` Dit is waarom jij ons nieuwe e-book moet lezen! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?Dit is waarom jij ons nieuwe e-book moet lezen!

We hebben onlangs een heel inspirerend e-book gelanceerd. Namelijk een e-book vol met inspirerende tips van experts om meer positiviteit te creëren in jouw leven tijdens de Corona crisis. We kunnen allemaal wel wat meer positiviteit gebruiken en dit e-book zit dan ook bomvol fantastische tips om je mindset en gezondheid een flinke boost te geven! Lees gauw verder en ontdek wat je kunt verwachten.

Mindset 2.0

De veranderingen die we allemaal op dit moment doormaken zijn niet altijd even leuk. De intimiteit met anderen, het sociale aspect, de gezondheid, maar vooral de geestelijke gezondheid heeft het te voortduren. We gaan allemaal door fases heen van ongeloof, somberheid, boosheid en onzekerheid. In dit e-book kun je prachtige en vooral toepasbare tips lezen hoe je hiermee om kunt gaan, hoe je het positief kunt veranderen en hoe je vooruit kunt kijken ondanks dat dit soms onmogelijk lijkt.

Meer energie

We willen allemaal wel wat extra energie, want als je mindset veranderd en je somberheid en boosheid de overtoon voert, dan kan dit zorgen voor een verschil in je energiebalans. Al je energie gaat naar slecht nieuws berichten, de zorgen voor mensen in je omgeving, de gezondheid van jezelf en anderen en dan lijkt het onmogelijk om hier nog voldoende voor over te houden om vitaal en energiek door het leven te gaan. Je hoeft niet lichamelijk moe te zijn, maar geestelijke vermoeidheid is iets waar vele mee worstelen. In het e-book worden tips gegeven hoe je dit het makkelijkste kunt aanpakken en langzaam kunt bouwen aan het hebben van meer energie.

Een goede ademhaling is de sleutel voor minder stress en angst

Ademhaling is eigenlijk vanzelfsprekend, maar een goede ademhaling is dit helaas niet. Veel mensen ademhalen verkeerd tijdens stress, angst en somberheid en dit heeft effect in hun energie en gemoedstoestand. Ze ademhalen onregelmatig en heel hoog, terwijl rustig en regelmatig ademhalen je (geestelijke) gezondheid echt kan verbeteren. In het e-book kun je ademhalingsoefeningen terugvinden die je helpen om meer connectie te maken tussen lichaam en geest en je ademhaling minder hoog te maken. 

Goede nachtrust

Goed slapen is heel belangrijk, maar wist je ook dat er ontzettend veel mensen zijn met slaapproblemen. Denk aan moeite hebben met inslapen, doorslapen, tussendoor vaak wakker worden of niet voldoende uitgerust zijn. In het e-book geven we handige tips hoe je deze slaapproblemen weer kunt veranderen en op weg gaat naar een betere nachtrust. Voldoende en goede slaap is echt een must als je je gezondheid wilt verbeteren.

Beter voor jezelf zorgen

Het is belangrijk om in deze tijd goed voor jezelf te zorgen. Voed jezelf met gezonde voeding en doe aan genoeg beweging. Het hoeft niet extreem te zijn, maar kleine stapjes in de goede richting is ook al heel wat. Veel mensen gaan in de overlevingsstand tijdens deze Corona crisis en zorgen dan alleen nog maar voor hun gezin of hun naasten en vergeten zichzelf hierbij. Ondanks dat dit logisch klinkt is het wel degelijk belangrijk om eerst goed voor jezelf te zorgen en daarna pas voor anderen. In dit e-book staan veel tips om hiermee aan de slag te gaan!

De experts

De experts die je terug kunt vinden in het ebook zijn o.a. Floris Wouterson (Slaap expert), Michelle Tukker (expert in trauma,verlies en rouw), Patricia van Kessel ( ademhalingsexpert), Mira de Bruin (leef- en leefstijlcoach), Christina & Heidy van Studio C Online (bewegings- en lifestyle experts), Marieke Brandse (New Generation Health Coach) en vele anderen.

Benieuwd geworden?

Je kunt hem hier GRATIS downloaden en we horen graag wat je ervan vindt.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .