` BOEKRECENSIE + WINACTIE: Pinch of Nom - Kate Allinson & Kay Featherstone - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?BOEKRECENSIE + WINACTIE: Pinch of Nom – Kate Allinson & Kay Featherstone

Ik ben dol op lekker eten en het liefst ook gezond, zodat ik er meer energie van krijg in plaats van een flinke dip in de middag. het boek Pinch of Nom zit vol met heerlijke recepten die zowel lekker als gezond zijn. Ze laten zien dat afvallen geen afzien hoeft te zijn en hebben recepten ontwikkeld die heerlijk, voedzaam en simpel zijn. Die zonder gedoe altijd slagen. Laat ik daar nu als drukke moeder heel erg blij mee zijn! Jij ook? Lees dan gauw verder, want je maakt tevens kans op een exemplaar!

Hoe het allemaal begon

Het begon allemaal toen Kate en Kay samen een kop thee zaten te drinken. Nadat ze ongeveer 10 jaar lang in restaurants hadden gewerkt, wilden ze een plek creeren waar ze hun recepten konden delen. Inmiddels is Pinch of Nom uitgegroeid tot een community van anderhalf miljoen mensen die ze dagelijks inspireren. Het boek is dus een kers op de taart voor al het harde werk wat ze verricht hebben, maar ook om nog meer mensen te bereiken dan alleen via hun grote community.

Gebrek aan eenvoudige en lekkere recepten

Kate en Kay verbaasden zich over het feit dat veel mensen kozen voor dure kant- en klaar maaltijden met minder calorieën en weinig smaak en variatie. Zo begonnen ze samen zelf gezonde én lekkere recepten te ontwikkelen en zo ontstond de community Pinch of Nom en nu ook het mega inspirerende boek vol met heerlijke en gezonde recepten.

Appelpannenkoeken met kaneel

Het boek staat vol met heerlijke, gezonde en gevarieerde recepten, dus met welke moet je dan beginnen. Ik ben maar begonnen met het eerste beste recept uit het boek en dat zijn deze heerlijke appel pannenkoeken. Ze smaken heerlijk en zijn eenvoudig te bereiden, een ware traktatie, maar wel op een gezonde wijze!

Toch mooi gelukt en ze smaken heerlijk!

Wat vind ik ervan?

Zodra je in het boek kijkt, ben je al verloren! De gerechten zien er waanzinnig uit en de toffe reacties van de mensen die het al eerder hebben geproefd maken het boek tot een leuk geheel. Het is dan ook zeker een aanrader om deze in je keuken te hebben staan en ik kan niet wachten om er nog meer uit te maken! Love it!

WINACTIE!

Wij mogen een exemplaar van dit heerlijke kookboek aan iemand weggeven, whoehoee!

Wat moet jij doen om kans te maken op dit toffe boek?

 • Laat hieronder weten waarom jij een exemplaar wilt winnen? 🙂
 • Deel het bericht op social media;
 • Laat een reactie achter op Facebook of Instagram om extra kans te maken!

We maken de gelukkige winnaar bekend op maandag 16 december a.s. op Facebook!

Pinch of Nom | Kate Allinson & Kay Featherstone | Uitgeverij: Scriptum | Prijs: € 22,99 | Te koop bij o.a. Bol.com

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 9

 • Avatar
  reply

  Marja

  12 december 2019

  Ik ben dol op nieuwe heerlijke recepten en al helemaal als ze niet te ingewikkeld zijn 😂 En inspiratie is altijd leuk en welkom.

 • Avatar
  reply

  Tamara

  12 december 2019

  Superleuk!! Altijd fijn om meer inspiratie te krijgen qua gezonde recepten! Ik waag dus graag een kans.

 • Avatar
  reply
  12 december 2019

  Mensen die mij volgen op social media denken dat koken helemaal mijn ding is. En zijn dan verbaasd dat ik, als ik een recept ga maken, eerst kijk of ik weet op welke afdeling in de supermarkt de ingrediënten kan vinden, en daarna kijk hoe lang het duurt om te bereiden. Vaak bouw ik een recept om naar een iets gezondere variant, maar hoe tof is het als de recepten al gezond zijn. Ik hou van lekker, simpel en gezond.

 • Avatar
  reply

  Anita H.

  13 december 2019

  Ik ben dol op kookboeken omdat ik daar enorm veel inspiratie uit kan halen. En ik ben dol op eten. Iets te dol eigenlijk. Er moeten dan ook wel wat kilo’s af en daar kan dit boek mij vast bij helpen.

 • Avatar
  reply

  Myra

  13 december 2019

  Ik ben altijd opzoek naar makkelijke gezonde en vooral lekkere gerechten en ik denk dat pinch of nom mij daar bij kan helpen.

 • Avatar
  reply

  Fany

  13 december 2019

  Voedzaam, eenvoudig en heerlijk lekker dan loopt het water mij in de mond. Naast prachtig uitgevoerd zijn de recepten dan ook nog gezond. Ik hoop dat ik dit fantastische boek vol verantwoorde, maar ook delicieuse dingen mag winnen. Mijn moeder en ik zijn beiden jarig in december, met dit boek erbij maak je twee mensen blij en kunnen we samen genieten en later zeggen.. Weet je nog deze onvergetelijke momenten deelden we door Pinch Of Nom waarmee alles begon.. Heerlijke herinneringen to remember forever x

 • Avatar
  reply

  Marita

  14 december 2019

  Ik wil graag mijn laatste zwangerschaps kilootjes kwijt dus ik ben wel heel erg benieuwd naar de recepten in dit boek.
  Mooi steuntje in de rug!

 • Avatar
  reply

  Mientje

  15 december 2019

  Ik ben hard bezig met mijn strijd tegen de vele kilo’s die eraf moeten (35 uiteindelijk) om hopelijk onze grootste wens uit te laten komen; een kindje!
  Dit boek vol recepten zou een fijn steuntje in de rug zijn.

 • Avatar
  reply

  Anouk Nijmeijer

  16 december 2019

  Ik hou van kookboeken! Kan wel weer wat gezonde inspiratie gebruiken. Laat regelmatig mijn kinderen bladeren in een kookboek om wat te kiezen. De mooie foto’s zijn dan een must aangezien ze nog niet kunnen lezen.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .