` Blogs - Boost your Health

Member login

[wlm_loginform]

We leven in een uitdagende tijd waarin er veel gevraagd wordt van onze energie of dit nu lichamelijk of mentaal het geval is. De somberheid en vermoeidheid neemt toe en ook het weer werkt niet goed mee. Veel mensen ervaren dan ook (extreme) vermoeidheidsklachten en het valt niet mee om deze aan te pakken als je hier langdurig of veel last van hebt. Omdat ik hier zelf ook mee geworsteld hebt, deel ik graag mijn ultieme tips om je vermoeidheidsklachten te verminderen.

Je bent altijd aan het rennen en aan het vliegen…voor een ander. Je zet jezelf standaard op de 2e plek (en misschien wel de 3e en de 4e plek). Je bent vaak moe en snakt naar wat rust maar toch ga je door en door. Herken je jezelf hierin? Dan is het hoogstwaarschijnlijk tijd dat je van jezelf een prioriteit maakt? Maar hoe doe je dat als je er ook voor een ander wilt zijn? Ik geef je 5 handige tips.

Het is vandaag internationale knuffeldag! De één vind het heerlijk om te knuffelen en de ander vind het juist helemaal niets. Maar over het algemeen vind iedereen het fijn om een knuffel (warmte) te ontvangen van een bijzonder persoon. Zeker in de huidige maatschappij en het slechte nieuws wat soms in overvloed is, is het een verrijking om lief te hebben of dit nu een knuffel geven is of een knuffel ontvangen. Wij hebben voor jou een top 5 gemaakt waarom je vaker zou moeten knuffelen.