` BOEKRECENSIE+WINACTIE: Het geluksdieet - Carolina van Dorenmalen - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?Het geluks dieet

BOEKRECENSIE+WINACTIE: Het geluksdieet – Carolina van Dorenmalen

Ondank dat de titel weer op het zoveelste dieet lijkt, is dit boek een verademing op voedingsgebied. Toen ik het boek ontving zag ik makkelijke, gezonde recepten voorbij komen, heel veel informatie en handige weekmenu’s. Maar het begint met haar aangrijpende verhaal met de zoektocht naar meer geluk voor zichzelf en de liefde om ondanks alles toch gezond te blijven eten en goed voor zichzelf te zorgen. Dit boek kon weleens voor mij de sleutel zijn naar meer geluk, meer voeden en gezond genieten van eten worden. Bovendien mag ik ook een prachtig exemplaar weggeven, dus lees snel hoe dit boek mijn leven veranderd heeft!

Handige informatie

Het boek heeft 4 weken waarin handige informatie naar een gezondere levensstijl wordt uitgelicht. Zo kun je o.a. lezen over afvallen, emotie-eten, bewustwording, lege calorieën, inspanning en ontspanning, goed slapen, hormonen, ontstressen en ga zo maar door. Heel handig om deze informatie te lezen naast de verschillende weekmenu’s en recepten. Zo wordt je steeds bewuster of je aan het voeden of vullen bent en kun je uitzoeken wat je tegen houd om beter voor jezelf te zorgen.

Verschillende weekmenu’s

In heb boek vind je zowel een regulier, vegetarisch als een vegan menu terug gedurende 4 weken lang. Ik heb zelf voor de reguliere variant gekozen en dat is mij ontzettend goed bevallen. Zo goed dat ik mijn liefde voor gezond eten weer helemaal terug gevonden hebt en inmiddels een stuk meer energie ervaar en echt fitter geworden ben. Je kunt daarna zeker nog verder gaan het ritme en sommige varianten uit het boek om je eigen menu’s gezond samen te stellen.

Heerlijke recepten

De recepten in het boek zijn allemaal makkelijk, gezond, maar voor ook heel lekker en goed vullend. Als je bewust eet volgens het schema zit je gedurende de dag mega vol en heb je geen drang om toch weer te snaaien of voor iets ongezonds te kiezen. Ik vind het schema erg prettig en makkelijk te volgen. Het diner vraagt met een gezin weleens om aanpassing, maar over het algemeen is dit ook goed te doen.

Conclusie

Dit boek heeft mijn jaar ontzettend goed gestart. Ik heb de liefde voor gezond en voldoende eten weer teruggevonden en de eetschema’s zijn makkelijk te volgen. Het is mijn eetbijbel geworden en ik kan niet meer zonder, het is echt een overwinning en ik ben dan ook in 2 weken al ruim 4 kg afgevallen. Ondanks dat mijn doel meer gericht is op energie is het ook fijn dat ik die extra kilo’s niet meer mee hoeft te zuilen. De energie is verbeterd, nog niet waar die wezen moet, maar zeker een goede vooruitgang. Ik voel mij goed en blijf dit geluksdieet dan ook nog even heel dichtbij mij houden om zo mijn kleine doel straks een groot doel te laten worden. Dit boek vraagt om transformaties en ik ben dan ook zeer dankbaar dat ik altijd terug kan vallen in dit boek. Echt een aanrader als je gezonder wilt eten en meer zelfliefde wilt ervaren!

WINACTIE!

Wij mogen een exemplaar weggeven van dit geweldige boek en ik kan je nu al vertellen dat hij ook jouw leven gaat veranderen!

Hoe maak je kans op dit exemplaar?

 • Laat hieronder weten waarom jij dit boek wilt winnen!
 • Volg Foodie-Ness & Boost your Health op social media;
 • Delen is lief, niet verplicht!

Wij maken de gelukkige winnaar bekend op maandag 27 januari a.s. via Facebook!

Het Geluksdieet | Carolina van Dorenmalen | 224 pagina’s | Uitgeverij Carrera Culinair | Prijs: € 25,- | Te koop bij o.a. Bol.com

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 17

 • Avatar
  reply

  Anita H.

  21 januari 2020

  Ik had gedacht en gehoopt dat intermittent fasting voor mij de manier zou zijn om wat kilo’s kwijt te raken. Helaas, ondanks heel veel discipline en honger lijden ben ik daar nauwelijks van afgevallen. Er moet dus echt iets af; veel kledingstukken passen me niet meer. Superdik ben ik niet, maar ik heb helemaal geen zin om allemaal nieuwe kleren te kopen. Wellicht biedt dit te winnen boek de oplossing voor mij.

 • Avatar
  reply

  Monique Alys

  21 januari 2020

  Ik maak onwijs graag kans hoor. Dit boek staat hoog op mijn verlanglijstje. Dit boek spreekt mijn zo aan omdat het buiten een dieet ook gericht is op geluk, liefde, hormonen, slapen, onspanning etc. Ik kan van alles wel een beetje gebruiken dus vandaar dat het mij zo aanspreekt.

 • Avatar
  reply

  Claudia

  21 januari 2020

  Ik heb door mijn lichamelijke beperkingen minder energie, daarom wil ik winnen om meer energie te krijgen.

 • Avatar
  reply

  Marina

  21 januari 2020

  Ik ben heel benieuwd naar de tips in dit boek!

 • Avatar
  reply

  Demi Jongejan

  21 januari 2020

  Jeetje, dit lijkt me een interessant boek zeg! Na vele (crash)dieetpogingen, probeer ik nu echt veel meer met mijn gezonde verstand, balans en mindset op een gezond gewicht te komen. Nog steeds niet makkelijk en zeker niet snel, maar ik hoop dat dit boek mij kan helpen tijdens dit proces! Zou super zijn!

 • Avatar
  reply

  Swenne Bijzet

  21 januari 2020

  Klinkt als een tof boek met zowel info als menu’s. Ik zou het boek graag winnen en ermee aan de slag gaan.

 • Avatar
  reply

  Shirley

  21 januari 2020

  Ahhh, ik kan wel een geluksdieet gebruiken. Haar vorige boek vond ik fantastisch. De eerste keer volgen werkte perfect. Vervolgens raakte de klad er een beetje in. 2020 staat in het teken om voor eens en altijd goed te investeren in nieuw geluk en een gezondere relatie met eten te krijgen. Ik hoop dat dit boek weer een flink zetje in de goede richting geeft. Ik lees goede resultaten, dus ik ben benieuwd!

 • Avatar
  reply

  Marja

  21 januari 2020

  Ik kan niet wachten op de verandering ,die mijn leven leefbaarder maakt.Heb een waslijst aan chronische kwalen en probeer al jaren zonder succes daar verbetering in aan te brengen…..

 • Avatar
  reply

  Joyce

  21 januari 2020

  Wat een mooi boek. Ik doe graag mee met de winactie. Met een zoontje van 2 jaar, die slecht slaapt heb ik zo nu en dan weinig energie om gezond te blijven koken. Toch is voeding erg belangrijk, want de kilo’s vliegen eraan😓 en mijn energie daalt nog sneller van ongezonde voeding. Het boek is meer dan welkom. 😅

 • Avatar
  reply

  Lotte

  21 januari 2020

  Dit klinkt inderdaad als een ware eetbijbel, waar ik zo naar op zoek ben!

 • Avatar
  reply

  Manon

  21 januari 2020

  Wat een gaaf boek. Ik heb het nog niet eerder voorbij zien komen. Na jaren verschillende diëten te hebben gevolgd. Zoals, Sonja Bakker, Intermittent Fasting en Weightwatches, mis ik nog altijd die extra toevoeging van je mindset en vooral het belangrijkste: vegetarisch

 • Avatar
  reply

  Geri

  21 januari 2020

  Gaaf! 🤗 volgens mij is dit een heel mooi boek om wat meer stabiliteit te krijgen in mijn voedingsschema!
  Zou hem graag winnen!!

 • Avatar
  reply

  Nicole

  21 januari 2020

  Holy Moly, dit is het boek waar ik al heel lang naar op zoek ben. Ieder beetje geluk dat ik in mijn leven mag verwelkomen zou echt geweldig zijn. Wat zou ik graag wat meer energie, wat minder pijn, een beetje beter slapen of gewoon een iets beter functioneren lichaam willen ervaren. Al zo lang ben ik zoekende en de jaren gaan maar voorbij waarin in eigenlijk niet echt leef. Wat zou ik dolgraag gaan leven naar de tips en info uit dit boek. Hoop doet leven!

 • Avatar
  reply

  Martine

  21 januari 2020

  Ik zou dit boek graag winnen om de gezonde draad weer op te pakken. Tijdens en na mijn zwangerschap zat ik een tijd niet zo lekker in mijn vel en nu is het tijd voor een nieuwe start! Het vorige boek van Carolina vond ik top, dus dit is vast een mooie aanvulling!

 • Avatar
  reply

  Yvonne

  22 januari 2020

  We zijn druk bezig om meer vegetarisch te eten en minder zuivel. Dit doen we niet radicaal maar stap voor stap. Juist ook om ons beter te voelen en niet per definitie alleen om af te vallen. Dit boek zou een leuke aanvulling zijn, beter in je vel en gezond eten staan zeker in relatie met elkaar.

 • Avatar
  reply

  Mark

  22 januari 2020

  De titel zegt meer dan genoeg!

 • Avatar
  reply

  Yvonne Wiel

  24 januari 2020

  Ik ben wel op zoek naar een dieet dat ook nog gelukkig maakt 😉 En heel fijn dat dit boek ook zeer geschikt is voor vega & vegan; top!

Post a Comment