` De 10 onhebbelijkheden van Isabelle - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?De 10 onhebbelijkheden van Isabelle

Natuurlijk wil ik het liefst zeggen dat ik perfect ben en geen “vreemd” gedrag vertoon. Of dat ik totaal geen slechte kanten heb in mijn gedrag. Maar het feit is dat ik best wel een gekkie ben op zijn tijd, en ook wel zeker dingen doe die ik eigenlijk zou moeten veranderen maar waar ik gewoonweg geen zin in heb. Omdat het is wie ik ben. Maar heel soms weet ik dat ik mijn leven zou moeten beteren en dan gaat het eventjes goed, totdat ik het weer vergeet. Herkenbaar? Lees dan verder!

Ik ben verre van een heilige, en heb zo mijn onhebbelijkheden. Onhebbelijkheden waarvan ik weet dat er andere mensen zijn die ze herkennen. Andere “gekkies” steek je handen maar op. Maar al het gedrag wat ik vertoon hoort wel helemaal bij mij, en maakt mij echt Isabelle. Ben ik op sommige dingen trots, absoluut niet. Zou ik bepaalde dingen willen aanpassen, heel graag!

  1. Ik ben een ramp met telefoneren. Mensen die ik ken bel ik zo op, en als ze mij bellen geen probleem. Belt een telefoonnummer mij dat ik niet ken neem ik niet op. Ik wacht totdat ze een voicemailbericht inspreken zodat ik weet wie het is en dan durf ik terug te bellen.
  2. Reageren op whatsapp berichtjes gaat vrij traag bij mij. Ik reageer wel altijd, alleen soms weken later. En dat is niet omdat ik geen interesse in je heb, maar puur omdat ik het simpelweg vergeet.
  3. Gelukkig ben ik gezegend met hele hele trouwe vrienden/vriendinnen. Afspreken met mij gaat niet zo makkelijk. En dat is niet omdat ik je niet aardig vindt, of omdat ik geen tijd heb. Nee, dat is omdat ik gewoon liever alleen ben, en ook graag alleen op pad ga. Dat heeft dan ook helemaal niets te maken met de hoeveelheid liefde ik voor mijn vriendinnen voel. Want ik ben dol op ze en ga voor ze door het vuur als het moet. Maar er zijn vriendinnen waar ik zielsveel van hou, die ik maar 1 x per jaar zie. En dat vind ik best wel heel erg. Ieder jaar neem ik mezelf voor dat ik mijn leven moet beteren, maar ieder jaar ben ik het in februari alweer vergeten….
  4. Wat ik zelf nooit in de gaten heb gehad, maar waar mijn mannelijke collega’s mij op attendeerde was dat ik dus blijkbaar heel vaak aan mijn borsten zit. Alsof ik steeds wil controleren of ze er nog zitten. Bij een diepe zucht pak ik ze vast, of bij een druk gesprek. Volgens de mannen (want die hebben er kijk op) doe ik het dus best wel heel vaak.
  5. Als ik een lange mail aan het maken ben, of zoals nu aan het bloggen ontwijk ik auto’s met mijn hoofd. Dat doe ik al heel erg lang. Ben mezelf er ook bewust van maar kan grappig zijn voor de mensen die naast of tegenover mij zitten. Ik beweeg mijn hoofd met de zin mee, van links naar rechts. En daarnaast beweeg ik mijn lippen met de woorden mee… weird, i know. Maar op een een of andere manier komen de woorden dan makkelijker op papier.
  6. Wie houdt er nou niet van dansen?! Ik wel! Ik dans dan ook heel graag, en dit doe ik gerust in mijn eentje in mijn onderbroek en mijn bh in huis. En ja, ik pak dan af en toe mijn hond beetje en dans met hem. Maar wie mij kent zal weten dat ik onder het lopen op straat ook af en toe een gekke move maak. Dit komt er dan ineens uit, zoals de running man, en daarna loop ik gewoon weer verder.
  7. Ik eet graag al mijn eten apart. Zelfs eten dat het lekkerste is om geprakt te worden moet bij mij gescheiden blijven op mijn bord. Nu heb ik sowieso wat eet issues en kan ik heel heel heeeeeel slecht tegen geluiden die mensen kunnen maken onder het eten, of de manier waarop ze eten. Zoals te veel beweging maken met de mond. Ik krijg al kippenvel als ik eraan denk. Ik zit liever naast iemand te eten dan tegenover ze. Hoe minder irritatie prikkels des te meer ik van mijn eten kan genieten. 
  8. Ik ben altijd alles kwijt, terwijl alles bij mij in huis een vaste plek heeft. Paspoort kwijt, telefoon kwijt, portemonnee kwijt… ik raak volledig in paniek. Maar zoeken op de plek waar het altijd ligt vergeet ik dan even. Hoe dom kun je zijn!
  9. Het liefst heb ik zo min mogelijk spullen in huis. Ik ben eerder van het minder minder minder dan dat ik nieuwe dingen koop. Er zijn echter 2 dingen die je ontzettend veel zal vinden als je bij mij thuis bent en dat zijn grappige mokken/kommetjes en notitieboekjes. Ik heb zonder dollen denk ik wel 13 lege notitieboekjes liggen terwijl ik altijd eerst iets vol wil maken. Maar ja, ik blijf wel bijkopen. En mokken/kommetjes, hou er maar over op. Mijn keukenkastjes puilen er van uit!
  10. Zodra het weer warmer wordt loop ik in huis graag rond in mijn ondergoed en altijd op blote voeten. Ik voel mezelf vrijer als ik minder kleding aan heb. In de winter is dat natuurlijk echt te koud, maar in extreem dikke kleding zal je mij niet zien. Mij te veel textiel. Daarnaast vind ik jassen helemaal niets. Dat heb ik van mijn moeder, die ze ook niet graag draagt. Wij dragen liever een vest en een dikke sjaal of een bodywarmer i.p.v. een (winter)jas.
Wat maakt jou typisch jou? Wat is nou iets waarvan vrienden of familie kunnen zeggen, oh my… dat is echt jij! Deel het met ons in de reacties hieronder!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .