` Dit vonden jullie van het Online Gezondheidsfestival! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?Online Gezondheidsfestival!

Dit vonden jullie van het Online Gezondheidsfestival!

Het is alweer een maand geleden, maar wat was het gaaf! Zoveel inspirerende sprekers, zoveel fantastische deelnemers, heel veel liefde, winacties en motviatie om het jaar happy en healthy in te gaan. Dit was alweer de 4e editie en volgend jaar pakken we dan ook groot uit! Wat maakt het Online Gezondheidsfestival nou zo bijzonder en waarom jij er gewoon bij moet zijn in 2021 vertellen wij je in dit artikel!

Voor iedereen wat wils

De LIVE sprekers op het Online Gezondheidsfestival zijn heel divers en lopen uiteen van een slaapexpert tot een angstexpert, tot een voedingsexpert en zelfs een trauma of menstruatie expert. We zijn van alle markten thuis en willen jou op het gebied van gezondheid het beste van alle werelden meegeven. In de laatste editie hebben de deelnemers deze diversiteit als zeer prettig ervaren en daarom kunnen we alvast zeggen dat we dit zeker gaan vasthouden.

Voor iedere vrouw beschikbaar

Het Online Gezondheidsfestival is voor iedere vrouw beschikbaar! Je kunt instappen voor een kleine vergoeding en de waarde van alle LIVE sessies en leuke winactie haal je daar zeker weer ruimschoots uit. We kunnen zelfs zeggen als we zo’n event LIVE presenteren dat de kosten dan meer dan € 300,- per persoon zouden bedragen. We willen hiermee zeggen dat we juist ervoor kiezen om zoveel mogelijk vrouwen in Nederland te inspireren met het Online Gezondheidsfestival en zo ervoor te zorgen dat ze de nodige informatie en motivatie krijgen om hun jaar tot een gezond succes te maken! Daarnaast kunnen ze tevens nog gebruik maken van ons toffe membership om het hele jaar door aan een gezonde(re) levensstijl te werken.

Leuk om te weten

We hebben gevraagd of alle deelnemers een enquête wilde invullen en dit is massaal gedaan. We hebben hierin de leukste weetjes voor jou geselecteerd:

  • Het gemiddelde cijfer voor het Online Gezondheidsfestival is een 8,5;
  • Ze gaven massaal aan dat er voldoende variatie was m.b.t. de LIVE sprekers;
  • De meeste deelnemers hebben zich aangemeld via social media;
  • Maar liefst 78% gaf aan om volgend jaar weer deel te nemen aan het Online Gezondheidsfestival;
  • De prijs-kwaliteitsverhouding was perfect en we hebben ontzettend veel leuke recensies ontvangen.

Wij zijn dan ook superblij dat het weer een groot succes was. Het wordt ieder jaar uitgebreider en we hopen dat dit unieke Online Gezondheidsfestival steeds bekender zal worden in Nederland. Hoe gaaf zou het zijn als we nog meer vrouwen bereiken die deelnemen aan dit gave Online Gezondheidsfestival. 

Kun jij niet wachten om deel te nemen in 2021? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte! Daarnaast ontvang je ieder kwartaal gratis ons SASSY magazine in de mail.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment