Member login

Username
Password

» Lost your Password?MIND: Bikinibodies are made in the winter, toch?

Sommige mensen hebben nu al last van kerststress, maar ik heb nu al bikinistress, ken je dat?

Je weet dat je van de zomer weer in bikini moet en dat er nog het nodige moet gebeuren voordat je bikiniklaar bent. Daar heb ik dus last van!
Het liefst sla ik dan ook de feestdagen over en ga ik iedere dag 2 uur trainen, maar dit lijkt een onmogelijke opgave als moeder van een tweeling, een eigen bedrijf, een man met wisselende diensten en de wintervermoeidheid die mij parten speelt. Herkenbaar?

Toch ga ik er anders in dan vorig jaar – en ben ik zeker al wat kilo’s kwijt – , maar ook mijn mindset is veranderd. Ik hoef niet zoveel meer te eten, een hapje is ook prima in plaats van de hele doos! Laten we zeggen dat ik nu meer naar mijn lichaam luister en doe wat daarvoor het beste is. Vanaf deze week ga ik weer braaf hardlopen, dit is namelijk mega fijn om even je hoofd compleet leeg te maken en je kunt je op de kou kleden, heerlijk! Daarnaast doe ik nog steeds krachttraining en dat werpt z’n vruchten af, maar bikiniklaar ben ik nog steeds niet pfff.

Misschien leggen wij vrouwen de lat te hoog of wil ik te veel, maar laten we eerlijk zijn, wie wilt er nu niet zelfverzekerd over het strand lopen en zich helemaal happy voelen met je eigen body? Iedereen toch?

Waarom valt het mij dan op dat het vooral vrouwen zijn die vaak een mening hebben over andere vrouwen hun uiterlijk? Waarom zijn we zo hard tegen elkaar, terwijl we elkaar ook kunnen stimuleren? Ik weet het niet, wel weet ik dat ik naar mate ik ouder ( ja helaas gaat dat ook vanzelf) wordt dat ik ook milder wordt naar andere mensen. Ik leef me meer in en plak er niet direct een stempel op. Dat deed ik vroeger ook niet veel, maar toch wat sneller.

Uiterlijk zegt veel, maar innerlijk nog meer weet ik inmiddels. Ik ben vroeger heel slank geweest en had veel (zogenaamde) vrienden, deze vielen meteen weg toen ik wat voller werd. Ik weet dus hoe het is om slank en mollig te zijn en vind – om het lachwekkend te maken – allebei niet fijn! Ik hoor ergens tussenin en daar zou ik heel blij mee zijn! Dan zou ik zelfs in een bikini zelfverzekerd over het strand lopen.

Misschien moet ik mijn bikinistress opzij zetten en volgend jaar gewoon tevreden zijn, niet perfect maar tevreden 😉 , want niemand is perfect toch?

perfect-people-arent-real-and-real-people-arent-perfect-quote-1

 

 

Bewaren

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 2

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .