Member login

Username
Password

» Lost your Password?EVENT: De enige mindful triatlon ter wereld; WANDERLUST

De enige mindful triatlon ter wereld! Daarnaast is het mijn eerste triathlon ooit. In de maand september ben ik voor Boost Your Health naar dit gave health evenement in Amsterdam gegaan. Wat was de reden dat ik hier graag aan mee wilde doen? De combinatie van hardlopen, yoga en meditatie. Heerlijk zennn…

Over Wanderlust

Wanderlust 108 is een 360-graden yoga lifestyle platform wat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Wanderlust organiseert vele health events wereldwijd. In september was Amsterdam, Flevopark, aan de beurt! De missie van Wanderlust is zoals ze dat in het Engels mooi zeggen: ‘’Find your true north – to cultivate your best self.’’ Verder is zo’n event natuurlijk de ultieme mogelijkheid om samen te komen en het delen van waarden en gewoonten.

Het is pas sinds een paar jaar geleden dat Wanderlust ook Europa is komen bezoeken. Zo hebben ze al zeven events in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland georganiseerd. De Wanderlust evenementen beginnen met een vijf kilometer run, volgend door een uitgebreide yoga en meditatieles. Wat ik echt super leuk vind aan  dit event is dat ik mij ontspannen voelde en mij niet druk maakte om mijn prestaties. Bij Wanderlust gaat het namelijk om de community en niet om de competitie. Waar ik voorheen bij hardloopwedstrijden mij regelmatig druk maakte om mijn snelheid en tijd, voelde ik nu een oase van rust en acceptatie. Ik kan je zeggen dat dit super fijn voelde!

Van alles en nog wat

Wat kon je nog meer van het evenement verwachten? Een leuke en gezellige markt met hippe yogakleding, sport essentials, massages, eten en kombucha! Samen met een vriendinnetje struinden we een paar tentjes langs waar we o.a. gratis kombucha kregen aangereikt van het merk Kevita. Ik als kombucha fan werd hier natuurlijk helemaal enthousiast van! Daarnaast gingen we na het hardlopen voor een ontspannende massage. Altijd een goed idee om tijdens een health evenement een massage te organiseren! Verder hebben we wat rondgekeken voor leuke yogakleding.

Dit event komt op plaatsen over de hele wereld, voor meer informatie check hier de website!

Hi! Mijn naam is Laura D'Agata en ik ben 23 jaar. Sinds de zomervakantie van 2017 ben ik 100% plantaardig gaan eten en dit bevalt mij tot nu toe prima! Ik ben al jaren bezig met en geïnteresseerd in voeding en dat is de laatste jaren alleen maar toegenomen. In mijn vrije tijd sport ik graag en probeer ik zo gezond en gevarieerd mogelijk te eten. Daarnaast ben ik sinds vorig jaar gestart met mijn eigen blog ''The Fit and Green Diary'' en hier plaats ik zo'n twee keer per week wat leuks op wat betreft vegan recepten, sport en leuke vegan hotspots. Mijn ideale baan? Reizen voor mijn werk, verschillende landen bezoeken en mij in die landen verdiepen in de plantaardige levensstijl en hier uiteraard artikels over schrijven!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .