factor 20

Weet je wat ik altijd zo lekker vind van zonnebrandcrème / spray, is de geur. Het brengt mij in vakantiestemming. Ook over deze spray ben ik heel enthousiast. in het afgelopen jaar heb ik heel veel vegan zonnebrandproducten mogen uittesten. Sommige vond ik fijn, maar veel ook niet. Dat zat hem dan voornamelijk in de dikte van het product. Deze van Lavera sprayed fijn op de huid en is makkelijk uit te smeren. Laat wel een klein “ wit filtertje” achter op de huid, wat ik niet erg vind (want dit is een mineralen spiegel), maar daarnaast maakt het de huid ook heel erg zacht. De geur is niet geparfumeerd maar wel lekker fris.

Wisten jullie dat een natuurlijke zonnebrandcrème anders werkt dan een chemische zonnebrand crème? Dat komt doordat de natuurlijke variant (zoals die van Lavera) mineralen bevatten die als een spiegel UV-straling weerkaatsen. Dit zorgt voor onmiddelijke bescherming en is super geschikt voor de gevoelige huid (daar wordt mijn eczeem huid heel blij van). Wat ook fijn is, is dat de formules koraalrif vriendelijk zijn, heel fijn dat je met een gerust hart kunt gaan zwemmen in open water. Je weet dan in ieder geval dat het product op je lichaam geen negatieve invloed heeft op de prachtige onderwaterwereld.

After Sun Lotion

Ik vind de lotion fantastisch! Het is sowieso lekker om je na het zonnen lekker te douchen en je vervolgens in te smeren met een goede lotion. Ik vind “gewone” bodylotions vaak iets te dik en die trekken te langzaam in. De aftersun lotion zit qua substantie een beetje tussen een bodymilk en een bodylotion in. Trekt heel snel in in de huid maar houdt de huid wel heel lang superzacht. Als je jezelf na het zonnen altijd insmeert blijft je summerglow ook veel langer aanwezig. Insmeren is een stap die je niet mag overslaan.

Self Tanning Lotion

Mocht je nou niet naar de zon op vakantie gaan, of helemaal niet zo makkelijk bruin worden in de zon dan is een self tanning lotion natuurlijk heel erg fijn. Een kleurtje zonder de kans op verbranding in de zon. Met bruine benen ziet dat zomerse rokje er net wat gezelliger uit en een zomers kleurtjes kan je zelfverzekerd maken. Ikzelf heb deze lotion niet geprobeerd (ik vind mezelf nu bruin genoeg), maar ik zie het zeker voor me dat ik deze in de winter wat vaker zal gebruiken. Hij brengt aan als een gewone lotion. De substantie is wit en je smeert hem uit op de plekken waar je graag wat bruiner wilt zijn. Het “bruin worden” duurt ongeveer 5 uur en ze raden het aan om het 2 x per week aan te brengen voor een mooie kleurtje.

Handzeep Lime Care

Deze zomer is handzeep niet weg te denken als essential. Handen wassen hoorde er natuurlijk altijd al bij, maar is nu belangrijker dan ooit. Mijn handen hadden het heel heel zwaar te verduren. De handzeep van Levera ruikt niet alleen super lekker (de frisse limoengeur is helemaal top!), het is ook nog eens fijn in gebruik. Het voelt heel mild tijdens het wassen (prikt niet) en na het wassen zijn mijn handen ook niet uitgedroogd. Ja, ik ben enorm tevreden.

Wil je je zomer beschermd doorkomen, op een natuurlijke en vegan manier, dan zijn de producten van Lavera echt een aanwinst voor je beauty summer regime. De producten van Lavera zijn o.a. te koop bij DA.nl, bewustwinkelen.nl, reform- en natuurwinkels en zelfstandige drogisterijen.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment