Member login

Username
Password

» Lost your Password?De persoonlijke bucketlist voor 2019 van Isabelle

Ieder jaar probeer ik voor mezelf wel een lijstje te maken met dingen die ik gedaan wil hebben het jaar erop, een bucketlist. Dit jaar is er niet heel erg veel van dit lijstje terecht gekomen, op een paar dingen na. Ik wilde heel graag voor Boost your Health op reis, en Melinda en ik hebben dit mogen doen. Dat voelde en voelt nog steeds heel onwerkelijk. Voor 2019 wil ik een iets “makkelijkere” bucketlist samenstellen. Dingen die ik graag wil doen, en wat niet onbereikbaar is of ontzettend veel geld kost. Ondanks dat 2019 pas over een aantal maanden begint wil ik alvast mijn lijstje met jullie delen. Lezen jullie mee?

Een bucketlist is een lijst met wensen/dromen die je graag gedaan wilt hebben voordat het te laat is. Het is leuk om een lijst zoals deze te hebben zodat je er steeds iets van af kunt strepen, maar er ook steeds weer iets bij kunt zetten. Je wensen potje is tenslotte nooit leeg. Wat zijn de dingen die ik graag zou willen doen in 2019? Ik vertel het je hieronder:

 • Op reis naar New York. Dit is al jaren een droom waarvan ik weet dat deze in 2019 uit gaat komen. in Juni van 2019 al ik een week door de stad kunnen dwalen.
 • Ballonvaart maken. Ook dit is al jaren een droom van mij. Maar nu wil ik het eindelijk eens waar gaan maken.
 • Ik zou graag op retreat willen naar Italië samen met Melinda. Een week lang samen genieten en aan ons bedrijf bouwen.
 • Graag zou ik 1 tot 2 x per maand naar een museum willen gaan. Ik hou ontzettend van musea, maar vind zelf dat ik daar nooit tijd voor heb. Hier wil ik tijd voor maken.
 • In de zomermaanden wil ik iedere week een ijsje halen bij mij in de buurt en iedere keer een andere smaak proberen zodat ik uiteindelijk de hele lijst heb gehad.
 • Ik wil mijn haar 1 jaar lang laten groeien, met af en toe een bij knipbeurt. Gewoon puur om te zien hoe mijn haar dan valt. Waarschijnlijk knip ik het na het jaar heel snel weer af.
 • Als het meezit hoop ik dit jaar te kunnen stoppen met werken voor een vaste werkgever en mij volledig storten op Boost your Health.
 • Ik wil in 2019 wat zuiniger aan doen met de centjes zodat ik in het najaar nog een keer naar Canada kan afreizen om mijn broer, schoonzus en mijn lieve kleine neefje/nichtje te zien dat eind dit jaar geboren gaat worden.
 • Op de dagen dat ik thuis werk wil ik altijd tussen de middag een 1 uur tot 1.5 uur gaan wandelen en fotograferen. Ik vind dit ontzettend leuk om te doen maar gun mezelf de tijd er niet voor.
 • In 2019 wil ik sowieso een keer voor een grote groep mensen gesproken hebben over Boost your Health, over leven met een maagverkleining of iets wat daarmee te maken heeft. Ik heb een hoop te vertellen en wil mezelf meer laten zien.
 • En dan de laatste op de bucketlist. Ik wil met Boost your Health een artikel/interview krijgen samen met Melinda in het Women’s Health magazine.

 

Ik hoor jullie denken,maar hoe in hemelsnaam gaat ze dit allemaal bereiken? Ik geloof enorm in het uitspreken van je dromen omdat ze dan tastbaarder worden. Door bovenstaande dromen/doelen uit te spreken en op te schrijven zijn ze alweer dichterbij. Wie weet leest iemand dit, die de schakel is naar een van de doelen? Je weet gewoon niet hoe het gaat lopen.

Voor een aantal doelen zal er hard gewerkt moeten worden om ze te bereiken.  Bij de andere doelen ligt het puur aan jezelf. Hoe graag wil je het en wat doe je er aan om te zorgen dat je ze uitvoert.

Ik heb heel erg zin in 2019. 2017 Was een rotjaar. 2018 Voelde voor mij als een jaar waarin ik moest bijkomen van de ellende en nog niet in volle snelheid vooruit kon gaan. Werd vaak nog tegengehouden in mijn kunnen door mijn omgeving en door mezelf. Vandaar dat ik voel dat 2019 zomaar eens het jaar van verandering kan worden, en ik heb er nu al zin in!

Heb jij wel eens een jaarlijkse bucketlist gemaakt? En durf jij je dromen/doelen uit te spreken en te omarmen? Ik ben nieuwsgierig. Laat het hieronder in een reactie achter.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 1

 • Marija
  reply
  28 oktober 2018

  Het is je gegund, lieve Isabelle! Ik hoop dat je volgend jaar al je dromen waar kan maken en flink dingen van je bucketlist weg kan strepen. Dan ga je vast nog meer stralen dan je nu al doet. XX

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .