` De badkamer rituelen van Bas van Beest - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?De badkamer rituelen van Bas van Beest

Deze keer hebben we een ware sportman naar zijn badkamer rituelen gevraagd. Bas van Beest is personal trainer en traint met zijn eigen bedrijf “Slim Living” vele mensen naar een fitter en gezonder lichaam. Hij werkt daarnaast nog op een leuke andere locatie in Amsterdam, namelijk bij het W Hotel en geeft daar mensen een goede kickstart van de dag. Met zijn persoonlijke aanpak en eigen internationale sportervaring helpt hij mensen naar een hoger niveau toe. De hoogste tijd om hem zelf de hemd van het lijf te vragen, lees gauw verder en hij verteld jou al zijn badkamer rituelen 😉 

Douche of ga je in bad in de avond of in de ochtend?

Ik douche bijna altijd twee keer per dag. Ik moet sowieso ’s ochtend douchen om echt lekker wakker te worden. Daarnaast heb ik mijn eigen personal trainingsstudio, Slim Living, en ben ik dus de hele dag in de weer en train zelf ook veel. Dan vind ik het wel zo fris om in de avond nog even snel te douchen.

Hoe lang sta je gemiddeld onder de douche of blijf je in bad?

Dat ligt er echt aan, het kan 5 minuten zijn, maar een kwartiertje wil ook wel voorkomen. In de ochtend douche ik altijd minstens 1 minuut op z’n koudst, om echt goed wakker te worden! In het begin is het pittig, maar als je probeert om steeds iets langer onder die koude douchte te staan dan wen je er uiteindelijk wel aan en geeft het je echt een energieboost. 

Hoe lang ben je gemiddeld bezig om je klaar te maken voor de dag?

Dat valt best wel mee. Zoals ik al zei ben ik personal trainer, dus ik vind dat ik er wel verzorgd uit moet zien. Ik doe m’n haar, een crème’tje op en go, meestal een minuut of 10 max.

Hoe vaak per week was je je haar en welke producten gebruik je dan het liefst?

Dit doe ik erg weinig, meestal maak ik het gewoon nat. Maar als ik het was, dan doe ik dat met een shampoo van Redken. Daar zit biotine in, dat schijnt goed te zijn voor je haar zegt mijn kapper.

Scheer je jezelf onder de douche, of heb je andere manieren om je te ontdoen van je lichaamsbeharing?

Yes dat doe ik onder de douche, met het scheermes van m’n vriendin 😉

Welke producten gebruik je al heel erg lang, waarvan je vind dat iedereen ze in hun badkamer kast moet hebben staan?

Ik heb een gezichtsscrub van Kiehls die ik echt top vind. Ik gebruik deze gemiddeld 1x per week, en meestal ook na een festivalletje of feestje om weer lekker te refreshen. 

Wat zijn je favoriete producten van dit moment?

Ik heb sinds kort een gezichtscrème van The Grey Skincare en ben daar wel enthousiast over. Het is een frisse crème met alleen maar natuurlijke producten en wat ik fijn vind is dat je er niet nog allemaal andere producten bij moet gebruiken. Moet wel een beetje makkelijk blijven.

Als je een partner hebt, mogen de producten dan door elkaar staan of hebben jullie beide je eigen plank / lade in de kast van de badkamer?

In de douche staat alles door elkaar en mij boeit dat niet zo veel. Wel hebben we zo’n badkamermeubel met twee lades, dus mijn vriendin heeft haar eigen la en ik heb mijn eigen la. Ik moet wel zeggen dat mijn la vaak één grote chaos is, maar is ben eigenlijk sowieso alles altijd kwijt, gelukkig heb ik Xanthe, die weet altijd waar alles ligt 😉

Zou je iets willen veranderen in jouw badkamer?

Ik ben gek op baden, dus zou heel graag een bad willen. Heerlijk een half uurtje chillen, even niets. Helaas hebben we die dus niet, dus nu ga ik twee keer per week naar de spa.

Draai je muziek in de badkamer, en zo ja, wat is dan de muziek die je graag luistert?

Ja zeker, het liefst van die vrolijke Afrikaanse muziek, goed voor je humeur! 

——-

Vind jij het ook leuk om jouw badkamer rituelen te delen? Stuur dan even een mail naar info@boostyourhealth.nl met je motivatie en wellicht zien wij jou hier terug!

Post a Comment