Member login

Username
Password

» Lost your Password?beautytips winter

Mijn favoriete beautytips voor in de winter

Buiten is het koud en binnen zit je lekker warm in de droge verwarmingslucht; je huid, haar en lippen hebben het  best zwaar te verduren in de winter. Hoe komt je lijf zo gezond mogelijk de wintermaanden door? Dit zijn mijn favoriete beautytips in de winter voor een healthy and glowing body.

Maak je body winterproof

Of je nu een gevoelige huid hebt of niet, elk huidtype heeft het in de wintermaanden best zwaar te verduren. Want door de wisselingen van de warmte binnen en de koude buitenlucht wordt je body alles behalve blij. Om je lichaam zo goed mogelijk te verzorgen kun je je verzorgingsroutine aanpassen met deze beautytips. Zo gaat je lijf lekker smooth de lente tegemoet.

Mijn favoriete beautytips voor in de winter

1. Wees lief voor je huid

Door de kou heb je in de winter vaak last van een droge huid. Om dit tegen te gaan zit er niks anders op dan smeren, smeren en nog eens smeren. Of je een duur of een goedkoop product kiest, dat maakt volgens mij niet veel uit. Het belangrijkste is dat je je regelmatig insmeert. Kies een product, het liefst met een goede SPF, dat jij fijn vindt en vergeet ook je handen niet in te smeren!

2. Lips to kiss

Heb jij in de winter ook van die droge en gebarsten lippen? Best pijnlijk en alles behalve lips that are ready for a nice kiss. Wees extra lief voor je lippen en verzorg ze met plantaardige was en/of oliën. Deze producten beschermen je lippen tegen de kou en maken ze heerlijk soepel en zacht.

3. Winterproof haar

Trakteer je haar regelmatig op een haarmasker, gebruik een conditioner en verzorg je haarpunten met een beetje haarolie. Om statisch haar te voorkomen (zo irritant!) kun je het beste leave-in conditioner gebruiken en je haar kammen met een borstel gemaakt van natuurlijke materialen.

Dit zijn mijn favoriete beautytips in de winter. En jij, heb jij ook beauty rituals om fris en fruitig de winter door te komen?

Hi ik ben Lianne, een vrolijke en enthousiastste spring-in-'t-veld met een enorme passie voor sporten, koken, mode, beauty, interieur, tuinieren; eigenlijk alles wat met een healthy lifestyle te maken heeft. En nu vergeet ik nog twee hele belangrijke dingen waar mijn hart sneller van gaat kloppen: schrijven en fotograferen! Het leuke is dat ik al deze passies ‘kwijt’ kan in het bloggen voor Boost your Health en op mijn eigen website llianne.com. Zelf word ik hier ontzettend blij van en ik hoop jij ook!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .