` De badkamer rituelen van Marjolein Aurora - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?De badkamer rituelen van Marjolein Aurora

Mijn naam is Marjolein Aurora, op mijn 21e heb ik www.innocencemodelagency.com gestart. Inmiddels 27 jaar, vier man personeel en 38 modellen! Innocence Model Agency is een modellenbureau, gevestigd in Haarlem dat zich focust op de nationale en de internationale markt. Onze klanten variëren van kleine tot grote bedrijven. Met trots kunnen we zeggen dat we al samenwerkingen gehad hebben met Tommy Hilfiger, Guess, Armani, & Hugo Boss. Ik deel als eigenaresse met plezier mijn badkamer rituelen in de ochtend, lees je mee?

Een van mijn beste vrienden heeft gewerkt bij Loreal, waarna ik steeds meer kennis opdeed van deze producten. Er zijn vele lijnen / product segmenten, voor elk huidtype. Voor mijn badkamer ritueel gebruik ik sinds enige tijd onderstaande producten, die mijn huid optimaal verbeteren en laten stralen. In mijn vak sta ik regelmatig voor de camera (nog) als eigenaresse van Innocence Model Agency in Haarlem. Ook is een eerste indruk voor mij belangrijk naar klanten, modellen en ouders. De eerste stap is mijn ochtend verzorging (ritueel), een goed begin van de dag!

Douche of ga je in bad in de avond of in de ochtend?

Ik douche graag ‘s ochtends, dan ben ik gelijk goed wakker.

Hoe lang sta je gemiddeld onder de douche of blijf je in bad?

8-10 minuten probeer ik aan te houden, vaak zelf met een alarm op mijn mobiel. Naast dat het water bespaart, hou ik hierdoor tijd over voor mijn ochtend ritueel.

Hoe lang ben je gemiddeld bezig om je klaar te maken voor de dag?

40-60 minuten als ik de tijd neem (waarvan ook één mailbox check, voordat ik naar kantoor Innocence Model Agency fiets (Haarlem).

Hoe vaak per week was je je haar en welke producten gebruik je dan het liefst?

Op advies van mijn kapster Elisabeth van Toni & Guy was ik mijn haar om de drie dagen. Daar koop ik een Schwarzkopf Professional shampoo en conditioner. Ook heb ik Redken shampoo en conditioner staan in de badkamer. Ik probeer altijd een beetje af te wisselen.

Scheer je jezelf onder de douche, of heb je andere manieren om je te ontdoen van je lichaamsbeharing?

Venus Breeze bied voor mij een uitkomst. Het scheermesje bevat kussentjes, even onder het water houden en je kunt je scheren. Bied een uitkomst voor huid irritaties (zeker als je haast hebt; sportschool of afspraken).

Welke producten gebruik je al heel erg lang, waarvan je vind dat iedereen ze in hun badkamer kast moet hebben staan?

  1. La Roche-Posay: Effaclar zuiverende gel (water op je gezicht, opsmeren, waarna afspoelen van je gezicht met water)
  2. Vichy: Minéral 89
  3. La Roche-Posay: Effaclar Duo+ (corrigerende en diepreinigde verzorging tegen onzuiverheden, anti-litteken)
  4. Essence mascara (die vind ik echt het beste!)

Wat zijn je favoriete producten van dit moment?

  1. Dolce & Gabbana oogschaduw
  2. Redken cerafill maximize; volume haar (voornamelijk verkocht aan kappers / kapsalon)
  3. Yves Saint Laurent Black Opium parfum
  4. NYX foundation
  5. Maybelline Babylips (kleur roze)

Zou je iets willen veranderen in jouw badkamer?

In de toekomst wil ik graag een bad in mijn huis inbouwen. Een droom badkamer die ik wil laten ontwerpen door een architect. Je ziet nu steeds handigere systemen, zodat al het water in een putje verdwijnt. Slim met schoonmaken.

Draai je muziek in de badkamer, en zo ja, wat is dan de muziek die je graag luistert?

Dat varieert. Een mix van muziek hang af hoe je je voelt! Dan denk ik aan top 40 muziek, via YouTube.

Marjolein is altijd op zoek naar nieuwe modellen, mocht je meer willen weten check dan hier de website en schrijf je in!

—-

Vind jij het ook leuk om jouw badkamer rituelen te delen? Stuur dan even een mail naar info@boostyourhealth.nl met je motivatie en wellicht zien wij jou hier terug!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .