` Dit is waarom je het Online Gezondheidsfestival niet mag missen! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?Dit is waarom je het Online Gezondheidsfestival niet mag missen!

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur en hoe kun je deze nu beter starten dan met een kickstart voor je gezondheid! Maak kennis met meer dan 25 gezondheidsexperts, doe mee met de “live” workouts en sleep geweldige prijzen in de wacht. Daarnaast ontvang je dagelijks en motiverende mail met handige informatie over gezond leven, tips en recepten om 2020 jouw jaar te maken! Lees er alles over en doe gezellig met ons mee!

Meer “LIVE” gezondheidsexperts dan ooit!

Maak kennis met onze gezondheidsexperts en ontmoet ze live tijdens het Online Gezondheidsfestival! Iedere dag komen er inspirerende “live” sprekers voorbij om jou te enthousiasmeren over diverse gezondheidsthema’s. Mocht je niet aanwezig zijn, dan kun je de “live” sessie gewoon terug kijken, hoe handig is dat? Je kunt o.a. kennis maken met een auto immuun expert, menopauze expert, menstruatie expert, angst expert, traumaverwerkingsexpert, diverse voedingsexperts, liefdesexpert, Marie Kondo expert, zelfliefde expert en nog veel en veel meer experts. Het zijn er deze keer meer dan ooit en de planning voor de week van 6 t/m 12 januari aanstaande is ook al bijna vol. Binnenkort kun je onze lijst met sprekers en de planning inzien. Tot die tijd kun je een kijkje nemen op onze eventpagina. We zullen komende weken al onze sprekers uitgebreid uitlichten en zo onder de aandacht brengen.

Thuis aan “live” workouts deelnemen

Hoe leuk is het als je nadat je te veel oliebollen op hebt en graag weer in beweging wilt komen aan het begin van het nieuwe jaar dat je ” live” deel kunt nemen aan workouts. Geniet van de leuke yoga lessen, pilates lessen en doe mee met een gezichtsfitness workout! Het beloofd echt superleuk te worden en het enige wat je nodig hebt is motivatie en een yogamat of handdoek!

You’re in it to WIN it!

We zullen tijdens het Online Gezondheidsfestival dagelijks wel 2 of 3 prijzen per dag weggeven, hoe gaaf is dat? Je maakt dus superveel kans op mooie prijzen! Denk hierbij aan prijzen van Bolletje, BlueM, Lavera, Dr. Detox, Freezlab, ROOS Cosmetics en vele anderen!

Dit jaar geen NYE pakket, maar een geweldige feestweek! 

Normaal gesproken kun je kans maken op een heel groot health pakket met nieuwe jaar, maar deze keer pakken we het anders aan en willen we meer vrouwen in het zonnetje zetten. We organiseren dit jaar een supergave FEESTWEEK tussen kerst en oud en nieuw! Je kunt die week iedere dag kans maken op 1 of 2 gave prijzen en gewoon meedoen via social media. Hoe leuk is dat? Wij kunnen niet wachten om heel veel mensen blij te maken! 🙂

You got this!

Je ontvangt dagelijks een mail met daarin een korte introductie van de sprekers van die dag, gezonde makkelijke recepten, health tips en nog veel meer inspiratie om jou nog een extra boost te geven om 2020 goed te starten!

Kleine bijdrage

We hebben dit jaar echt gigantisch veel nieuwe sprekers en dit jaar zijn het er meer dan ooit. De planning zit bijna vol en dit allemaal voor maar een kleine bijdrage. Een kleine bijdrage om jouw jaar goed te starten! Gewoon vanuit huis en de waarde van alle sprekers samen zou enorm zijn als het een fysiek event zou zijn, maar we zouden Boost your Health niet zijn als wij hiermee ontzettend veel vrouwen willen bereiken en hun de kans willen bieden om hierbij te zijn. Het is uniek in Nederland en een enorme waarde voor jezelf! Gun jezelf dit unieke event en doe mee voor een kleine bijdrage. Je bent het waard om het nieuwe jaar happy en healthy te starten!

Zien wij jou ook bij het “Online Gezondheidsfestival?” Bekijk eventpagina alle info en koop jouw ticket naar een gezonde(re) levensstijl in 2020!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment