Member login

Username
Password

» Lost your Password?Het eerste medicijnloze ziekenhuis van Nederland

Say what? Ja het is echt mogelijk om een ziekenhuis neer te zetten met daarin alle uiteenlopende alternatieve geneeswijzen van verschillende artsen en experts op het gebied van gezondheid. Lees en bekijk hieronder alles over het eerste medicijnloze ziekenhuis van Nederland!

Bekijk hier het informatiefilmpje en lees eronder nog meer over het eerste medicijnloze ziekenhuis van Nederland;

Wat moet je je voorstellen bij ‘het eerste medicijnloze ziekenhuis van Nederland’?

Het begrip ‘het eerste medicijnloze ziekenhuis van Nederland’ is een toekomstvisie. De weg er naartoe een stapsgewijs proces.

De eerste jaren zal ik Zhineng workshops met Xie Chuan organiseren zodat veel mensen kennis kunnen maken met deze eenvoudige oefeningen voor zelfgenezing. Daarnaast zal ik naast de online cursus Zhineng – oefeningen voor zelfgenezing nog twee andere online programma’s ontwikkelen: 1. Complementaire totaal aanpak van kanker en 2. Wat we van overlevers kunnen leren. Op deze manier kan ik veel mensen op weg helpen naast hun reguliere behandelingen.

In 2016 won Henk Fransen de National Business Succes Awards als beste organisatie in de alternatieve geneeswijzenbranche.

Stap voor stap zal ik toewerken naar het meerdere keren per jaar organiseren van langer durende workshops voor zieke mensen waarin Zhineng intensiever beoefend kan worden. Tijdens deze langer durende workshops krijgen deelnemers deskundige begeleiding in alle zaken die van belang zijn in een goede alternatieve totaal aanpak van kanker: voeding, supplementen, ontgifting, stress, omgevingsfactoren, etc. Op den duur zullen we op die manier een centrum kunnen realiseren waar mensen het hele jaar door deskundig begeleid kunnen worden: het eerste medicijnloze ziekenhuis van Nederland.

Wil je mij financieel steunen in de realisatie van de beschreven plannen?
Dan kun je een donatie doen op rekeningnummer NL07TRIO0784861250 van de stichting Diamond Foundation, een ANBI-stichting met onafhankelijk bestuur die is opgericht om de visie van Henk Fransen te helpen realiseren. Ik ben blij met elke vorm van ondersteuning, groot of klein.

Zou jij gebruik maken van het eerste medicijnloze ziekenhuis in Nederland?

Bewaren

Bewaren

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .