Member login

Username
Password

» Lost your Password?BODYLOVE: Wat zie jij in de spiegel?

Je hoort gelukkig steeds vaker meer herkenning voor bodypositiviteit en dus automatisch minder bodyshaming. Maar toch fluistert er iemand in mijn oor dat sommigen nog steeds niet uitstralen waar ze voor staan. Of je nu slank bent of wat voller, je moet je lichaam vieren! Het is van jouw ondanks wat anderen hier van vinden. Soms lijkt het ook of je nooit goed genoeg bent voor anderen, je bent een gratenpaal, je hebt te veel curves of je bent heavy volgens anderen. Maar wie zie jij in de spiegel?

De nooit goed genoeg maatschappij
De ene vrouw heeft te veel spieren, de andere te veel curves, de andere moet wat meer eten en de ander juist een stuk minder. Het lijkt alsof het nooit goed genoeg is en zelf vindt ik dit soms moeilijk te begrijpen. Tenslotte heb ik een dochter die prachtig is zoals ze is. Ik kijk eerst naar uitstraling en vind het niet zo belangrijk hoe iemand eruit ziet, dat betekend overigens niet dat je jezelf niet kunt verzorgen. Dat moet je zeker doen en dat ben je waard!

Be real, really?
Op instagram is het de normaalste zaak om foto’s te plaatsen die perfect zijn, ondanks dat deze vaak enorm bewerkt zijn. Wat is er mis met puur natuur? Vind niemand dat mooi? Dat lijkt mij stug, ik vind mensen puur die zichzelf durven te laten zien. Niet alleen foto’s waarop het lijkt alsof er iedere dag getraind wordt of waar je constant six packs ziet. Er wordt veel gepromoot dat vrouwen vooral zichzelf mogen zijn en hun curves mogen showen, helaas wordt in beeld niet zo naar buiten gebracht en zie je nog steeds allemaal afgetrainde lijven op de foto’s staan.

Een dag niet sporten of cheaten lijken scheldwoorden
Er staat geen straf op een dag niet sporten en ook genieten van een stuk chocolade of pizza hoort er af en toe bij. Op social media lijkt het vaak niet te mogen of vinden mensen het gelijk nodig om hier iets van te zeggen. Maak keuzes en kies voor balans, maar let hierbij vooral op jezelf en niet op anderen ๐Ÿ˜‰

Healthy in every size?
Zelf geloof ik zeker dat het mogelijk is om in elke maat gezond te zijn. Dat wil wel zeggen dat je gezond eet (80/20 principe) en voldoende beweegt/sport en verder geen gezondheidsproblemen hebt die door je gewicht worden veroorzaakt. Bovenal is het belangrijk dat je de dingen kunt doen die je leuk vindt zonder dat je met je gewicht bezig bent. You are worth it!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate ยป
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .