` BEAUTY+WINACTIE: Maak kennis met de producten van Sea line en Earth Line - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY+WINACTIE: Maak kennis met de producten van Sea line en Earth Line

Ik heb een hele gecompliceerde huid. Dat komt omdat ik constitutioneel eczeem heb en mijn huid eigenlijk hele specifieke zorg nodig heeft. Wat het lastig maakt is dat ik een hele droge schilferige huid heb. Wat een huid zoals de mijne dus eigenlijk nodig heeft is een goede voedende vette creme. Maar daar komt het tweede probleem, ik ben allergisch voor vaseline / vette crèmes. Daarnaast heb ik ook nog het probleem dat crèmes en zalven vaak in het begin heel fijn aanvoelen, maar dat het na een paar weken gebruik omslaat in het tegenovergestelde. Een aantal jaren geleden probeerde ik voor het eerst producten van het mooie merk van Earth-Line en Sea-Line, met heel erg fijn resultaat. De afgelopen weken ben ik weer begonnen met het gebruik van de de producten en ga ik jullie meer vertellen over dit fijne merk. Daarnaast hebben we ook nog een gave winactie. Lees je snel verder?

Van de fijne webshop The Green Chapter ontving ik 3 mooie producten van een van mijn favoriete merken. In dit artikel licht ik de 3 producten kort uit voor jullie. Van earth- Line is dat mijn favoriete dag & nacht crème en anti cellulite creme. Van Sea-Line is dit de mineral face wash. Earth-Line is premium natuurlijke huidverzorging voor iedereen. Wat de producten zo bijzonder maakt  zijn de biologische plantenoliën, actieve planten en essentiële vitaminen, in een basis van vitamine E die zorgen voor een optimale absorptie en werkzaamheid. Daarnaast zijn de producten gecertificeerd natuurlijk, plastic vrij en bijna allemaal vegan.

Sea-Line is een gecertificeerde natuurzuivere huidverzorging op basis van dode zeezout en perfect geschikt voor mensen met een gevoelige huid, huidproblemen en/of puistjes. De mineralen en de modder uit de dode zee worden in de producten worden gecombineerd met essentiële, plantaardige oliën en specifieke kruidenextracten van zoveel mogelijk biologische teelt voor het beste resultaat.

Hydro E dag & nachtcrème

Zoals je op de foto hieronder kunt zien ben ik bijna door mijn potje heen. Ik vertelde jullie in de introductie van dit artikel dat ik een erg gecompliceerde huid heb. Heel erg droog, maar niet goed reagerend op crèmes die te vet zijn. De Hydro E dag & nachtcrème is PERFECT. Deze crème heeft alles in 1. De zuivere huidoliën, vitamines en plantenextracten beschermen mijn huid tegen vochtverlies, rimpeltjes (die ook ontstaan door de droogte van de huid) en UVA stralen. De crème trekt heel erg snel in, maar maakt mijn huid wel soepel. Daarnaast vind ik het ontzettend fijn dat ik maar 1 potje creme hoef te gebruiken voor de dag en de nacht en niet met verschillende andere potjes aan de slag hoef te gaan. Mocht je voor een intensievere verzorging willen gaan dan zou je deze crème ook kunnen gebruiken als “kuur” onder een van de andere Earth-Line dag- & nachtcrèmes.

Sea – line mineral face wash

Al vanaf kinds af aan gebruik ik producten met dode zeezout erin. Voornamelijk voor in bad, onder de douchen en om mijn handen te verzorgen. Dat de dead sea treatment mineral face wash een hit zou zijn bij mij was dan ook geen verrassing. Deze face wash is geschikt voor de kwetsbare huid die (extreem) droog, rood en geprikkeld is. Het vocht- en vetgehalte wordt gereguleerd en zorgt voor een frisse en schone huid. Ikzelf gebruik deze face wash in de avond voor het slapen gaan en merk dat hij in combinatie met de gezichtscrème mijn gezicht heel erg goed verzorgd.

Earth – Line anti-cellulite body contour lotion

Laat ik vooropstellen dat ik mezelf helemaal prima vind met mijn cellulite en losse velletje rond mijn billen en benen. Maar deze crème is gewoon ontzettend fijn en ook in te zetten als een bodylotion. Het is een hele fijne rijk voedende body contour lotion. Doordat je dagelijks smeert stimuleer je de doorbloeding van de huid waardoor deze glad(der) en strak(ker) wordt. Heb je gebieden waar je wat meer aandacht aan wilt besteden dan smeer je hier 2 x per dag de lotion op. Even goed laten intrekken en dan de lotion zijn werk laten doen. Ikzelf merk wel iets verschil aan mijn benen, maar ik vind het vooral een hele fijne lotion voor mijn huid.

WINACTIE

Wij mogen 1 iemand heel erg blij gaan maken met de genoemde 3 producten t.w.v. €58,85, hoe gaaf is dat! Wat moet je hiervoor doen?

 • Vertel ons waarom jij dit mooie pakket zou willen winnen;
 • Deel dit artikel via Facebook of Instagram;
 • Tag een vriendin die hier ook heel blij van zou worden in onze socials.
Wij maken de gelukkige winnaar bekend op vrijdag 2 oktober aanstaande via Facebook!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 15

 • Avatar
  reply

  Wessel

  29 september 2020

  Wat een heerlijke verwennerij voor de gecompliceerde huid van mijn vriendin! Zij heeft een droge, kwetsbare huid welke snel geïrriteerd is. Dit uit zich in schrale en rode plekjes op haar huid. Dit maakt haar erg onzeker. Ik zou haar ontzettend graag kennis laten maken met deze fijne producten. Gewoon… omdat zij dit verdient. En omdat ik van haar hou!

  • Avatar
   reply

   Sophie

   30 september 2020

   O zeer welkom 😍 ik ben net de 50 gepasseerd en merk dat mijn huid echt meer liefde en aandacht nodig heeft en verdiend. Maar ook ik kan niet overal tegen. Dus hopelijk is dit op mijn lijf geschreven 🍀🍀🍀

 • Avatar
  reply

  Ingrid

  29 september 2020

  Lieve Isabelle en Melinda,
  Wat hebben jullie weer een leuke actie bedacht.
  Dit lijken me een heerlijke producten om m’n droge huid te verwennen. In m’n gezicht heb ik last van couperose en rosesea dus ik gebruik nu al een crème waar geen bijkomende producten in zitten.
  Groetjes Ingrid.

  • Avatar
   reply

   Nathalie Siereveld

   1 oktober 2020

   Dit klinkt heerlijk voor mijn gevoelige huid en extra fijn nu het weer kouder wordt en mijn huid om extra verzorging vraagt. Mujn gvriendin Lucie heeft ook een gevoelige huid, dus hoe leuk zou het zijn om dit pakkrt met haar te delen en gezelkig samen te kunnen tutten!

 • Avatar
  reply

  Aline Bouma

  29 september 2020

  Ik zou heel graag ervaren wat dit merk met mijn huid doet. Vooral in de herfst heeft t een beetje extra nodig dus ik doe graag mee

 • Avatar
  reply

  Marian B

  29 september 2020

  Ik zou graag kennis maken met de producten van Sea line en Earth Line. Ik heb ook best een gecompliceerde huid en ben benieuwd wat het voor mij kan betekenen. In de herfst en winter kan mijn gezicht wel wat hulp gebruiken om verzorgd te blijven.

 • Avatar
  reply

  Aafke Meester

  29 september 2020

  Dit klinkt als een heel welkome gezichtsverzorging na alles dat ik al geprobeerd heb! Elke keer weer last hebben van eczeemklachten en extreem droge huid maakt me niet blij. Ik gebruik nu vaselinecreme van de huisarts, en hoewel de klachten iets af zijn genomen, wordt mijn huid er alsnog niet heel blij van helaas. Heel graag zou ik deze producten willen uitproberen, ben erg benieuwd!

 • Avatar
  reply

  Eva Meester

  29 september 2020

  Ik zou heel graag deze verzorgingsproducten willen proberen! Mijn huid is extreem droog en gevoelig, het is eindeloos zoeken naar producten die mét mijn huid werken ipv ertegen. Zeker nu het weer wat wisselvalliger wordt, schreeuwt mijn huid om de juiste verzorging. Ik ben heel benieuwd wat dit voor me doet!

 • Avatar
  reply

  Anita H.

  29 september 2020

  Sowieso vind ik een goede huidverzorging (met natuurlijke producten) heel belangrijk. En ik zie een kennismaking met Earth- en Sea-Line wel zitten.

 • Avatar
  reply

  Marian zw

  30 september 2020

  Een potje voor dag en nacht creme vind ik ook fijn! Hormonale veranderingen zie ik terug in mijn huid, rode droge vlekjes in mijn gezicht. Hele erge droge armen en benen. Ik zou heel graag deze lijn eens proberen

 • Avatar
  reply

  Danielle

  30 september 2020

  Wauw, geweldige actie.
  Ik gun dit pakket aan mijn dochter.
  Wat zou het mooi zijn als deze producten voor haar verlichting of zelfs helemaal werkten. Mijn dochter heeft atopisch eczeem en in haar gezicht onderhuidse ontstekingen waardoor zij de zoveelste creme voor heeft, van de dermatoloog, wat niet helpt voor haar ontstekingen maar droogt zo erg uit dat haar gezicht zo zeer doet van de uitdroging.
  Volgende week wordt ze door gemeten en hopen nu zo dat daar iets uit komt, want de opties worden heel klein.

 • Avatar
  reply

  Noortje

  30 september 2020

  Een goede, intensieve huidverzorging is voor mij erg belangrijk. Zeker in deze periode, merk ik al snel veranderingen door het meer koudere weer, de gure wind,… Doordat ik alles per fiets doe, heeft mijn huid nu veel te verduren! Nu de jaartjes steeds wat meer mee gaan tellen, verandert mijn altijd wel vrij makkelijke huid steeds meer in een gevoelige huid. Jouw review over de lijn van Earth- en Sea klinkt veelbelovend… Ik ben enthousiast!

 • Avatar
  reply

  Nathalie Siereveld

  1 oktober 2020

  Deze producten klinken heerlijk voor mijn gevoelige huid en extra fijn nu het weer kouder wordt en mijn huid om extra verzorging vraagt. Mijn vriendin Lucie heeft ook een gevoelige huid, dus hoe leuk zou het zijn om dit pakket met haar te delen en gezellig samen te kunnen tutten!

 • Avatar
  reply

  Mark

  1 oktober 2020

  Dit zou een fijne set zijn voor een vriendin; zij kampt regelmatig met eczeem en reageert gevoelig op diverse stoffen. Zij is altijd op zoek naar nieuwe producten om uit te proberen of zij hier goed op reageert. Deze producten beloven veel goeds!

 • Avatar
  reply

  Lotte

  1 oktober 2020

  Oh… word je toch alleen maar blij van, van deze fijne verzorgingsproducten… ♥️ Na het lezen van de blog moest ik meteen aan mijn lieve mama denken. Zij is onlangs weer geopereerd en moet de strijd weer opnieuw aan. Haar huid heeft hier enorm onder te lijden; gevoelig, droog en geïrriteerd. Deze fijne producten zijn het uitproberen meer dan waard!

Post a Comment