` BEAUTY+WINACTIE: Schoonheid komt van binnenuit met Physalis Collagen Boost - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY+WINACTIE: Schoonheid komt van binnenuit met Physalis Collagen Boost

Schoonheid komt van binnenuit, daar ben ik van overtuigd. Hoe stralend je huid, haar en voorkomen is, komt voor een heel groot deel door wat je eet en drinkt. Ik ben zelf gezegend met een redelijk gladde huid, weinig rimpels en vrijwel nooit onzuiverheden. Als ik een week slecht voor mezelf zorg (weinig slaap, te weinig drinken en onregelmatig makkelijk eten) dan merk ik dit direct. Dan wordt mijn huid onrustig, krijg ik meer last van eczeem en puistjes en merkt ik dat mijn fijne lijntjes wat zichtbaarder worden. Natuurlijk is het altijd fijn om de natuur een beetje te helpen, dat is helemaal niet erg. Zo kun je je huid (maar ook je bindweefsel en kraakbeen) een boost geven met collageen. Daar wil ik jullie graag wat meer over vertellen, lees je mee?

Of je het nou leuk vind of niet, ouder worden we allemaal, en dat we dat ouder worden op een gegeven moment gaan zien is ook niet te onderdrukken. Dat is natuurlijk ook helemaal niet erg, ouder worden hoort er nou eenmaal bij. Maar toch kun je het zichtbaar ouder worden vertragen en eventuele kwaaltjes nog even voor je uit schuiven door middel van collageen.

Ik hou persoonlijk niet heel erg van het slikken van pillen, dus als ik een supplement kan drinken is dat voor mij een groot pluspunt. Zo fijn dat dit mogelijk is met Collagen Boost van Physalis. De boost is dubbel gedoseerd. Nu zal je misschien denken, “wat bedoel je hiermee?”, en dat vertel ik graag. In deze formule die je maakt tot een drankje, zitten twee soorten collageen, die behalve voor je huid ook heel veel doet voor je gewrichten, botten, spieren en kraakbeen.  

Binnen Europa en in Nederland is het niet niet heel erg gebruikelijk om dagelijks collageen tot ons te nemen. In Azië zijn ze hiermee al veel verder, en behoort het bij het standaard beautyritueel om veroudering tegen te gaan. Wisten jullie dat vanaf je 20e levensjaar de collageenaanmaak jaarlijks met 1% afneemt? Deze tekorten kunnen aangevuld worden om dat verouderingsproces langzamer te laten verlopen.

Wat is collageen?

Collageen is een eiwit, en daarnaast ook nog eens de belangrijkste bouwsteen van ons bindweefsel. Ik dacht dat collageen alleen zorgde voor een stralende huid, maar het doet zoveel meer. Zo ondersteunt collageen het behoud van soepele gewrichten. Maar collageen zit ook in onze botten, kraakbeen en pezen. Weetje; ongeveer 30% van de eiwitten in ons lichaam bestaat uit 12 verschillende type collageen en hoe ouder we worden des te meer dit afneemt.

Met de collageen drankjes van Physalis (naast de Boost hebben ze namelijk ook nog de Collagen Coffee) ben je verzekerd van een flinke dosis collageen peptiden, en maak je ook ZELF weer meer collageen aan. Ook wordt met het drinken van Collagen Boost de afname van collageen afgeremd. Dat is de BOOST die we allemaal willen natuurlijk.

Gebruik

Makkelijker kan niet. 1 zakje per dag “does the job”. Aan de inhoud van het zakje voeg je al roerend in een glas (plantaardige) melk, fruitsap of yoghurt toe. Je kunt het ook meemixen in je smoothie. Wat je ook maar lekker vindt. Ik meng het iedere ochtend door mijn havermout ontbijtje.

Physalis Collagen Boost is te koop bij Holland & Barrett en online te bestellen via www.hollandandbarret.nl.

Consumentenadviesprijs: € 28,- ( 12 zakjes)

WINACTIE

Natuurlijk willen wij jullie ook de kans geven om de Physalis collagen BOOST (t.w.v. € 28,-) te leren kennen. Wat moet je hiervoor doen?

 • Like en Share dit artikel op een van je sociale media kanalen (FB of IG, evt beide);
 • Vertel ons in een reactie onder het artikel waarom jij dit graag zou willen winnen!

We maken de gelukkige winnaar bekend op vrijdag 3 juli aanstaande via Facebook!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 5

 • Avatar
  reply

  Danielle Mulder

  19 juni 2020

  Wat een dijk van een winactie weer.
  Ik sukkel van af mijn14de met peesontstekingen nu chronisch in mijn schouders, kraakbeen in mijn knieen wat afbrokkeld, ook aan geopereerd. Inmiddels zijn er ook fibromyalgie en artrose bij gekomen en zit ik met een vervroegde overgang vanaf mijn 40ste.
  Ik moet om het jaar een dexa scan ivm ernstige botontkalking op jonge leeftijd van mijn moeder en tantes ( bij mij gelukkig nog goed). Ik zou wel wat hulp kunnen gebruiken.

 • Avatar
  reply

  Marian B

  19 juni 2020

  Dit maakt mij wel erg nieuwsgierig. Erg handig dat je het zo kan mixen, hoef je het niet te slikken in een capsulevorm o.i.d. Ik laat me graag verrassen, ik kan wel een boost gebruiken!

 • Avatar
  reply

  Anita H.

  20 juni 2020

  Ik wil de natuur heel graag een handje helpen. Enige ijdelheid is mij bepaald niet vreemd; kom maar op met die stralende huid en andere voordelen.

 • Avatar
  reply

  Marian zw

  20 juni 2020

  Ik ben in mei weer een jaartje ouder geworden….maar dat hoef je er dan toch niet meteen af te zien? Ik help de natuur graag een handje met zulke ondersteunende producten. Ik zou dit dan ook graag eens proberen!

 • Avatar
  reply

  Sanne

  21 juni 2020

  Ik doe graag mee met de winactie. Ik heb een droge onrustige huid en problemen met het kraakbeen in mijn knieën. Ik ben erg benieuwd wat deze collageen voor mij kan betekenen! 🤗🍀

Post a Comment