Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY+WINACTIE: Stralend met P’ure Papayacare

Wat kan ik blij worden van nieuwe verzorgingsproducten. Helemaal als de producten volledig “clean” blijken te zijn. Want hoe minder “meuk” ik op mijn lichaam hoef te smeren des te beter. Ik ben dan dan ook super enthousiast over de vegan producten van P’ure Papayacare welke ik mocht testen. En jullie weten, een test kan ook minder goed uitpakken. In dit geval kan ik zeggen YES YES YES! Graag vertel ik jullie meer over deze producten. Lees je mee?

De vier producten die ik mocht testen zijn de renew cream, de glow face oil, de ointment paw paw cream en natuurlijk de lippenbalsem. Allereerst is het wellicht leuk om jullie iets meer te vertellen over dit merk. Wat ik net al schreef, alle producten van P’ure Papayacare zijn vegan. Er zit onder andere geen parabenen, petroleum, paraffine en palmolie in. Daarnaast zijn de producten 100 % natuurlijk en NIET getest op dieren. Allemaal dikke plussen in mijn ogen. Maar waarom hebben ze nu juist gekozen voor de vrucht papaya als hoofdbestanddeel van deze verzorgingslijn? Papaya of Paw Paw is een van de beste vruchten als het aankomt op huidverzorging. Het bevat namelijk verjongende enzymen die langzaam exfoliëren en zorgen voor het vernieuwen en daarnaast ook het voeden van de huid. Daarnaast is Papaya een traditionele, effectieve remedie tegen wondjes, insectenbeten en droge huid. De Payaya die wordt gebruikt wordt organisch geteeld en de tropische gedeelten van Queensland. Ze gebruiken de VOLLEDIGE papaya. Schil, vruchtvlees en zaden, werkelijk alles wordt gebruikt. Vervolgens wordt de papaya gefermenteerd om alle ingrediënten te conserveren en om ervoor te zorgen dat alle voedingsstoffen behouden blijven.

Het product wat ik op dit moment iedere dag gebruik en waar ik niet meer zonder kan is de Papaya Lips. Naast de heerlijke zomerse frisse geur is de substantie van de crème zo zacht. Ondanks dat het in eerste instantie dik aanvoelt, smeert het super makkelijk uit. Ik heb eigenlijk altijd al erg last gehad van droge lippen, en dan maakt het niet welk seizoen het. Sinds ik deze lippenbalsem gebruik zijn ze zacht en gevoed. Echt een mega aanrader.

De tube Paw Paw met Calendula is een product dat multi inzetbaar is. En ik heb hem al meerdere malen gebruikt. Ik heb geregeld last van kapotte vingertoppen of last van eczeem in mijn armholtes. Een klein beetje van deze crème erop en het voelt weer zacht aan en de jeuk wordt een heel stuk minder. Ook is deze crème ideaal als billencreme voor babytjes of om je tepels te verzachten na het geven van borstvoeding.

Als we het hebben over de renew cream, dan is dit een product die eigenlijk bij iedereen in zijn badkamer moet hebben staan. Het zorgt voor vernieuwing van de huid. Het zorgt ervoor dat littekens en striae minder zichtbaar worden en dat je een minder droge huid hebt. Doordat de crème zo puur is, kan je deze zonder angst gebruiken op de dunne huid van bijvoorbeeld je borsten. Maar wat dacht je van een groeiende buik door zwangerschap. Ikzelf ben dit product gaan testen op de heupen waar ik wat striae heb. Het smeert super goed uit, en het trekt erg snel in. Je hoeft dus niet bang te zijn voor je kleding die je daarna gaat aantrekken. Ondanks dat ik niet direct resultaat zie (daar is wat langer testen voor nodig) is het een ontzettend fijn product om te smeren! Mijn huid voelt wel heel soepel.

Het laatste product uit deze lijn is de Glow Face Oil. Nu moet ik bekennen dat ik deze niet heb getest omdat ik op dit moment nog een andere gezichtsolie in gebruik heb, en ik nooit twee producten door elkaar gebruik. Het is een verjongende gezichtsolie met papaya en jojoba. na het reinigen van je gezicht in de avond hoef je maar 3 tot 4 druppeltjes van de olie in je handpalm te doen en dan rustig op je gezicht en hals in te masseren. In de nacht doet het product dan helemaal zijn werk.

WINACTIE

Ik kan jullie verblijden met het nieuws dat wij 1 prachtig pakket mogen weggeven. Wat moeten jullie hiervoor doen?

 • Laat een berichtje achter onder deze post en vertel ons waarom jij dit pakket zou willen winnen;
 • Tag een vriendin die dit ook wel zou kunnen gebruiken;
 • Deel dit bericht op je eigen social media (niet verplicht wel lief).

We maken de gelukkige winnaar bekend op donderdag 25 juli aanstaande via Facebook!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 14

 • reply

  Marian zw

  22 juli 2019

  Zonder lipbalm kan ik ook niet, deze klinkt echt heerlijk, een fijne gezichtsolie kan ik, zeker na een dag zon wel goed gebruiken, hopelijk worden kleine lijntjes dan ook wat minder, en mijn buik, dijen en bovenbenen zullen vast heel blij zijn met een fijne verzorging. Als de striae dan ook nog eens minder zichtbaar wordt zou echt heel fijn zijn. Klinkt als een super verwennerij voor mama’s. Ik loot heel graag mee

 • reply

  Riny

  22 juli 2019

  Ik zou de renew creme graag willen winnen voor mijn zoon. Door de chemo’s heeft hij striae oo zijn rug. Lijkt me geweldig dat het door zo’n mooi produkt minder zou worden.
  Groetjes Riny

 • reply

  Aafke

  22 juli 2019

  Wat een fijne producten weer, klinkt goed! Ik zou graag willen winnen, omdat ik niet meer weet welke producten ik moet gebruiken. Ik heb last van een hele droge huid, altijd droge lippen en wat eczeemplekjes in het gezicht. Nu gebruik ik vaselinecreme van de dokter, maar daar wordt mijn huid helemaaaal niet blij van. Ik hoop dat deze producten mijn huid wel goed gaan doen, ik ben zeer benieuwd!

 • reply

  Dominique

  22 juli 2019

  Ik waag graag een kans. Hen al gele producten met meuk geprobeerd maar mijn huid reageert vooral momenteel op alles. IA super gevoelig. Het lijkt me geweldig om dit te proberen en kijken of mijn huid dit wel fijn vind. Ik gebruik ook elke dag lippenbalsem maar durf de meeste niet meer te gebruiken zoals labello omdat die op de lijst staan van zeg maar gevaarlijke lipbalsem door bepaalde stoffen. Sraia heb ik genoeg en ook hier zou ik het product graag voor willen gebruiken. Doordat ik ze al lang heb heb ik zo geaccepteerd maar als ze wat minder zichtbaar zouden kunnen worden zou dat super zijn.

 • reply

  Riekie Bos

  22 juli 2019

  die vegan producten van P’ure Papayacare lijken me onwijs fijn en heel geschikt voor mijn gevoelige huidje.
  Ik heb best wel vaak last van eczeem.
  Ik waag dus graag een kansje en zal onder het facebookbericht een vriendin taggen.
  XOXO
  Riekie

 • reply

  Aline Bouma

  22 juli 2019

  Lijkt me een goed product, ik ben dus enorm benieuwd! Doe graag mee

 • reply

  Marleen

  22 juli 2019

  Wat een mooie actie! Ik doe graag mee. Mijn huidje vedraagt vaak geen meuk.. daarom altijd op zoek naar andere producten. Ik heb nog niet ‘mijn’ merk gevonden. Wie weet is dit het? Het zou leuk zijn om het op deze manier uit te testen.

 • reply

  Jooske

  22 juli 2019

  Wat een prachtig pakket. Meukvrij en bewust, heel goed voor de huid. Die glow druppels voor mijn huid! Lippenbalsem, een hele boost met deze schitterende producyen!
  Ik loot heel graag mee. Ook voor de FB-loze buurvrouw.

 • reply

  Marian B

  22 juli 2019

  Een fijn pakket lijkt me dat. Ik hou van gezichtsolie en het liefst van producten met zo weinig mogelijk ingrediënten. Ik ben benieuwd!

 • reply

  Nicole Beeris

  22 juli 2019

  Wat een supergave actie! Ik heb een vrij gevoelige huid, ben heel benieuwd of dit iets is voor mij. Het klinkt heel goed. Zeker de renew crème.
  Hoop dat ik mag testen!

 • reply

  CJM de Kok

  23 juli 2019

  Altijd leuk om mooie nieuwe merk te ontdekken en deze te kunnen uitproberen, vooral heel benieuwd naar de werking van de papaya op mijn huid en heerlijk dat alles vrij is van kunstmatige stoffen.

 • reply

  Eva Narcisz

  23 juli 2019

  Wat een heerlijke verwenactie ! Het zal fantastisch zijn om dit verwenpakket te winnen ! 🙂 Ben echt superbenieuwd . Het lijken mij echt hemelse producten als ik de productomschrijvingen lees : effectieve remedie tegen wondjes, insectenbeten en droge huid. Ideaal dus voor mijn droge , gevoelige huid en insectenbeten heb ik ook genoeg ( helaas ) Ik ga heel hard duimen voor zo’n geweldige producten .

 • reply

  Gon

  23 juli 2019

  Ik zou dit graag uitproberen ondat het me heerlijke producten lijken. Supergevoelige oudere huid. Die wel goede meukvrije verzorging kan gebruiken.

 • reply

  Anita H.

  23 juli 2019

  Ik hecht grote waarde aan een mooi verzorgd uiterlijk en ik gebruik doorgaans cosmetica op natuurlijke basis. Dit merk past in mijn straatje! Ik ben heel benieuwd naar deze producten. De omschrijvingen bevallen me wel in elk geval.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .