` BODYLOVE: Stop met het verstoppen van jouw lichaam in de zomer! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?BODYLOVE: Stop met het verstoppen van jouw lichaam in de zomer!

Iedere vrouw kent haar eigen onzekerheden, maar maakt dit ons minder waard? Nee! We hebben allemaal een prachtig uniek lichaam en het wordt tijd dat we dit zelf ook eens in gaan zien! Er zal altijd iemand zijn die je mooier vind dan jezelf of minder mooi vindt dan jezelf, maar de tijd om te blijven vergelijken is voorbij. Stop hiermee en richt je op je eigen lichaam, op de dingen die jou mooi en bijzonder maken! Geniet van je prachtige brede heupen, je volle billen, je kleinere borsten, je slanke benen met striae of je buik die kinderen gedragen heeft en tijgerstrepen heeft achtergelaten. Niemand is perfect! Iedere vrouw verdient het om in badkleding te stralen in de zomer (én de rest van het jaar!), want ook jij hebt een bikini body. Wij geven je handig tips om onbezorgd te stralen in badkleding en je lichaam meer te accepteren. Lees je mee? 

Kies voor de juiste badkleding

De onzekerheid begint vaak met het vinden van de juiste badkleding. Het is niet eenvoudig om iets te vinden wat perfect aansluit, want we zijn allemaal anders en waar de één grote borsten heeft en een kleinere maat van broekje is het bij de ander juist andersom. Het is echt een kwestie van kijken welke maat je hebt en heel veel passen. Dat is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar als je al niet zoveel zelfvertrouwen hebt is niets erger dan in een krap hokje staan met fel licht en veel passen waar je je eigenlijk helemaal niet prettig in voelt.

Gelukkig hebben we een voordeel, je kunt ook online bestellen en vaak kun je ook mix and match bestellen, dus verschillende maten van boven- en onderkant. Zo geeft ik mijn persoonlijke voorkeur aan Swimsuits4all, Bonprix, PrimaDonna. Wellicht iets duurder, maar gun jezelf een bikini of badpak van goede kwaliteit waar jij je zelfverzekerd of zelfs sexy in voelt. Het is zo belangrijk, het begint allemaal met de juiste badkleding! Daarom hebben wij een gratis e-book ontwikkeld waarin precies staat welke badkleding bij jouw figuur past en je tevens kortingen kunt vinden om jouw favoriete badkleding gelijk aan te schaffen. Dus bestel hem hier gauw en ga stralend de zomer door!

Sta vaker voor de spiegel

Sta eens vaker voor de spiegel en kijk eens goed naar jezelf! Niet even snel, maar met liefdevolle ogen en gewoon eens iets langer dan je gewend bent. Kijk eens wat een mooi lichaam je hebt! Benoem eens de mooie dingen aan je lichaam en zeg eens hardop dat je veel van jezelf en je prachtige lichaam houd. Het is zo belangrijk om je lichaam niet steeds te bekritiseren, maar je juist te richten op de dingen die je wel mooi vind aan jezelf!

Stop met vergelijken

Wij vinden altijd iets van anderen. Ze zijn beter, mooier of succesvoller dan wij, maar is dit echt wel zo? Iedere vrouw worstelt met haar eigen dingen en je weet ook niet wat ze hebben doorstaan om te komen waar ze nu zijn. Iedere vrouw heeft goede en slechte eigenschappen en dat geldt ook voor het lichaam. Iedere vrouw heeft iets minder moois en iets wat prachtig is aan haar lichaam. Dus stop met vergelijken en kijk naar jou mooie eigenschappen en je prachtige billen, buik of benen.

Waar ik mijzelf vroeger ook met iedereen vergeleek, bekijk ik mezelf en anderen nu met liefde. Ik zie dus echt hoe mooi vrouwen kunnen zijn als ik op het strand ben. We mogen best wat meer zelfverzekerd zijn, we zijn hier maar één keer op aarde en het is zonde om dit te verspillen aan onzekerheid terwijl dit echt niet nodig is.

Happy Bikini Body Plan

Wij hebben speciaal voor jou het Happy Bikini Body Plan ontwikkeld. Je ontvangt een volledig informatief werkboek vol met informatie, oefeningen en opdrachten op weg naar een betere lichaamsacceptatie.

Het is verdeeld in de volgende thema’s:

  • Zelfbeeld
  • Stop met vergelijken
  • Voed jezelf met liefde
  • Blijf bewegen
  • Kies voor die Happy Bikini Body!

Met dit plan geven wij jou een boost om ondanks je onzekerheid en moeizame lichaamsacceptatie toch de stap te zetten om deze zomer (én de rest van het jaar!) te stralen in badkleding!

Just be YOU!

Jezelf zijn is zo belangrijk, dus kijk echt naar welke badkleding het beste bij je past en waar je je goed in voelt. Of dit nu een bikini of badpak is, juist rustige kleuren of uitbundig felle kleuren. Just be YOU!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .