` BOEKRECENSIE + WINACTIE: Het Grote Depri Doe-Boek - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?Het Grote Depri Doe-Boek

BOEKRECENSIE + WINACTIE: Het Grote Depri Doe-Boek

Zit jij in een dipje, een burn-out, een depressie of even niet lekker in je vel? Dan is het Grote Depri Doe-Boek echt iets voor jou! Het boek zit vol met tips, opdrachten, liefde en inspirerende informatie speciaal voor jou! Met dit sombere weer kan iedereen deze wel goed gebruiken en daarom neem ik je mee in de wereld van dit prachtige Doe-Boek en mag ik bovendien nog een exemplaar weg geven, hoe gaaf is dat?

Zodat ik me nooit meer zo verloren zou hoeven voelen

Marieke verteld in het begin hoe zij een heftige periode heeft doorgemaakt en de kracht heeft gevonden om dit boek te ontwikkelen. Ze tekent en schrijft met veel liefde en heeft het boek in eerste instantie voor zichzelf gemaakt, maar bedacht ze niet toen er steeds meer vraag kwam naar het boek van anderen die eveneens een moeilijke periode doormaakte of iemand kende die dit zo goed kon gebruiken. Heel bijzonder!

100% handgetekend

Het boek is prachtig weergegeven door tekeningen, mooie verhalen, gedichten, tips en trics en acties die je zelf mag uitvoeren. Dit maakt het heel persoonlijk en uniek. Ideaal om cadeau te geven aan jezelf of iemand die het goed kunt gebruiken.

Fases

Het boek bestaat uit handige fases, hiermee vind je de weg terug naar jou eigen ‘Ik” en bovendien heeft het boek naast een serieuze kant ook een kant met humor om het leven wat leuker en luchtiger te maken. De verschillende fases zijn:

 • Fase 1: We accepteren die shit
 • Fase 2: Ons Noodplan
 • Fase 3: De zon komt altijd weer door!
 • Fase 4: Daar kunnen we op bouwen
 • Fase 5: Laat je groeien en bloeien

De struggle is real

Ondanks dat ik in het verleden depressies gekend hebt, een eetstoornis gehad hebt en het label borderline hebt gekregen, weerhoud mij dit niet om gelukkig te zijn! Er zijn dagen (vooral met somber weer) dat ik het even niet trek en het allemaal even te veel is. Dan kan ik geen prikkels verdragen (ben ook hoogsensitief) en ben ik het liefst thuis om lekker afleiding te vinden in schrijven, series kijken of een spannend boek. Ik kan ook heel goed alleen zijn, maar geniet ook echt van vrienden om mij heen en mijn fantastische gezin. Wel heb ik er bewust voor gekozen om niet het hele weekend vol te plannen met verjaardagen en feestjes. Ik verdeel mijn energie bewust en kies wat ik echt leuk vindt. Ook mijn kinderen hebben hier baat bij en voelen zich prettiger met niet te veel prikkels om hun heen. Daarom kiezen wij er vaak voor om heerlijk de natuur in te gaan en komen dan helemaal happy en met nieuwe energie terug.

Wat vind ik van het boek?

Zodra ik het boek open wordt ik meegenomen in het verhaal van Marieke. Maar al gauw komen hier handige tips, acties, verhalen en bemoedigingen in voor en voordat ik het weet raakt het mij enorm. Had ik dit boek maar eerder gehad, het zou mij zo goed hebben gedaan! Zo fijn dat dit boek nu bestaat en dat Marieke het zo mooi gemaakt heeft met prachtige woorden, tekeningen en handige liefdevolle tips. Tijdens fase 1 in het boek schiet ik vol en laat ik mijn tranen gewoon komen. Ondanks dat ik momenteel gelukkig ben, weet ik dat het soms een enorme struggle kan zijn en hoeveel vrouwen zullen er wel niet blij zijn met zo’n boek. Het is echt zo mooi! Er wordt trouwens duidelijk aangegeven dat als het erg heftig is je gewoon contact op moet nemen met de hulpverlening, zoals een psycholoog of psychiater. Niets om voor te schamen en ik durf wel te zeggen dat iedereen in zijn of haar leven weleens contact mag hebben met iemand die je verder kunt helpen. Voel wel goed aan of deze persoon bij je past, dat is mega belangrijk!

WINACTIE!

Wij mogen een exemplaar weggeven van dit fantastische Grote Depri Doe-Boek van Marieke de Goeij, hoe gaaf is dat?!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat hieronder weten wie jij dit boek gunt en waarom;
 • Deel dit artikel op social media;
 • Laat een reactie achter op FB of Instagram of tag een persoon die dit wel kan gebruiken (niet verplicht!).

Wij maken de gelukkige winnaar bekend op maandag 10 februari aanstaande via Facebook!

Het Grote Depri Doe-Boek | Marieke de Goeij | Prijs € 26,95 | Te koop via Bol.com of https://depridoeboek.nl/

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 11

 • Avatar
  reply

  Joke Flohr-Scheffer

  6 februari 2020

  Dit boek zou mij goed kunnen helpen want zit er op het moment echt doorheen dus ik doe heel graag mee voor mezelf omdat ik het waard ben om mezelf beter te voelen want heb totaal geen energie zo vlak na de operatie en ‘n hoop stress omdat ze het weefsel niet naar de patholoog hebben gestuurd

 • Avatar
  reply

  S. Verkooijen

  6 februari 2020

  Wauw! Wat een waanzinnig mooi en waarschijnlijk ook, informatief boek!
  Met een vol hoofd heb je inderdaad geen zin/energie/concentratie om boeken met alleen maar kleins lettertjes te lezen. Dit boek zou ik meteen willen lezen en bekijken! Maar ik doe mee voor iemand in mijn omgeving die dit boek heel goed zou kunnen gebruiken. Het gaat al een tijd niet lekker en ik hoop dat dit boek gaat helpen! 🍀

 • Avatar
  reply

  frida

  6 februari 2020

  Zou echt heel fijn zijn om dit boek te winnen om mijzelf wat positiviteit te geven in een lastige periode. Ik ben zoekend naar de juiste medicatie (op en weer afbouwen) en daardoor veel last van bijwerkingen waardoor het lastig is de dagen goed door te komen. Ik vind het lastig om ook iemand te noemen die het boek ook goed kan gebruiken vanwege privacy, maar ken zeker wel wat vriendinnen die ik hier mee kan inspireren en op dit boek ga wijzen.

 • Avatar
  reply
  6 februari 2020

  Ik zit er echt doorheen en heb enkele weken geleden de stempel “postnatale depressie” gekregen… misschien helpt dit boek om me wat vrolijker te maken.

 • Avatar
  reply

  Burju

  6 februari 2020

  Dit boek zou me echt helpen om sterker uit de burnout te komen. Een burnout is zeer ingrijpend. Het kan op sommige momenten ongelooflijk moeilijk zijn.

 • Avatar
  reply

  Paulien

  6 februari 2020

  Voor mijzelf, altijd handig als je minder vrolijk bent

 • Avatar
  reply

  Tamara

  6 februari 2020

  Ik gun het mijn beste vriendin, mooie oppepper!

 • Avatar
  reply
  7 februari 2020

  Ik doe graag voor mezelf mee omdat ik klap voor klap moet incasseren. Het houd niet op en soms ben ik er echt klaar mee.
  Ik wil weer bewuster gaan toepassen en positieve energie vinden!

 • Avatar
  reply

  Jeannette

  7 februari 2020

  Oeh dit boek kan ik zelf wel goed gebruiken… het is echt weer tijd voor een zonnetje in mijn leven.

 • Avatar
  reply

  Monique Weber

  7 februari 2020

  Ik ben heel benieuwd naar dit boek simpel omdat ik al jaren zelf last heb van vooral winter depressies en niets helpt……Depressie is erg persoonlijk ben daarom extra benieuwd wat er in staat en of het echt helpt bij mij.
  Ik ga altijd maar gewoon rustig door en dat gaat deels vanzelf;f

 • Avatar
  reply

  cobi

  7 februari 2020

  Oh dat zou gaaf zijn voor mn zusje ik doe dus graag mee

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .