` Blogs - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?De laatste weken loop ik achter de feiten aan. Ik wil ontzettend veel en daardoor blokkeer ik en lukt weinig meer. Steeds begin ik met volle motivatie om later op de dag toch te kiezen voor iets meer ademruimte. Het is voor mij ook niet gek, de laatste tijd ben ik gemiddeld 20 uur per week bezig met het regelen voor zorg van mijn kinderen. Daarnaast wil ik het bedrijf laten groeien, het huis schoon en op orde en ook nog leuke dingen inhalen, die eerder niet konden vanwege de epidemie. Het is een ware struggle en ik heb soms het gevoel dat ik overal tekort schiet. Herkenbaar? Lees dan gauw verder!

Een positief zelfbeeld is niet altijd makkelijk. Het kan zijn dat deze in het begin van jouw leven heel positief was, maar door veranderingen, je omgeving en de puberteit kunnen deze dingen ineens omslaan. Plotseling vind je het belangrijker wat anderen van jou vinden, vraag je constant om goedkeuring en krijg je faalangst bij grote evenementen of groepen. Ook sta je langer voor de spiegel dan je zou willen en lukt het maar niet om vrede te krijgen met het lichaam wat in jouw ogen verre van perfect is. Wij geven je 3 dingen die je helpen om een positief zelfbeeld te ontwikkelen, lees je mee?

Vandaag wordt het zo'n 35 graden en is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Vooral in Nederland kunnen extreem warme temperaturen drukkend zijn. Maar naar verwachting zal dit niet de enige extreem warme periode zijn deze zomer, dus we geven jou wat fijne tips om dan extra goed voor jezelf te zorgen en fluitend deze dagen door te komen. Juist ook als je dit niet heel fijn vindt. Lees gauw verder en ontdek deze handige tips! 

Ondanks dat we nu eindelijk van meer zon kunnen genieten, was mijn energie nog ver te zoeken. Ik heb na de bevalling van mijn kinderen tegen een bloedtransfusie aangezeten en sindsdien heb ik het idee dat het weleens te maken kan hebben met mijn ijzerinname. Maar niet elke vorm van ijzer wordt makkelijk opgenomen in je lichaam. Bij BlueIron werkt het optimaal, is het volledig vegan en krijg je de energie terug die je zo mist. Ik was dan ook heel erg benieuwd of ik mij hierdoor minder moe en meer energiek ging voelen. Lees gauw mee en we hebben ook een toffe aanbieding voor jullie!