Member login

Username
Password

» Lost your Password?De badkamer rituelen van Suus Tomohamat

Suus is 38 jaar en woont in het beeldschone Den Haag, waar ze werkt op de afdeling marketing bij een groot FMCG bedrijf en daarnaast doet ze ook de styling van shoots voor TVC’s, online video’s en print. Graag deelt ze met jullie haar badkamer rituelen, lezen jullie mee?

Douche of ga je in bad in de avond of in de ochtend?

Verschilt, als ik heb gesport na werk dan ‘s avonds douchen of heel soms lekker relaxed in bad. Maar in basis vind ik het heerlijk om de dag fris te beginnen met een douche.

Hoe lang sta je gemiddeld onder de douche of blijf je in bad?

Water is een waardevol goed en ik ben echt een voorstander van een “save water challenge”. Ik daag mezelf dan ook elke dag uit te douchen in slechts 3 minuten. Op mijn tel zet ik een timer. Het zal je verbazen dat je in 3 minuten alles kan doen wat je ook in 10 minuten kan!

Hoe lang ben je gemiddeld bezig om je klaar te maken voor de dag?

Ben denk ik rond de 20 minuten bezig in de ochtend. Kleding leg ik de dag ervoor al klaar, korte douche (of niet). Tandenpoetsen en airflossen, serum, dagcreme, lichte make-up en cityspray van Ambre Solaire om én mijn huid te beschermen tegen de zon én het fixeert mijn make-up. Kam bijna nooit mijn haar haha maar schud het even los.

Hoe vaak per week was je je haar en welke producten gebruik je dan het liefst?

Was 2 tot 3 keer mijn haar met Elvive Dream Lenghts shampoo, conditioner en de leave in. Heb lang haar en wil dat ook de punten er vol blijven uitzien, het helpt tegen gespleten haarpunten zelfs.

Scheer je jezelf onder de douche, of heb je andere manieren om je te ontdoen van je lichaamsbeharing?

Scheer alleen mijn benen onder de douche, de rest laat ik harsen door mijn fantastische schoonheidsspecialiste Alexandra in Amstelveen. We starten altijd met het “nare” gedeelte en daarna verwent ze me met een facial en massage.

Welke producten gebruik je al heel erg lang, waarvan je vindt dat iedereen ze in hun badkamer kast moet hebben staan?

Ik gebruik al sinds jaar en dag micellair water van Garnier. Je gezichtsverzorging werkt het best op een goed gereinigde huid, in de ochtend en avond. Als ik een intensievere reiniging doe, 1 keer per week, gebruik ik de Pure Clay maskers van L’Oreal.

Wat zijn je favoriete producten van dit moment?

Bodycrème en parfum van Jo Malone, ik combineer vaak de grapefruit creme met de pomegrate noir parfum en creeer dan mijn eigen unieke geur. 

Als je een partner hebt, mogen de producten dan door elkaar staan of hebben jullie beide je eigen plank / lade in de kast van de badkamer?

Mijn relatie is net verbroken maar we hadden allebei een eigen mandje in de badkamer. Nu, heb ik alle ruimte voor mezelf!!!

Zou je iets willen veranderen in jouw badkamer?

Ik ben een tevreden vrouw en hoef niks te veranderen in de badkamer.

Draai je muziek in de badkamer, en zo ja, wat is dan de muziek die je graag luistert?

Ja!! Heerlijk een deuntje terwijl in de badkamer bezig ben. De laatste tijd draai ik het album Everything is Love van the Carters (Bey and Jay-z) helemaal grijs. Hele lekkere flow!!! En anders sowieso the Queen herself, Beyoncé!

 

Comments: 1

  • Avatar
    reply

    Dees

    4 september 2018

    Net zo’n leuk artikel als de dame in kwestie. Trots op jou ❤️

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .