` BOEKRECENSIE: Alles is uitvogelbaar - Marie Forleo - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?Alles is uitvogelbaar

BOEKRECENSIE: Alles is uitvogelbaar – Marie Forleo

Toen ik in dit boek begon te lezen kon ik niet meer stoppen en las ik het persoonlijke verhaal van Marie Forleo en hoe zij er voor gestreden heeft om te komen waar ze vandaag is. Echt mega inspiratie en ik kon dan ook niet wachten om nog meer te lezen in de boek vol onbegrensde mogelijkheden! Lees je mee?

Wat kun je verwachten van het boek?

Het boek is perfect voor iedereen die wil stoppen met uitstellen en aan de slag wil gaan om iets van zijn leven te maken. Marie Forleo maakt korte metten met disfunctionele overtuigingen en belemmerend gedrag. Het boek zal je moed geven om, ondanks je angsten en tegenslagen, je dromen waar te maken en significante veranderingen in de wereld teweeg te brengen. Je kunt meer dan je denkt en dit staat ook centraal in dit boek!

Mensen met redenen en mensen met resultaten

Wij hebben vaak last van smoesjes of dingen niet willen aanpakken, maar daar kun je met dit boek verandering in brengen. Je kunt je vastklampen aan allerlei redenen, maar de vraag is dan of je het dan wel werkelijk zo graag wilt. Zo ja, dan is er werk aan de winkel en helpt Marie Forleo jou wegwijs naar verandering met resultaat.

Start before you ready

Soms is het moeilijk om het juiste moment te vinden om iets op te pakken, de verandering aan te gaan en echt te gaan beginnen. Marie Forleo geeft aan dat je ook al voordat je er werkelijk klaar voor bent kunt starten met verandering “Start before you ready!” en dat mogelijkheden dichterbij zijn dan je denkt.

Van inzicht naar actie

Het boek zit vol met inspiratie naar verandering toe en helpt je van inzicht naar actie door middel van opdrachten en denkwijzen. Als je het dus daadwerkelijk wilt is alles mogelijk en kun je daadwerkelijk het verschil maken!

Wat vind ik ervan?

Dit boek moet elke vrouw in haar buurt hebben. Ik heb er zoveel van geleerd en nog steeds. Ik ben een doorzetter, maar soms is mijn vuurtje een beetje gedoofd en zij kan dit weer bij je naar boven brengen. Als je in jezelf geloofd en je ongekende mogelijkheden ook daadwerkelijk uitvoert kan het zo maar zijn dat je droom werkelijkheid wordt en je sterker bent dan je ooit hebt gedacht. Een must read dus!

Alles is uitvogelbaar is 8 oktober 2019 verschenen

€ 20,99 | Paperback met flappen | 352 pagina’s | ISBN: 9789400511897

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .