` BOEKRECENSIE + WINACTIE: Het Blenderboek - Nora French - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?Het Blenderboek - Nora French

BOEKRECENSIE + WINACTIE: Het Blenderboek – Nora French

Wat een feestje is dit boek! Ik ben dol op mijn blender en wist niet dat je zoveel kunt maken door alleen dit apparaat te gebruiken. Ik kan je vertellen er gaat een wereld voor je open! Ik deel met jouw mijn inzichten van dit fantastische boek en deel de recepten die ik gemaakt hebt. En als klap op de vuurpijl mag ik er maar liefst 4 weggeven, hoe gaaf is dat?! Lees snel mee!

Dit boek laat zien dat je met de blender heel snel heerlijke en gezonde recepten kunt bereiden. Zo kun je in dit boek het volgende terugvinden:

 • Smoothies
 • Smoothiebowls
 • Pannenkoeken
 • Wafels
 • Zoete en hartige baksels
 • Soepen
 • Dips, sauzen en dressings
 • Warme & koude drankjes
 • Toetjes

Kortom je kunt alle kanten op met dit geweldige blenderboek.

Blender liefde

Ik houd van mijn blender, echter is het geen high speed blender, maar gelukkige heb ik nog een kleine die het wel heel snel doet met iets mindere hoeveelheid. Mixen is gewoon het nieuwe koken. Ik begrijp Nora helemaal, met een gezin heb je niet altijd veel tijd en zo kun je in een relatief korte tijd toch heel gezond en lekker eten.

Ik heb mij dan ook helemaal uitgeleefd en eerst de heerlijke “easy tomatensoep” gemaakt en die smaakte echt heerlijk! Misschien nog een tip voor anderen. Ik heb het in de kleine blender gedaan en deze drie keer gebruikt en daarna alles in de pan gedaan en gekookt tot het warm was. Iets meer werk, maar het effect is hetzelfde! 

Mijn easy tomatensoep

A smoothie a day keeps the doctor away

Wij zijn hier dol op smoothies! Ik kan mijn kids niet blijer maken dan met een heerlijke smoothie. Maar met dit geweldige blenderboek is er een nieuwe wereld voor mij open gegaan dat je niet alleen maar smoothies kunt maken met de blender en wel degelijk heerlijke recepten en maaltijden in een handomdraai op tafel zet. Ik kan dan ook niet wachten om alles uit te proberen. Maar de kinderen konden niet meer wachten op de andere mogelijkheden en wilden direct een smoothie uit het Blenderboek proeven. Zo gezegd, zo gedaan!

Ik maakte een heerlijke green beauty smoothie!

Wat vinden wij ervan?

Het Blenderboek ligt inmiddels standaard in onze keuken, dus je kunt wel zeggen dat het hier een groot succes is! We maken er veel uit en hebben nog lang niet alles geprobeerd, maar kunnen niet wachten. Het boek is veelzijdig, zeer uitgebreid met recepten en mogelijkheden als je een blender hebt en makkelijk en snel te maken. De recepten zijn natuurlijk en gezond en ideaal om mee te nemen voor onderweg. Kortom, dit boek moet je gewoon in huis hebben dus doe snel mee met onze winactie!

WINACTIE!

Wij mogen maar liefst 4 exemplaren van dit geweldige boek weggeven!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat hieronder weten wat jij het liefste maakt met de blender en waarom je dit boek kunt gebruiken;
 • Deel dit bericht op social media;
 • Laat een reactie achter op Facebook of Instagram onder de post!

Wij maken de gelukkige winnaars bekend op maandag 2 maart aanstaande via Facebook!

Hét Blenderboek | Nora French | Karakter Uitgevers Culinair | Prijs € 22,50 | Te koop bij o.a. Bol.com

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 23

 • Avatar
  reply

  AnnaB

  25 februari 2020

  Jaaaaaaaaaaa zo benieuwd naar dit boek. Ik heb een blender en gebruik hem eigenlijk alleen om Smoothies mee te maken.
  Dus een beetje een sta in de weg op het aanrecht,ik ben benieuwd naar het boek zodat ik de blender meer kan gaan gebruiken en het apparaat zo nuttiger is.

 • Avatar
  reply
  25 februari 2020

  Mijn blender staat er meestal werkloos bij, ik ben de laatste tijd wat inspiratieloos dus kan dit boek wel gebruiken… 😀

 • Avatar
  reply

  Danielle

  25 februari 2020

  Eigenlijk gebruik ik mijn blender weinig, soms een smoothie maar ik weet niet wat ik er allemaal mee kan maken. Maar met dit boek hoop ik daar achter te komen

 • Avatar
  reply

  Aline Bouma

  25 februari 2020

  sssst niet verder vertellen maar ik zou het boek heel graag willen winnen voor een lieve vriendin. Ze wil m zo graag. Dus ik doe een poging 😀

 • Avatar
  reply
  25 februari 2020

  Dit boek lijkt mij super leuk om met de kids te gebruiken🥰
  Voor zowel in mijn praktijk als thuis met mijn eigen kids😃
  Zo kunnen ze door het gebruik van de blender zelfstandig een gezond tussendoortje creëren😋 en andere dingen dan de standaard smoothie.
  Want als ze er zelf aan mee hebt gewerkt is het natuurlijk nog lekkerder

 • Avatar
  reply

  Dorian van Haren

  25 februari 2020

  Ideaal voor mij! 🙋‍♀️Ik maak altijd ‘standaard’ sapjes/smoothies, dus dit boek kan mij heel wat nieuwe inspiratie en inzichten geven! 😍Ook fijn om voor de kleinkindjes iets lekkers en gezonds voor te schotelen!

 • Avatar
  reply

  Laura (FB: Laura Anne)

  25 februari 2020

  Oh wat tof! Deze heb ik echt nodig, ik heb laatst een blender aangeschaft maar ik heb 1× soep gemaakt en toen overstroomde hij omdat ik hem te vol had gedaan en nu weet ik niet meer wat ik ermee moet en staat hij in de kast te verstoffen. Dus deze kan ik heeeeeel goed gebruiken 🙂

 • Avatar
  reply

  Monique Alys

  25 februari 2020

  Wat een gaaf boek. Ik ben helemaal enthousiast na het lezen van je recensie. Ik maak voornamelijk smoothies in mijn blender maar ik zou dolgraag ideeën op doen om er veel meer mee te kunnen maken.

 • Avatar
  reply

  Marja

  25 februari 2020

  Oh,dit boek staat hoog op mijn verlanglijstje! Ik gebruik mijn blender voor smoothies,smoothiebowls en tomaten/groentesaus te blenden voor de pasta.Graag ga ik met dit boek nog meer aan de gang met de blender 😍

 • Avatar
  reply

  Yvonne Wiel

  25 februari 2020

  Ik maak erg graag sapjes… met dit boek hoop ik inspiratie op te doen voor nog meer gezonds uit de blender!

 • Avatar
  reply

  Riëtta

  25 februari 2020

  Mijn blender staat te verstoffen in de kast maar met nieuwe inspiratie uit dit leuke boek draait ie vast in no time overuren.

 • Avatar
  reply

  Suzanne van Duivenvoorde

  25 februari 2020

  Ik gebruik mijn blender vooral voor het maken van sausen (voor pasta- en currygerechten), dus was al aangenaam verrast om de andere mogelijkheden in je blog te lezen Gaat een wereld voor mij open. Hele leuke, nieuwe invalshoeken die mij erg nieuwsgierig maken naar de bijbehorende recepten. Lijkt mij een tof ‘Blenderkookboek’!

 • Avatar
  reply
  26 februari 2020

  Dat zou een mooi verjaardagscadeau zijn. Ben op 2 maart jarig 😉.
  En wat meer dan smoothies maken lijkt me ook hee fijn.

 • Avatar
  reply

  Anouk

  27 februari 2020

  Wat een gave winactie weer!!
  Laatst mezelf een mooie blender cadeau gedaan, maar de inspiratie moet nog komen. En hoe gaaf zou het dan zijn om dit boek te winnen! 😍😍
  Fingers crossed

 • Avatar
  reply

  Mark

  27 februari 2020

  Ik ben fan van gezonde sappen; naast verse fruitsappen, hou ik ook erg van verse groentesappen. Mijn vriendin vindt het nog allemaal gedoe, daarom hoop ik haar met dit boek over de streep te kunnen trekken!

 • Avatar
  reply

  riny

  27 februari 2020

  super leuke actie om meer uit de blender te halen. ik blijf steken op groente smoothies. wel erg lekker, maar leuk om nog meer te blonderen!

 • Avatar
  reply

  riny

  27 februari 2020

  super leuke actie om meer uit de blender te halen.
  ik blijf steken op groente smoothies.
  wel erg lekker, maar leuk om nog meer te blenderen!

 • Avatar
  reply

  Nora

  27 februari 2020

  Ik heb een blender, gebruik hem bijna nooit.
  Dus als in dit boek van mijn naamgenoot lekkere recepten staan dan haal ik hem uit die diepe kast!

 • Avatar
  reply

  Marina de Graaf

  27 februari 2020

  Ik zweer bij deze after workout smoothie:
  1/2 bevroren banaan
  1/2 schepje eiwitpoeder
  2 tl cacao
  1/2 el pindakaas
  250ml amandelmelk

  En blenden maar!

 • Avatar
  reply

  Anita H.

  28 februari 2020

  Ik maak het liefst groene smoothies met mijn blender.

 • Avatar
  reply

  Lotte

  29 februari 2020

  Het aller-allerliefst maak ik mijn overheerlijke pastasaus in de blender, yum! Super snel klaar, wat enorm fijn is met een druk leven! Ik ben erg benieuwd naar de recepten in dit Blenderboek, zodat ik mijn blender wat actiever kan laten draaien!

 • Avatar
  reply

  Liesbeth Barto

  29 februari 2020

  Onze blender staat te veel in de kast zie ik nu. In de zomer maak ik er milkshakes of smoothies van en daarmee houdt het wel op eigenlijk. Graag probeer ik nu wat soepen en sauzen er mee te gaan maken.

 • Avatar
  reply

  Noortje

  3 maart 2020

  Ik hou ontzettend van sapjes en smoothies uit de blender! Net als mijn kids… Krijgen ze meteen hun portie vitaminen binnen. Maar o, wat ziet dat tomaten soepje er heerlijk uit.. Ik kan wel wat nieuwe ideeën gebruiken!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .