` BEAUTY+WINACTIE: Onze 3 favorieten van Shampoo Bars! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY+WINACTIE: Onze 3 favorieten van Shampoo Bars!

Je zult wellicht denken, ik heb al eens eerder iets voorbij zien komen over Shampoobar?! Dat klopt! Enige tijd geleden schreef ik een artikel over de verschillende bars die wij mochten uitproberen van Shampoo bars. Als ik kijk naar mijn badkamer dan gebruik ik al ongelooflijk veel plasticvrije producten, en dit hebben deze bars toendertijd teweeg gebracht. Dit artikel gaat niet alleen over de bars, welke wij al kennen, maar over de nieuwe producten die ik heb getest en nu met veel enthousiasme gebruik. De body bar en de conditioner bar. Lees je mee?

In dit artikel wil ik voornamelijk de (voor mij) nieuwe producten uitlichten, de body bar en de conditioner bar. Maar voordat ik dat ga doen wil ik natuurlijk ook de shampoobar niet vergeten. De kleine witte ronde bar is de super lekkere kokos shampoo bar. Ik hou van de geur van kokos. Het doet mij denken aan de zomer. Ik heb deze keer voor de kokos bar gekozen omdat deze goed geschikt is voor de gevoelige hoofdhuid. Mocht je geverfd of behandeld haar hebben dan kan ik ook deze variant aanraden. Maar je koopt de shampoo bars natuurlijk niet alleen voor de look en de geur. De bars zijn allereerst veel beter voor het milieu. Een kleine bar staat gelijk aan 3 plastic flessen en gaan ongeveer 80 wasbeurten mee! Misschien zijn ze iets duurder in aanschaf dan de shampoo die je normaal koopt ( de prijs van een bar is rond de € 6,95), maar in verhouding zijn ze een stuk goedkoper aangezien je veel langer met een bar doet dan dat je met een fles shampoo zou doen. Alleen deze informatie zouden al een reden moeten zijn om te switchen naar een shampoo bar.

Body Bar

Natuurlijk wilde ik de body bar uitproberen. Het was nog niet makkelijk om te kiezen, want de verschillende soorten en geuren zou je het liefst allemaal willen. Uiteindelijk kies ik voor de kruiden bar. Deze bar is zeer geschikt voor de gevoelige huid. Mijn huid is in een grote crisis door het vele handen wassen. Mijn handen en armholtes zijn extreem droog, en hebben wondjes. Ook kan deze kuidenbar helpen bij jeuk. De bar is vegan en heeft een mega lekkere kruidige geur. De geur doet mij een beetje denken aan zo’n oude farmacia. Ik word daar wel heel erg blij van. De body bars hebben een prijs van € 6,95 per stuk.

Conditioner Bar

Ik dacht, bij de heerlijke kokos shampoo bar hoor natuurlijk een conditione bar met dezelfde fijne geur. Ook deze bar is vegan en daarnaast ook nog eens palmolievrij. De bars zijn er in vele verschillende geuren en zorgen voor zacht en pluisvrij haar. Dat willen we denk ik allemaal wel. Normaal gesproken hebben de bars een prijs van € 9,95. Op dit moment zijn de conditioner bars in de aanbieding voor maar € 7,95!

Zo makkelijk is het dus om te werken aan je plasticvrije badkamer. Flessen de deur uit, en deze drie fijne producten ervoor vervangen is al een hele stap, die makkelijk gezet is. Mocht je op reis gaan, of bij iemand gaan logeren dan is het voordeel ook nog eens fijn dat het bijna geen ruimte in beslag neemt en dat je het ook mee kunt nemen in je handbagage tas zonder dat de controle op Schiphol lastig gaat doen over de vloeistoffen. Als je het hele pakket thuis ontvangt dan is het wel tof om te weten dat ook de verpakking volledig biologisch afbreekbaar is. Zelfs de opvulchips in de verpakking zijn herbruikbaar. En als je ze onder het water houdt “verdwijnen” ze als sneeuw voor de zon”.

WINACTIE! * Deze winactie is gesloten! *

Wij mogen speciaal voor jullie deze set met een een kokos shampoo & conditioner bar en een heerlijke kruiden body bar weggeven!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Snuffel rond op de website en vertel ons waarom jij kans wilt maken op dit gave pakket!
 • Deel dit artikel op social media en like de pagina van Shampoo Bars op Facebook en Instagram (niet verplicht wel lief)

Mocht je niet gewonnen hebben of kun je niet wachten om de Shampoo Bars te bestellen dan zijn wij heel blij dat we kunnen vertellen dat wij een kortingscode met jullie mogen delen! De bars hebben een prijs die ligt tussen de € 6,95 en € 9.95 en met de code BYH10 krijg je 10% korting op de aankoop!!

Wij maken de gelukkige WINNAAR bekend op maandag 20 april a.s. via Facebook!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 13

 • Avatar
  reply
  15 april 2020

  Ik ga voor de shampoo bar en de conditioner bar! Ik heb altijd al een gevoelige hoofdhuid gehad, op het moment is het stabiel. Ik zou graag deze shampoo bar ook eens willen proberen of dit goed helpt! Daarnaast heb ik krullend en pluizig haar, daarom denk ik dat de conditioner bar goed van pas komt!! 🥥🥥

 • Avatar
  reply

  Marian B

  15 april 2020

  Ik ben wel nieuwsgierig naar de shampoo bars, ik ben er nog niet bekend mee. Kokos vind ik erg lekker dus de kokos shampoo & conditioner maakt mij zeker nieuwsgierig. De Happy Body Bar – Arganolie en Rozemarijn klinkt ook als een hele fijne combinatie.

 • Avatar
  reply

  Lotte

  15 april 2020

  De conditioner bar citrus lijkt mij heel erg lekker fris en de body bar aloë vera voor de gevoelige huid.

 • Avatar
  reply

  Joni

  15 april 2020

  Ohhh…die wil ik graag proberen. De bodybar papaya-kers voor de gevoelige huid. En de munt conditioner bar.

 • Avatar
  reply

  Marja

  15 april 2020

  Oh,de bodybar Aloë Vera en de shampoobar Kokos lijken mij heerlijk.Ik ben er echt nieuwsgierig naar geworden….🙏🏼🍀

 • Avatar
  reply
  15 april 2020

  Conditioner bar lijkt me de lavendel heerlijk!! Mooi haar en een ontspannen gevoel tegelijk🥰 de body bar zou ik ook de kruiden heel graag willen proberen. Ik heb een gevoelige huid, heb al veel geprobeerd maar de kriebels na t douchen blijven. Ben benieuwd of deze dat minder heeft😇

 • Avatar
  reply

  Yvonne

  15 april 2020

  Deze bars hebben mijn nieuwsgierigheid gewekt! Ik hou erg van de geur van kokos, daarom zou ik graag de shampoo bar en de conditioner bar willen uitproberen!

 • Avatar
  reply

  Marian Zw

  15 april 2020

  Deze bar lijkt me heel fijn. https://shampoobars.nl/shampoo-bar-jasmijn/. Ik hoop dat mijn hoofdhuid hier minder op reageert, zeker nu mijn haar wat langer is heb ik soms echt pijnlijke plekjes op mijn hoofdhuid. En deze…https://shampoobars.nl/shampoo-bar-kaneel/ de geur van kaneel vind ik altijd heerlijk, daarbij vallen er steeds meer haren uit nu ik last krijg van hormoonschommelingen.

 • Avatar
  reply

  Mark

  16 april 2020

  Fijne shampoos en conditioners! De shampoo bar honing lijkt super voor droog en kwetsbaar haar, net als de conditioner bar munt voor een fris eindresultaat.

 • Avatar
  reply

  Daniëlle Borger

  16 april 2020

  Wat een feestje, al die verschillende soorten. Ik ben een gevoelig typje ^_^ , dus ik zou graag de bodybar papaja-kers en de shampoo bar Jasmijn willen uitproberen 🙂

 • Avatar
  reply

  Kelly Aarts

  16 april 2020

  Kokos en kaneel lijken me heerlijke geuren! Ik heb laatst toevallig mijn eerste shampoobar getest: lavendel en die was ook erg lekker!
  Zou graag nog meer geurtjes uitproberen 🙂

 • Avatar
  reply

  Joost van Proosdij

  17 april 2020

  Shampoo Bar Gember en Body Bar kruiden klinken als heerlijke producten!

 • Avatar
  reply

  Martina

  17 april 2020

  Wat een superrrr actie ik doe heel erg graag mee.Ik ben heel erg nieuwsgierig naar de shampoo bars ik ben dol op Kokos, kokosolie, kokosmelk, kokos op eten en het water heerlijk verfrissend,erg lekker dus de kokos shampoo & conditioner is zeer welkom ben heeel erg benieuwd 🌴🌴🌴

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .