Member login

Username
Password

» Lost your Password?BOEKRECENSIE + WINACTIE: Slank(er) met de Lijnclub

De diëten en online programma’s vliegen je om de oren, het is weer januari 😉  Ben jij van plan om in 2020 nou ‘echt wat te gaan doen’ of wil je gewoon lekkerder in je vel zitten en meer energie hebben? Dan is het boek: Slank(er) met de Lijnclub wellicht wel wat voor jou! De schrijfsters van dit fijne en mooie boek vielen samen ruim 100 kilo af! Ze weten dus uit eigen ervaring welke strijd je voert. Geen rare poeders, crash dieet of rare ingrediënten. Gewoon een down to earth boek met handige tips & tricks voor het dagelijkse leven. Lees je mee om te kijken wat je allemaal kunt terug vinden in het boek?

Eerste indruk

Het boek is lekker compact en goed door te bladeren. Mijn eerste indruk is dat het fijn in de hand ligt en de foto’s zijn mooi en de tekst is kort en bondig. Daar hou ik van! Geen verschrikkelijk lange theorie waar je je doorheen moet worstelen maar gelijk een pakkende en praktische tekst. Ik krijg gelijk zin om alle gerechten te maken, heerlijk kleurrijke creaties zie ik voorbij komen en ik zie dat ook aan de comfort food gedacht wordt.

 

Opbouw van het boek

Slank(er) met de Lijnclub is opgebouwd uit twee delen. Het eerste deel zijn korte hoofdstukken van een paar pagina’s over oa bewegen, balans, porties, wegen, drank, hormonen en nog veel meer onderwerpen. De onderwerpen worden benoemd met voorbeelden en handige tips. Dat is fijn, zo krijg je gelijk het gevoel dat je maar kleine dingen hoeft aan te passen die al groot verschil kunnen maken.

In het tweede deel worden er handige weekmenu’s gedeeld (6 weekmenu’s) en daar ben ik reuze benieuwd naar. Persoonlijk vind ik dat je daaraan snel kunt zien of dit iets voor jou is. En ik ben blij verrast. Wat ik in de weekmenu’s zie is iets wat voor veel mensen erg gaat aanspreken. Het menu bestaat uit gezonde Nederlandse voeding. Er komt brood in voor (YES), zuivel met granola, lunch met crackers en lekker wat fruit over de dag verdeelt. Qua diner zie ik dat ze gebruik maken van gerechten die dagelijks op tafel staan maar dan net even iets minder of gezondere keuzes. Mager vlees en veel groenten maar zeker ook aardappelkroketjes of zelfs pizza. Dit klinkt als iets wat veel mensen kunnen volhouden en je niet de hele dag voor in de keuken staat. En dat is fijn!

 

Recepten

Er staan veel recepten in het boek en deze bestaan uit fijne gezonde ingrediënten. Ingrediënten die gewoon bij de supermarkt te krijgen zijn (altijd fijn) en de recepten zijn gemakkelijk te maken. Geen ingewikkelde dingen maar net de inspiratie die je nodig hebt om een heerlijke waldorfsalade te maken of een verse soep. Er staan ontzettend veel handige recepten in zoals bbq groente spiesjes of een gezonde borrelplank. Precies de dingen die je niet wilt missen eigenlijk. Erg fijn om dan een gezonder (en lekker) alternatief te vinden in het boek. Zo heb je het gevoel dat je niet je hele leven gelijk op zijn kop zet.

 


Conclusie

Wat een fijn en vooral nuchter boek. Duidelijke uitleg en veel voorbeelden uit hun eigen ervaring. En met humor want op diverse pagina’s vind je ‘dikke tip’ en dan een recept of manier om een dagelijkse (of wekelijkse) ‘valkuil’ gezond te maken en deze goed te doorstaan waardoor je uiteindelijk dichter bij je doel komt en toch hebt kunnen genieten. De foto’s zijn mooi en kleurrijk en ik word helemaal enthousiast van dit boek. Het geeft motivatie en inspiratie om aan de slag te gaan!

WINACTIE!

Maak kans op een exemplaar van dit gave boek!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Volg de Lijnclub & Boost your Health op social media;
 • Laat hieronder weten waarom jij kans wilt maken op dit geweldige boek!

De gelukkige winnaar maken we maandag 20 januari a.s. bekend via Facebook!

Slank(er) met de Lijnclub | Aryenne de Jong & Heske van Diemen | Uitgeverij: Ark Media | Prijs € 14,99 | Te koop bij o.a. Bol.com

Chaotische 30er en moeder van een peuter. Mijn passie is het delen van liefde voor eten, ik hoop dat mijn recepten zo inspireren dat andere mensen gaan koken. Smaken, textuur, kookprocessen, het in de keuken staan en van niks een kleine hemel op aarde maken. Mijn hersens staan nooit stil. Mijn recepten zijn precies zoals ik ben. Soms gezond en snel, soms intens en vol suikers. Meer lezen? http://www.ikhartjeeten.nl/

Comments: 32

 • Avatar
  reply

  Edwards

  16 januari 2020

  Wat een geweldige actie ik doe heel erg graag mee. Dit boek is ideaal voor mij. 2020 dit jaar wil ik echt wat gaan doen en wil ik ook lekkerder in mijn vel zitten en meer energie hebben en wat kilo’s eraf. Zeer welkom 🍀🍀🍀 ben zeer benieuwd 🍀🍀🍀

 • Avatar
  reply

  Jacqueline

  16 januari 2020

  Ik zou graag het boek willen gaan volgen omdat ik ziek ben geweest en mijn hele voedingspatroon door de war is geraakt, ben helaas ook aangekomen!!

 • Avatar
  reply

  Lotte

  16 januari 2020

  Wat een inspirerend boek! Vooral door de dikke tips en de humor lijkt het mij een echte ‘volhouder’!

 • Avatar
  reply

  Jacqueline Roose

  16 januari 2020

  Een supergoed begin van het nieuwe jaar met jullie mooie actie Boost your Health. Fijne uitleg over het boek, mijn interesse is gewekt! Wat gezonder eten, het snoepen minderen en meer sportiviteit. Het klinkt allemaal zo simpel, maar zie het maar vol te houden. Ik hoop dat de “Lijnclub” me gaat inspireren en motiveren! Heel benieuwd naar de recepten en leerzame informatie! Op naar een energievol 2020!

 • Avatar
  reply

  Mark

  16 januari 2020

  Mooie, heldere review. Ik hou wel van een nuchtere inslag, gebaseerd op eigen ervaringen. Prikkelt naar een gezond 2020!

 • Avatar
  reply

  Jose

  16 januari 2020

  Er zitten aan mijn lijf nog 3 ‘vastgeplakte’ kilo’s, na 2 zwangerschappen die ik er met veel moeite probeer af te krijgen. Misschien gaat dat makkelijker lukken met het boek.want wat zij kunnen, moet mij toch ook lukken. 😊

 • Avatar
  reply

  Jose Budding

  16 januari 2020

  Aan mijn lijf zitten nog 3 ‘vastgekleefde’ kilo’s, die na 2 zwangerschappen moeite hebben om mij te verlaten. Misschien dat de Lijnclub net het zetje kan geven, wat er nodig is.

  Wie niet waagt….

 • Avatar
  reply

  Swenne

  16 januari 2020

  Nuchter en gezond met eten omgaan en op die manier afvallen klinkt goed! Het boek lijkt me een mooie inspiratie en daarom zou ik het graag winnen.

 • Avatar
  reply

  Swenne

  16 januari 2020

  Het lijkt me een mooi en inspirerend boek met een nuchtere en gezonde kijk op eten en afvallen. Daar wil ik graag van leren en dus zou ik het boek wel willen winnen.

 • Avatar
  reply

  Suus

  17 januari 2020

  Ik waag graag een kansje voor dit boek. Er moeten nog de nodige kilo’s af en dat hoop ik met dit boek te bereiken. Ik volg jou en Lijnclub via Facebook (Mooie Rooie).

 • Avatar
  reply

  Yvonne

  17 januari 2020

  Het is echt tijd dat de feestdagen-kilo’s eraf gaan en eraf blijven… Liefst nog wat extra kilootjes… Dit boek lijkt mij een fijne houvast, met de handige menu’s en eigen ervaringen erg inspirerend!

 • Avatar
  reply
  17 januari 2020

  Hier zou ik graag meer over willen weten dan kan ik ermee aan de slag

 • Avatar
  reply

  Shirley

  17 januari 2020

  Zou het graag willen winnen. Heb een jojo effect. Kilo’s moeten eraf. Zo een boek zou mij kunnen helpen.

 • Avatar
  reply

  Shirley

  17 januari 2020

  Zou het graag willen winnen. Wil paar kilo’s af.

 • Avatar
  reply

  Nelly

  17 januari 2020

  Ik ben benieuwd naar de weekmenu’s. Een goede balans vinden is best lastig.

 • Avatar
  reply

  Pascale

  17 januari 2020

  Alle tips zijn welkom; ik zou graag met dit boek aan de slag gaan!!

 • Avatar
  reply
  17 januari 2020

  ivm met overgewicht zou ik graag mij verdiepen in dit boek. En alle tips zijn natuurlijk welkom.

 • Avatar
  reply

  Angeline

  17 januari 2020

  Mijn dochter en ik hebben allebei voorgenomen om het roer drastisch om te gooien en de vele overtollig kilo’s kwijt te raken.
  De beknopte omschrijving van het boek spreekt me al zeer aan en ik zou er heel graag mee aan de slag gaan. Wetende dat het een lange weg zal zijn met de nodige hobbels
  grijp ik elke ondersteuning en inspiratie aan die ik kan vinden.

 • Avatar
  reply

  Anna wienen

  17 januari 2020

  Lijkt me een geweldig boek!

 • Avatar
  reply

  anja

  17 januari 2020

  erg leuk ik doe graag mee

 • Avatar
  reply

  Lee-Ann

  17 januari 2020

  Heel erg benieuwd of ik met dit boek wel verder kom

 • Avatar
  reply

  Moniek

  18 januari 2020

  Ooh wat zou ik dit graag willen winnen! Praktisch en bondige uitleg ligt helemaal in mijn straatje! Hopelijk gaat het straks met dit boek lukken om wat af te vallen maar dit dan ook vast te houden!

 • Avatar
  reply

  Anneliese de Waal

  18 januari 2020

  Zou ik erg graag willen proberen voor het afvallen, ben erg benieuwd naar dit boek en de menu’s.

 • Avatar
  reply

  Karin de Ruiter

  18 januari 2020

  Ik ben heel benieuwd naar de recepten in dit boek

 • Avatar
  reply

  j troost

  18 januari 2020

  hoop er mooie tips uit te halen,

 • Avatar
  reply

  Will

  19 januari 2020

  Ik kan wel wat hulp gebruiken bij het afvallen, want alleen lukt het mij niet.
  Er moet echt wel 25 kilo af, maar het is zo moeilijk.
  Ik heb om privéredenen geen Social Media meer, maar hoop op een kansje voor het winnen van het boek ‘De Lijnclub’.

 • Avatar
  reply

  Marga Feith

  19 januari 2020

  Ik zou het boek graag winnen zodat ik samen met mijn man aan de race kan beginnen. Het zou een hele fijne aanvulling zijn op al het moois dat voorbij komt via social media.

 • Avatar
  reply
  19 januari 2020

  Inspiratie en motivatie dat heb ik nodig want we zitten nu al weer half van de maand en het lijnen lukt niet maar dan ook helemaal niet ik eet en snoep juist meer omdat je de hele dag ” aan het lijnen bent.
  Of het zit in de naam?

 • Avatar
  reply
  19 januari 2020

  Ik kan zeker wat motivatie en activatie gebruiken.
  1jan begonnen met lijnen en sinds ik daar druk mee bezig ben eet en snoep ik meer dan voor die tijd. Teveel mee bezig in het hoofd schijnbaar.
  ( of licht het aan mijn naam??)

 • Avatar
  reply

  Ingrid de Graaf

  19 januari 2020

  Wauw wat een mooie winactie! Ik wil hem graag winnen voor alsnog een goede start van 2020!

 • Avatar
  reply

  Madelon van den Heiligenberg

  19 januari 2020

  Ik wil zo graag de knop omzetten en dit boek lijkt mij heerlijk voor inspiratie! Ik duim 🖤

 • Avatar
  reply

  Heleen

  18 april 2020

  Ik heb al heel veel over het boek gehoord en recensies gelezen en zou er graag zelf mee aan de slag gaan. Loop al jaren iedere keer weer vast bij het gezonder gaan leven, dus een methode die vol te houden Is, is zeker welkom

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .