Member login

Username
Password

» Lost your Password?De eerste hulp bij verkoudheid; De Aroma inhaler van Chi Natural Life

Het griepseizoen is inmiddels begonnen en ik heb er al een flinke verkoudheid op zitten met een dichte, verstopte neus, veel snot en flinke niesbuien. Gelukkig zijn er tegenwoordig fijne producten die een flinke verkoudheid goed kunnen verlichten en zelfs verminderen. De aroma inhaler van Chi Natural Life is daar één van en is daarnaast natuurlijk en makkelijk te gebruiken. Ik vertel je er alles over en je kunt hem zelfs met een fijne korting bestellen!

De Chi Aroma Inhaler met Davos Kuurolie is de beste hulp bij verkoudheid. Je kunt hem thuis gebruiken, maar ook handig meenemen voor onderweg. Je kunt er lang mee doen en de Chi Aroma inhaler is gemaakt van roestvrijstaal (RVS) en bevat 0% plastic, hoe fijn is dat? Je krijgt zelfs 40 jaar garantie op het mechanisme!

De inhaler is speciaal geschikt met de volgende oliën:

  • Davos Kuurolie (20 druppels op het staafje) voor meer adem en gezonde luchtwegen.
  • Lavendel (10 druppels op het staafje) bij slaapproblemen of stress.
  • Bergamot (15 druppels) bij down gevoelens of gevoelens van negativiteit.

Davos kuurolie is hét mengsel voor luchtzuivering en gezonde luchtwegen

Davos kuurolie bestaat uit:

  • grove den olie: luchtzuiverend
  • eucalyptusolie: vrijer ademen en afvoerend
  • akker- en pepermuntolie: antiseptisch en verkoelend

Deze etherische oliën versterken elkaars werking zodat er een effectieve synergie ontstaat voor de luchtwegen. Het verdampen van Davos kuurolie geeft meer lucht en zorgt voor een vrijere ademhaling. Davos kuurolie is dan ook de ideale olie om in de winterperiode te gebruiken. In deze periode wordt het huis over het algemeen minder gelucht en zijn er meer virussen in omloop. Lees onze 5 tips voor gezonde luchtwegen op de Chi Blog.

Naast de werking is ook de geur fantastisch. Over het algemeen kan iedereen – jong, oud, man en vrouw – deze geur waarderen. Het is dan ook de favoriete geur van veel van onze klanten. Om deze reden vanwege de luchtzuiverende eigenschappen is Davos kuurolie een geschikte natuurlijke luchtverfrisser voor elke ruimte. Van werkkamer tot woonkamer en toilet. Zelfs in de auto is Davos de ideale geur. Door de verfrissende werking van de akker- en pepermuntolie blijf je zeker wakker achter het stuur.

Waarom Davos Kuurolie?

√ Luchtzuivering
√ Meer lucht / vrijer ademen
√ Gezonde luchtwegen
√ 100% natuurlijke luchtverfrisser
√ Gratis verzending vanaf € 25,-

Mijn ervaring met de Chi Aroma Inhaler in combinatie met de Davos Kuurolie

Er zijn tegenwoordig heel veel inhalers en neusspray’s, maar deze zijn meestal niet natuurlijk, zijn vaak duur en werken ook niet zoals ze zouden moeten. Ik heb er zelf ervaring mee en koop er ieder jaar weer 3 in de hoop dat het iets voor mij doet. Helaas is dit niet het geval en daarom probeerde ik de Chi Aroma inhaler met Davos Kuurolie uit en was verbaast hoe fijn het werkte. Je kunt de olie zelf toevoegen naar wens en ik kreeg gelijk meer lucht en kon dieper ademhalen. Het werkte ontspannend en gaf meer lucht en dat is precies wat je wilt als je zo verkouden bent.

Speciale korting voor jullie!

Je koopt de producten los voor € 16,90 en kunt nu de Aroma Inhaler in combinatie met de Davos Kuurolie kopen voor maar € 14,95 kopen Daarnaast mogen wij een korting geven van maar liefst 10% met de kortingscode: BYH10CHI

Bestel hier de Aroma Inhaler in combinatie met de Davos kuurolie en ga luchtvrij de wintermaanden door!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .