` EVENT: 5 Redenen om mee te doen met de Body Positivity Challenge - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?EVENT: 5 Redenen om mee te doen met de Body Positivity Challenge

We organiseren alweer voor de 2e keer de Body Positivity Challenge met liefde van 28 september t/m 2 oktober aanstaande. Deze keer wordt het nog waardevoller en uitgebreider en we vertellen jullie er dan ook graag meer over. Mocht je nog twijfelen, dan is dit de kans om te kijken of je deel wilt nemen. En voor de prijs hoef je het niet te laten! Lees gauw verder en schrijf jezelf in!

Wat verstaan wij onder Body Positivity?

Body Positivity is voor elke vrouw, elke maat, elke kleur, elk lichaam enzovoort. Dat elke vrouw zichzelf en haar lichaam kan omarmen en lief kan hebben. Je voelt je goed en dit straal je ook uit! Je bent zelfverzekerd, je wilt jezelf laten zien en cijfert jezelf niet weg. Je zorgt goed voor jezelf en voelt jezelf energie en levenslustig. We zijn allemaal uniek met ons eigen uiterlijkheden en innerlijkheden, wij zijn vrouwen die gezien mogen worden!

Waarom organiseren wij deze challenge?

Wij organiseren deze challenge met liefde omdat wij elke vrouw het gunnen om meer zelfliefde te ervaren. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je meer zelfvertrouwen opbouwt. Uit onderzoek blijkt ook dat meer dan 60% van de vrouwen hun lichaam niet mooi vindt. Dat is schrikbarend veel! Daarom geven we aandacht aan lichaamsacceptatie. Natuurlijk heeft elke vrouw mooie en minder mooie dingen, maar het is belangrijk om van jezelf te houden, meer zelfvertrouwen te hebben zodat je beter voor jezelf op kunt komen en je lichaam accepteert hoe deze nu is. Natuurlijk kun je voor ogen hebben dat je misschien liever wat meer of minder aankomt in kilo’s, maar daar kun je naar toe werken als je dit wenst. Het belangrijkste is dat je blij bent met jezelf en je lichaam!

Wat kun je verwachten?

Er komen fantastische sprekers voor jullie die super waardevol zijn en jullie gaan inspireren op het gebied van zelfliefde, zelfvertrouwen en lichaamsacceptatie. Denk hierbij aan een expert over het doorbreken van patronen, een expert die met jullie een prachtige oefening gaat doen op het gebied van zelfliefde met de EFT Methode, een expert op het gebied van mindset die zelf ontzettend veel met jullie kan delen op het gebied van veerkracht. Een expert op het gebied van zelfliefde, bodypositifity en mindfull eten. En dit is niet alles, je ontvangt een prachtig werkboek, waarin je in eigen tempo de oefeningen en opdrachten kunt maken. Ook zijn er tijdens deze bijzondere challenge prachtige prijzen te winnen. Het komt samen in een besloten Facebook groep en daarin ontvang je iedere dag naast een video van een expert, ontzettend veel informatie, tips en leuke weetjes over body positifity. Alles vindt hier plaats en je ontvangt iedere dag een dagplanning.

Waarom zo goedkoop?

Wij willen met deze prachtige challenge zoveel mogelijk vrouwen bereiken. Daarom hebben wij voor dit kleine bedrag gekozen. Maar omdat de challenge ontzettend waardevol is hebben we ervoor gekozen om per 10 september de prijs te verhogen van € 4,95 naar € 9,95! Nog steeds niet veel, maar we vinden het gewoon superfijn om iedere vrouw een steuntje in de rug te geven, te helpen bij meer zelfliefde, zelfvertrouwen en haar lichaam opnieuw lief te hebben en te omarmen.

Kun je het in eigen tempo doorlopen?

Je kunt de challenge in eigen tempo doorlopen, echter raden wij aan om zoveel mogelijk bij te wonen. Zo blijf je gemotiveerd, doordat je het samen met anderen kunt doen en je vragen direct kunt stellen. Ook de leuke winacties zijn deze week alleen van toepassing. De challenge zal wel een halfjaar blijven staan, dus je kunt er zelfs voor kiezen om direct mee te doen en op een later moment het nog eens op te pakken om te kijken hoe ver je al gekomen bent! 

Wil jij deze prachtige challenge niet missen kun je wel wat handvatten gebruiken naar meer zelfliefde, zelfvertrouwen en lichaamsacceptatie? Geef je dan hier op en wij beloven jou dat deze waardevolle challenge je leven zeker een positieve wending kan geven!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment