` CHALLENGE: Doe jij ook mee van 9 t/m 15 maart a.s. met de week ZONDER vlees? - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?Week zonder vlees

CHALLENGE: Doe jij ook mee van 9 t/m 15 maart a.s. met de week ZONDER vlees?

Dit jaar is het alweer de 3e editie van de week zonder vlees, een nationale week zonder vlees, waarvoor jij je ook kunt aanmelden. Van 9 t/m 15 maart doen er al meer dan 10.000 mensen mee aan deze bijzondere week wat het initiatief is van Isabel Boerdam, de oprichter van “De Hippe Vegetariër”. Iedere dag vlees eten is niet meer van deze tijd vind Isabel, en daar ben ik het helemaal mee eens. Als hardcore flexitariër (ik eet gemiddeld 1 x per week vlees/vis, en verder vervangers) weet ik dat je vlees en of vis niet hoeft te missen om toch een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Nieuwsgierig geworden naar deze challenge? Ik vertel je er graag nog wat meer over.

Wat kun je verwachten van de week zonder vlees als je je voor deze challenge aanmeld? Naast het feit dat je op de website allemaal hele lekkere, makkelijk te maken recepten vindt, ontvang je na aanmelding een heel leuk digitaal magazine opgestuurd. Perfect om de week mee door te komen. Naast lekkere recepten staan er ook hele leuke interviews in. Verwacht een super compleet magazine, die je de handvatten gaat geven waardoor jij wat makkelijker je vlees / vis laat staan.

Je zult niet de enige zijn die deelneemt aan de week zonder vlees. Op het moment dat ik dit schrijf zitten ze al op 10.558 deelnemers, en dit aantal groeit dagelijks. Door deze deelnemers besparen we 8130 kg aan dierenvlees, 1.372.540 liter water en 802.408 km autorijden. Het gaat zoveel verder dan geen vlees meer eten voor de dieren. Het heeft een immense impact op jou als mens, maar ook op het milieu. Deze challenge is een hele week, maar met 1 dag per week minderen maak JIJ al het verschil. Een dag zonder vlees zal in de toekomst de nieuwe standaard worden.

Er zijn heel wat “bekende koppen” ambassadeur van deze week. Denk aan Sophie Hilbrand, Kasper van Kooten, Jort Kelder, Sanne Vogel, Egbert-Jan Weber en nog veel meer. Kan jij je op 15 maart 2020 nieuwe ambassadeur noemen? Wij doen in ieder geval mee, jij ook?!

PS: Wij delen tijdens deze week ook een aantal heerlijke vega recepten met jullie!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment