` BOEKRECENSIE + WINACTIE: Het leuke recepten kookboek - Sandra en Eric van Waterschoot - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?BOEKRECENSIE + WINACTIE: Het leuke recepten kookboek – Sandra en Eric van Waterschoot

Zodra ik dit toffe kookboek door de brievenbus ontving werd ik meteen helemaal happy. Het heet dan ook niet voor niets “het leuke recepten kookboek” en ziet er dan ook al heel smakelijk uit. De gerechten zijn niet moeilijk en het leuke is dat er ook voldoende variaties in staan waarbij iedereen wel een favoriet heeft. Ik werd meteen enthousiast en heb dan ook al wat heerlijks gemaakt uit dit prachtige kookboek. Lees gauw verder en maak ook kans op een exemplaar!

De inhoud bestaat uit hapjes, voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten en bakrecepten. Alle gerechten hebben 3 verschillende varianten, wat het superleuk maakt voor de afwisseling. Ook is er rekening gehouden met mensen die liever voor vegetarisch gaan.

Hoe het allemaal begon..

Sandra en Eric Waterschoot zijn getrouwd en wonen samen met hun hondje Payo in Eindhoven. Eind 2011 begonnen ze als hobby en uit interesse het foodblog LeukeRecepten.nl. Inmiddels inspireren ze zo’n 3 miljoen bezoekers per maand met makkelijke en verrassende recepten. Sandra bedenkt en kookt de recepten en Eric zet ze op de foto. Elke dag staat er wel iets nieuws op tafel!

Wat vind ik van het kookboek van Leuke Recepten?

Ik vind het een verrassend kookboek. De recepten zijn niet mega moeilijk om te maken, er is veel afwisseling en voor iedereen wat wils. Je krijgt ook meteen trek als je de recepten bekijkt en dan weet je dat je een inspirerend kookboek hebt. De variaties op diverse basisgerechten die in het boek staan zijn heel leuk en wij konden niet wachten om de keuken in te duiken. Wij zijn fan en gaan nu nog wat vaker de recepten online in de gaten houden van Sandra. Stiekem kunnen we al niet wachten op een volgend kookboek, want wij gaan de komende tijd heerlijk smullen!

De heerlijke recepten!

Wij hebben inmiddels al een aantal heerlijke recepten gemaakt. Zoals hieronder de heerlijke chocoladewafels, jammie!

Wij mogen een exemplaar van dit heerlijke leuke recepten kookboek weggeven!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat hieronder weten waarom jij kans wilt maken;
 • Deel dit bericht op social media;
 • Laat een reactie achter bij de post op FB of Insta, niet verplicht, wel lief!
We maken de gelukkige winnaar aanstaande maandag 28 september bekend op Facebook!
Leuke recepten – het kookboek | Sandra en Eric Waterschoot | Uitgeverij Nieuw Amsterdam | Prijs € 20,99 via o.a. Bol.com

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 15

 • Carola
  reply

  Carola

  24 september 2020

  Dat zou een leuk en lekker verjaardagscadeau zijn voor mij als foodie!

 • Avatar
  reply

  Suzanne van Duivenvoorde

  24 september 2020

  Dol op koken, maar ook dol op kookboeken! En dan niet om ze mooi te laten shinen op een boekenplank maar om er echt mee aan de slag te gaan. Krijg altijd nieuwe inspiratie van kookboekrecepten. Ook maak je weer kennis met een andere visie op ingrediënten en nieuwe combinaties hiermee. Op die manier is het voor mij altijd leuk om voor mijn gezin iedere avond iets lekkers op tafel te toveren!

 • Avatar
  reply

  Tamara Elbersen

  24 september 2020

  Ik volg “leuke recepten” al een hele tijd en ben fan van hun heerlijke, niet te moeilijke 😉 recepten. Ik ga graag ad slag mocht ik dit mooie kookboek winnen.

  • Avatar
   reply
   25 september 2020

   Ik zou dat heeeeel leuk vinden!
   Heb de laatste tijd al veel recepten klaar gemaakt dmv de leuke ideeen van leukerecepten.nl
   Staat bovenaan mijn verlanglijstje
   😊👍😊👍😊👍

 • Manon ten Hove
  reply

  Manon ten Hove

  24 september 2020

  Wat een super boek!!! Ik heb de website onder mijn favorieten staan en denk dat dit boek perfect in mijn kookboeken hoekje past! Scheelt weer scherm tijd 😉

 • Avatar
  reply

  Sophie Bakkenes

  24 september 2020

  Tof dit boek. 😋Lekkere simpele gezonde recepten echt wat voor mij 😍

 • Avatar
  reply
  24 september 2020

  Ik ben echt fan van de leuke recepten website! 🍓 Super afwisselende gerechten die heel eenvoudig te maken zijn. Iets wat als student niet verkeerd is, want soms hou ik weinig tijd over om te koken. Bovendien zijn de ingrediënten vaak niet te ingewikkeld en goedkoop, ook heel fijn 😊 Maar het liefst zou ik hiermee vaker voor anderen gaan koken, bijvoorbeeld voor mijn ouders zodat zij ook eens wat anders eten dan een AVG’tje. 🥦 Overigens heb ik nog geen één kookboek, dus de hoogste tijd om hier verandering in te brengen!

 • Avatar
  reply

  Dewi (instagram: @bloggenmetdee)

  25 september 2020

  Ik wil graag kans maken, omdat ik vaak moeite heb met het variëren in gerechten. Zo blijft het avondmaal bij ons vrij eentonig. Dit receptenboek zou mij enorm helpen. Supertof ook wat ik tot nu toe al gezien heb ervan!☺

 • Avatar
  reply

  Jolanda Heijnen

  25 september 2020

  Dol op de recepten van Sandra op leuke recepten. Wil mijn dochter het boek geven als ze op zichzelf gaat wonen.

 • Avatar
  reply

  Mark

  25 september 2020

  Nooit geleerd om te koken, maar nooit te oud om te leren! Inmiddels ben ik verder dan het gebakken ei, maar ik heb enorme houvast aan koken aan de hand van een recept. De titel van dit kookboek beloofd veel goeds; met de stap voor stap uitgewerkte recepten moet het ook mij vast en zeker lukken zo’n ‘leuk recept’ tot een succes te maken!

 • Avatar
  reply
  25 september 2020

  Ik zou dit boek ontzettend graag willen winnen. Ik ben een student die net samem is gaan wonen en ik merk dat ik steeds meer liefde voor koken ontwikkeld heb. Een kookboek ontbreekt helaas nog. Het lijkt mij vooral erg leuk om mooi opgemaakte borden en lekkere originele hapjes te kunnen maken als er voor het eerst weer mensen op visite kunnen komen in ons nieuwe appartementje. Ik moet nog leren welke smaken bij elkaar passen en heb enorm veel zin in meer afwisseling. Dit boek zou enorm goed van pas komen en krijgt een super mooi plekje op de boekenplank! Fingers crossed 🤞❤

 • Avatar
  reply

  Wessel

  25 september 2020

  Zo, zeg! Die chocowafels! Die zou ik erg graag bakken voor mijn collega’s, omdat ik binnenkort jarig ben! De naam van het boek doet zich eer aan: wat ik zo lees en zie, gaat het hier zeker om leuke recepten!

  • Avatar
   reply

   Lotte

   26 september 2020

   Dit foodblog kende ik nog niet, maar wat een leuke recepten inderdaad! De mooie foto’s laten het water in de mond lopen en nodigen erg uit om zelf de keuken in te duiken en aan de slag te gaan! Prachtig boek voor mijzelf, maar zeer zeker ook een uitnodiging voor mijn man om wat vaker aan het aanrecht te staan!

 • Avatar
  reply

  AnnaB

  26 september 2020

  niet mega moeilijk om te maken, er is veel afwisseling Klinkt goed,er is niet iedere dag tijd om een ingewikkeld recept te bereiden
  Erg benieuwd naar de recepten in dit boek

 • Avatar
  reply

  Noortje

  27 september 2020

  Ik geniet altijd zo van al die heerlijke foodblogs! Maar het allerfijnst vind ik toch nog steeds lekker op de bank met een papieren kookboek… Recepten lezen, de foto’s bekijken en een recept uitkiezen om de volgende dag te bereiden!

Post a Comment