Member login

Username
Password

» Lost your Password?Dit is waarom je het Online Gezondheidsfestival niet mag missen!

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur en hoe kun je deze nu beter starten dan met een kickstart voor je gezondheid! Maak kennis met meer dan 25 gezondheidsexperts, doe mee met de “live” workouts en sleep geweldige prijzen in de wacht. Daarnaast ontvang je dagelijks en motiverende mail met handige informatie over gezond leven, tips en recepten om 2019 jouw jaar te maken! Lees er alles over en doe gezellig met ons mee!

Meer “live” gezondheidsexperts dan ooit!

Maak kennis met onze gezondheidsexperts en ontmoet ze live tijdens het Online Gezondheidsfestival! Iedere dag komen er inspirerende “live” sprekers voorbij om jou te enthousiasmeren over diverse gezondheidsthema’s. Mocht je niet aanwezig zijn, dan kun je de “live” sessie gewoon terug kijken, hoe handig is dat? Je kunt o.a. kennis maken met een burn-out expert, eetstoornis expert, menstruatie expert, candida expert, traumaverwerkingsexpert, diverse voedingsexperts, liefdesexpert, maagverkleiningsexpert, zelfliefde expert en nog veel meer experts. Onze lijst groeit dagelijks en het wordt echt geweldig! We kunnen niet wachten om te starten en mocht je nog wat meer willen weten van onze experts, dan kun je een kijkje nemen op deze pagina of onze Facebook eventpagina. Hier stellen ze zichzelf even voor 🙂

Thuis aan “live” workouts deelnemen

Hoe leuk is het als je nadat je te veel oliebollen op hebt en graag weer in beweging wilt komen aan het begin van het nieuwe jaar dat je ” live” deel kunt nemen aan workouts. Geniet van de leuke yoga lessen, pilates lessen en doe mee met een gezichtsfitness workout! Het beloofd echt superleuk te worden en het enige wat je nodig hebt is motivatie en een yogamat of handdoek!

You’re in it to WIN it!

We zullen tijdens het Online Gezondheidsfestival dagelijks wel 2 of 3 prijzen per dag weggeven, hoe gaaf is dat? Je maakt dus superveel kans op mooie prijzen! Denk hierbij aan prijzen van Soof drinks, Bolletje, Marc Ibane, BlueM, Body & Fit, The Health Factory, Stox Energy Socks, ROOS Cosmetics, Seepje en vele anderen!

NYE PAKKET speciaal voor JOU!

Wist je dat als je deelneemt aan het Online Gezondheidsfestival dat je automatisch kans maakt op een gigantisch groot HEALTH PAKKET t.w.v. € 250! die je kunt binnen om 2019 goed en gezond te beginnen? YES! Hoe gaaf zou dit zijn, en binnenkort maken we het gehele pakket bekend door middel van een superleuk filmpje. Houd het dus in de gaten en doe snel mee!

You got this!

Je ontvangt dagelijks een mail met daarin een korte introductie van de sprekers van die dag, gezonde makkelijke recepten, health tips en nog veel meer inspiratie om jou nog een extra boost te geven om 2019 goed te starten!

Kleine bijdrage

Ondanks dat we dit jaar maar liefst 2x zo veel sprekers hebben bemachtigd, live workouts doen en nog veel meer winacties hebben. Vragen wij jou om een kleine bijdrage. Wij stoppen veel liefde en werk in dit gave “live” Online Gezondheidsfestival en vragen daarom een kleine bijdrage aan jou! Zie het ook als een kleine commitment en investering aan jezelf om bewust deel te nemen en wees gerust je kunt de “live” video’s tot een maand na het Online Gezondheidsfestival nog terug kijken!

Zien wij jou ook bij het “Online Gezondheidsfestival?” Bekijk hier alle info en koop jouw ticket naar een gezonde(re) levensstijl in 2019!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .