Member login

Username
Password

» Lost your Password?BOEKRECENSIE: Inspirerend Leven Winterboek

Ik weet nog goed dat ik als 8 jarig meisje helemaal enthousiast werd van het Tina zomerboek. Toen ik wat ouder werd ruilde ik dat in voor de dikke seizoensboeken van de Fancy die ik vervolgens wel 3 keer helemaal van voor naar achter uitlas. Voor volwassenen zijn er genoeg magazines om uit te kiezen, maar de echte fijne dikke seizoensboeken bleven uit, tot nu! Een paar weken geleden kreeg ik het heerlijk Inspirerend leven Winterboek binnen, en ik kan wel zeggen dat ik super enthousiast ben. Graag vertel ik je meer over dit boek, lees je mee?

Wat staat er ontzettend veel in het boekje te lezen! Ik doe het kaarsje aan wat ik ontving in mijn pakketje met de geur sandalwood & pine, en mijn huis verandert direct in een winterse oase. Met mijn kopje appel-kaneel thee kruip ik op de bank en begin te bladeren in dit te leuke winterboek.

Naast heerlijke recepten voor o.a. vegetarische snert, immuunboost smoothie en heerlijke pasta met paddenstoelen van Jamie Oliver staan er ook super veel leuke DIY artikelen in zodat jij je huis helemaal winterklaar kunt maken. Wat dacht je van bessenkrans maken voor vogels, of een te leuke mokwarmer breien! Ik hou toch zo van het kneuterige van de winter! Maar uiteraard staan er ook super mooie inspirerende en motiverende artikelen in het winterboek. Bijvoorbeeld over het respecteren van je bioritme of contact maken met jouw bron van authenticiteit. Een heel leuk en interessant artikel uit het magazine vond ik het stuk over de winterblues en hoe je de koude en donkere dagen overleeft.

Verder vind je in het winterboek persoonlijke verhalen over onder andere “verslaafd aan de liefde”, en “belabberde kerst”, to-do tips voor kinderen, cadeau tips, hoe je van je bullet journal een winterdagboek kunt maken, horoscoop, je huis winterproof maken met Feng Shui, hoe yoga je helpt tijdens de maand december, vijf tips voor hsp-ers en over heerlijk slapen als je hoogsensitief bent.

Dit is eigenlijk nog maar een kleine greep uit alles wat er te lezen staat in het Inspirerend leven winterboek. Gun jezelf ook dat momentje speciaal voor jou en koop het winterboek hier voor € 17,50. Ook heel erg leuk als cadeautje voor de feestdagen!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .