Member login

Username
Password

» Lost your Password?BOEKRECENSIE: Easy Vegan – Living the Green Life

Tegenwoordig is vegan niet meer weg te denken voor een gezondere levensstijl. En als je liever geen vega(n) bent, dan nog heb je de optie om regelmatig dierlijk voedsel weg te laten en te kijken wat dit met jouw lichaam doet. Sanne van Living the Green Life heeft dan ook een prachtig kookboek vol met heerlijke vegan recepten gemaakt. Niet geheel onbelangrijk geschikt voor iedereen en de recepten zijn naast heel lekker ook heel makkelijk om te maken, dus ideaal in deze tijd dat iedereen het gewoonweg te druk heeft om uren in de keuken te staan. Dat hoeft dus helemaal niet meer en wij mochten een kijkje nemen in dit prachtige boek en laten je weten hoe makkelijk vegan eten kan zijn. Lees je mee?

Maak kennis met Sanne
Wat ik bijzonder vind is dat Sanne in het boek eerst haar eigen verhaal verteld. Ze is 3 jaar geleden begonnen met vegan/plantaardig eten en als je haar dit had verteld voor die 3 jaar dan had ze je uitgelachen. Toch wil ze nu niet meer anders en heeft ze naast heel veel energie, ook een mooiere huid gekregen. Nadat ze lactose-intolerant werd en haar gezondheid steeds beter werd bij het eten van niet-dierlijke producten
was ze om en wilde niets anders meer.Ze maakte in het begin vrij saaie en niet ingewikkelde gerechten met groente, aardappels en een vleesvervanger, maar ontdekte al snel dat vegan eten alles behalve saai hoeft te zijn.

Vooroordelen
In het begin had Sanne veel last van mensen met vooroordelen over het vegan eten, maar tegenwoordig is het niet meer weg te denken in onze huidige maatschappij. Mensen die nog wel dierlijke producten eten, denken veelal hier ook bewuster over na en verminderen hun consumptie ook aanzienlijk. Iedereen wordt bewuster van de voeding die ze nuttigen en of dit hun lichaam vult of voed.

Ik wil met Easy Vegan inspireren en je de mogelijkheid geven de dingen eruit te halen die voor jou werken – Sanne

 

Easy Vegan
Het boek zit vol met heerlijke en makkelijke vegan recepten. Zo kun je genieten van vele juices en smoothies, een heerlijk ontbijt, een uitgebreide lunch, makkelijke avondmaaltijden en heerlijke tussendoortjes en zelfs een bounty taart voor als je een feestje hebt. Die taart ga ik dan ook binnenkort eens maken, het lijkt me heerlijk!

Je kunt in het boek handige tips terugvinden voor je keukenkastje, keukenbenodigdheden, omrekentabellen, de basis waar je mee start en daarnaast zit het boordevol inspiratie om heerlijke vegan recepten te maken die lekker en makkelijk te maken zijn.

Zelf maakte ik als eerste de blueberry muffins en was aangenaam verrast dat deze zo lekker van smaak waren. Mijn kinderen vonden ze ook heerlijk! Bekijk hieronder het resultaat! 🙂

Conclusie
Ik vind het een heel fijn en duidelijk boek! Het zit vol met heerlijke en makkelijke vegan recepten en ondanks dat ik al heel weinig dierlijke producten eet, vind ik het een fijne aanvulling om nog meer gevarieerd en lekker te eten. Het is een boek die ik voorlopig veel ga gebruiken in de kuiken en daarbij ga ik zeker de heerlijke bounty taart eens uitproberen, zo benieuwd! Een dikke aanrader, voor vegans en niet-vegans!

Easy vegan
Auteur: Sanne van Rooij van Living the green life

Prijs: € 20
ISBN: 9789021565699
Kosmos Uitgevers

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .