` BOEKRECENSIE: Lisa Kookt Koolhydraatarm + WINACTIE! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?BOEKRECENSIE: Lisa Kookt Koolhydraatarm + WINACTIE!

Het is hip, koolhydraatarm eten. In de volksmond ook wel keto genoemd. Persoonlijk eet ik niet specifiek keto, vegan, vegetarisch of volgens een andere stroming. Wel merk ik dat ik onbewust wel eens koolhydraatarm eet. Dit komt door mijn Gastric Bypass. Als ik namelijk vlees of vis eet merk ik dat ik snel vol zit en daar dan geen rijst of pasta bij kan eten. Eet ik Vegan of vegetarisch dan doe ik dit veel sneller wel. Lisa Kookt Koolhydraatarm laat je zien hoe makkelijk en snel je heerlijke gerechten op tafel kunt zetten. Ideaal voor als je net zoals ik af en toe lekker keto wilt eten. Maar ook voor de mensen die een levensstijl verandering willen, en voor keto kiezen is dit boek perfect!! Ik heb 2 recepten voor je gemaakt om je alvast lekker te maken. En ben je enthousiast geworden, we mogen ook nog eens 1 exemplaar weggeven!

Voor ieder moment van de dag vindt je heerlijke recepten in kookboek Lisa Kookt. Naast de standaard ontbijt, lunch en diner heeft ze er ook voor gezorgd dat je aan je trekken kunt komen met heerlijke snacks, guilty pleasures en lekkere taarten en koekjes. Ook de toetjes (mijn favoriet) ontbreken niet, en er zijn een aantal lekkere recepten om je eigen sauzen te maken. Wil je, voordat je koolhydraatarm gaat eten, meer weten over deze lifestyle dan legt Lisa dit in haar kookboek ook uit. Super handig!

Bounty Chiapudding (staat in het kookboek als dessert maar kan ook heel goed als ontbijt)

Voor 2 personen heb je nodig:

 • 200 ml kokosmelk;
 • 4 eetlepels chiazaad;
 • 1 eetlepel kokosrasp;
 • optioneel: cocaonibs;
 • Optioneel: banaan of ander fruit

Bereidingswijze:

 • Meng het chiazaad, kokosmelk, kokosrasp en roer het goed door elkaar en laat het minimaal 2 uur staan. Ik maak het in de avond en eet het als ontbijt in de ochtend.
 • Garneer het als laatste met cacaonibs en eventueel wat fruit. Ik vind het heel erg lekker met een half banaantje en wat 100% donkere cacaopoeder

Romige Toscaanse Garnalen

Voor 2 personen heb je nodig:

 • 300 gram gepelde garnalen;
 • 6 teentjes knoflook;
 • 1 eetlepel roomboter;
 • 1 eetlepel Italiaanse kruiden;
 • 1 ui;
 • 200 gram verse spinazie;
 • 100 gram geraspte Parmezaanse kaas;
 • 100 ml room;
 • 100 gram tomaat;
 • zout en peper

Bereidingswijze:

 • Pers de knoflook en snijdt de ui fijn. Verhit de roomboter in een hapjespan en fruit de knoflook en ui.
 • Voeg de garnalen en Italiaanse kruiden toe en bak ze een paar minuten mee tot ze roze zijn. Snijd ondertussen de tomaat zo fijn mogelijk.
 • Haal de garnalen even uit de pan en zet ze apart. Giet nu de room in de pan. Voeg de fijngesneden tomaat toe en zout & peper. Laat de saus een beetje inkoken.
 • Voeg vervolgens de spinazie toe, Parmezaanse kaas en wat zout en peper toe en roer alles goed door elkaar. Wanneer de spinazie aan het slinken is kun je de garnalen weer toevoegen.
Deze twee, en nog 188 andere recepten vind je in het kookboek “Lisa kookt koolhydraatarm”, een boek wat een echte toevoeging is voor in de keuken. En nu kun jij dit boek ook nog eens winnen!! Wat moet je hiervoor doen?
 • Vertel ons waarom jij (vaker) koolhydraatarm eten zou willen gaan eten;
 • Tag een vriendin die ook een echte keukenprinses is via de FB of Insta post;
 • Deel dit artikel op je eigen sociale media.

We maken de gelukkige winnaar bekend op woensdag 5 augustus aanstaande via Facebook!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 8

 • Avatar
  reply

  Lotte

  29 juli 2020

  Ziet er heerlijk uit! Ik zou dit kookboek willen geven aan een vriendin/ oud collega. Haar overgewicht is een vervelende rode draad in haar leven, maar met een koolhydraatarm voedingspatroon heeft zij al mooi resultaat behaald. Dit boek met fijne, lekkere recepten geeft haar vast de energie om vol te houden!

 • Avatar
  reply

  Bianca Schonewille

  29 juli 2020

  Ja graag voor mijzelf. Ik ben al een aantal jaren bezig met koolhydraatarm. Maar vaak met ups en downs omdat ik vaak op hetzelfde uitkom wb eten. Erg vervelend en inspiratieloos. Daar raak ik dan snel op uit gekeken en ga dan weer snel naar het oude patroon.

 • Avatar
  reply

  Joy

  29 juli 2020

  Ik waag weer een kansje. Ik dwaal weer van het kha padje en moet weer strenger worden. 🍀

 • Avatar
  reply

  Dineke

  29 juli 2020

  Ik zou er graag dit boek bij willen hebben om nog meer koolhydrpaayarme maaltijden ye kunnen maken.

 • Avatar
  reply

  Pieter

  29 juli 2020

  Voor de allerliefste vrouw van de wereld Cora Buursen
  Die zo last heeft van haar darmen (spaties darm syndroom) en migraine patiënt is,en vol op in de overgang schommelt met haar gewicht

  Ik gun haar jouw boek en wie weet heeft ze er baat bij en minder last van alles
  En natuurlijk eet ik mee

  • Avatar
   reply

   Milusca

   29 juli 2020

   Wat een superrrr actie ik doe heel erg graag mee zeer welkom, ziet er goed uit allemaal. Keto recepten zijn zeer welkom 🍀🍀🍀 kan inspiraties gebruiken

 • Avatar
  reply

  Danella Janssen

  29 juli 2020

  Ik zou heel graag dit boek willen winnen. Ik ben net begonnen met een koolhydraat dieet. Ik durf namelijk geen operatie te doen. Ik heb verschillende mensen gesproken over de operatie. Ik ga nu het proberen met een koolhydraat arm dieet. Dan hoop ik met dit boek meer recepten te gaan maken en proberen. En de kilo’s eraf te krijgen.

 • Avatar
  reply

  Liesbeth

  30 juli 2020

  Graag doe ik mee voor dit boek omdat ik me graag wat verder wil verdiepen in koolhydraatarm eten en hierin lekkere recepten hoop te vinden. Mijn dochter is al eens 35 kilo afgevallen door koolhydraatarm/koolhydraatbeperkt te eten en ik wil haar met dit boek ook graag verrassen als stimulans om het weer op te pakken.

Post a Comment