` BOEKRECENSIE+WINACTIE: Hier ben ik - creatief werkboek voor meer zelfliefde - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?BOEKRECENSIE+WINACTIE: Hier ben ik – creatief werkboek voor meer zelfliefde

Afgelopen jaren heb ik hard aan meer zelfliefde gewerkt. Maar tijden veranderen en we maken dingen mee die ons op de proef stellen om hier toch wat vanaf te wijken. Je bent daarom ook nooit uitgeleerd om jezelf voorop te stellen en het beste uit jezelf te halen met meer liefde voor jezelf. Sophie van Bragt & Frieda van der Loos-Boudesteijn vonden dit ook en hebben een prachtig creatief werkboek gemaakt voor meer zelfliefde. Ik vertel je er alles over en mag ook 2 exemplaren weggeven, lees je mee?

Voor wie is dit boek bedoeld?

Het prachtige creatieve werkboek is bedoeld om je te helpen meer van jezelf te houden. Om nu eens af te rekenen met je onzekerheid en zelfkritiek. Hoe fijn is het om meer te ontspannen, minder te haasten, jezelf meer te waarderen en liefde voor jezelf en al je imperfecties te ontwikkelen. Je bent namelijk precies goed zoals je bent, alleen weet jij dit misschien nog niet?! Met dit handige werkboek kom je achter jouw kwaliteiten en nemen Sophie en Frieda je mee op reis naar meer zelfliefde.

Zelfliefde ontwikkel je niet in één dag

Om meer van jezelf te houden is meer nodig dan alleen positief naar jezelf kijken. Je moet jezelf ontwikkelen en zowel je negatieve als positieve dingen van jezelf kunnen omarmen. In plaats van jezelf te veroordelen, kun je beginnen milder voor jezelf te zijn. Jezelf en al je imperfecties gaan accepteren en bepaalde verwachtingen en zorgen gaan loslaten. Daar begint zelfliefde!

Niet denken maar doen

Dit werkboek is ideaal om je positieve en belemmerende gedachten te filteren. Zo ga je echt aan de slag in dit prachtige werkboek waarin elke week weer verrassende opdrachten gegeven worden. Zo leer je meer te ontspannen, jezelf te voeden in plaats van vullen, bewuster te zijn van je gedachten en deze meer om te buigen naar een positievere variant.

Van dromen naar doelen

Het werkboek laat je tevens zien hoe je je dromen meer naar doelen kunt omzetten, het leert je ervaren wat je nu “echt” leuk vindt en leert je om goed voor jezelf te zorgen en jezelf op nummer één te zetten.

Wat vind ik ervan?

Het creatieve werkboek voor meer zelfliefde geeft je in een paar weken tijd meer inzichten om (nog) meer van jezelf te houden. Jezelf opnieuw te ontdekken en te kijken wat er nu werkelijk belangrijk is. Je gaat meer voelen, leert meer positief te zijn, kijkt naar wat wel mogelijk is en leert om jezelf te voeden met voeding die bijdraagt aan meer energie. Kortom het is heel veelomvattend en zeker een aanrader voor elke vrouw die hiermee worstelt. Het is heel inspirerend om hem in te vullen en tevens een geweldig leuk cadeau om te geven!

WINACTIE!

Wij mogen 2 exemplaren weggeven!

Hoe doe je mee?

 • Laat hieronder weten waarom je kans wilt maken!
 • Deel dit bericht op social media en laat ook een leuke reactie achter via Facebook of Instagram 🙂 

We maken de gelukkige winnaars bekend op woensdag 5 mei aanstaande via Facebook en Instagram.

Hier ben ik | Creatief werkboek voor meer zelfliefde | Sophie van Bragt & Frieda van der Loos-Boudesteijn | Uitgeverij ten Have | Prijs € 14,99 te koop bij o.a. Bol.com

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 7

 • Avatar
  reply

  Marjolein

  1 mei 2021

  Dit klinkt me echt super in de oren. Werken aan mezelf dmv een werkboek. Dat zou ik best graag willen winnen.

 • Avatar
  reply

  Sophie Bakkenes

  1 mei 2021

  Wauw klinkt super. En als je een hoge Zelf liefde heb kan je nog beter voor een ander zorgen. Dus het belangrijkste wat er is om jezelf op nr1 te zetten. Voorheen vond ik dat egoïstisch maar leer steeds beter om zelf liefde toe te passen. Dus maak graag kans om nog beter voor mezelf te kunnen zorgen ❤️

 • Avatar
  reply

  Carla

  1 mei 2021

  Ik zou heel graag dit boek willen winnen omdat ik nog meer wil werken aan meer zelfliefde en daar wel goede handvaten voor kan gebruiken

  • Avatar
   reply

   Mark

   4 mei 2021

   Dit werkboek zou zeker iets voor mijn vriendin zijn! Nooit zet zij zichzelf op de eerste plaats en na de komst van de kids zie ik haar alleen nog maar gehaast en gestresst door het leven gaan. Dat kan anders; ik gun haar absoluut een flinke dosis zelfliefde!

 • Avatar
  reply

  Yvonne

  2 mei 2021

  Ik herken mezelf zó in de boekrecensie die hierboven beschreven staat… Dit gaat over mij! 🙈 Tijd voor meer inzicht! ❤️

 • Avatar
  reply

  Lotte

  2 mei 2021

  Beetje confronterend is het wel, want mijn zelfliefde is eigenlijk best behoorlijk ver te zoeken… Ik cijfer mezelf altijd weg, ga altijd maar door en zet anderen altijd op de eerste plaats. Ik zit altijd maar in mijn hoofd, voel veel te weinig… en ren mezelf altijd voorbij. Dit werkboek lijkt mij een ware eyeopener op weg naar het terugvinden van mijzelf, zien wat belangrijk voor mij is, zien waar ik energie van krijg!

 • Avatar
  reply

  Joyce

  2 mei 2021

  Oke deze (werk)boek recensie komt hard binnen. Ik ben meestal een heel positief persoon. Behalve als het gaat om mijzelf. Ik doe altijd alles voor andere en denk veeeel te weinig aan mijzelf. Neem er de tijd niet voor. Nu mijn tweede zoontje 3 maanden oud is merk ik wel dat mijn lichaam ook om aandacht en zo nu en dan om rust vraagt. Ik denk dat ik nog heel veel van het werkboek kan leren!

Post a Comment