Member login

Username
Password

» Lost your Password?EVENT: The Grand Bloggers Diner in het Conservatorium Hotel in A’dam

Na een lange drukke reis kwam ik aan bij het mooiste hotel van Amsterdam; Het conservatorium hotel! Ik was daar om het prachtige event “Het Grand Blogger Diner” bij te wonen en voelde me net assepoester. Benieuwd hoe het daar was en wat ik precies gedaan hebt? Lees dan gauw verder!

Bij binnenkomst werd ik al snel begeleid naar het terras, ideaal met het prachtige weer! Daar aangekomen werd ik voorzien van een heerlijke alcoholvrije cocktail van Finely en heerlijke hapjes van “De vrienden van Jacob” en maakte ik kennis met een aantal vrouwen die ook veel van heerlijk eten houden en een blog hebben naast hun baan of als echte business.

Na ongeveer een uur mochten we in groepen naar boven en werden we begeleid naar de prachtige aangeklede tafels en we ontvingen dan ook een prachtige menukaart met hierop de gerechten en de merken die hierbij hoorden.

Ik mocht plaats nemen tussen 2 heel aardige vrouwen, namelijk Anne-Marie van My Happy Kitchen en Suzanne Brummel (voormalig kampioen open water zwemmen en blogger) en we waren dan ook heel benieuwd wat we allemaal konden verwachten.

 

Het eerste gerecht (links) is een malse kwartel uit de oven met een selectie van verse groenten en truffel aardappels. De kruiden werden verzorgt door Verstegen en waren heel lekker van smaak en knapperig. Vervolgens konden we genieten van (rechts) een Aziatische rijstrol met geraspte tofu, verse kimchi, wakame puree en appel in gemberbier, dit was zeker één van mijn favorieten en deze smaakte heerlijk! Dit gerecht was bereid met de nieuwe producten van Conimex en natuurlijk werden er passende wijnen en/of andere dranken geschonken bij iedere gang. 

Tussendoor mochten wij heerlijk water drinken van Chaudfontaine.

Vervolgens kregen we een gerecht (links) met producten van La Morena. Dit bestond uit 2 Mexicaanse tostadas met pulled chicken en een mango-avocado salsa & pulled mushroom met feta-koriander topping. Deze waren heerlijk van smaak! Vervolgens gingen we door naar een ander fantastisch gerecht (rechts) namelijk een creme van romige Klaverkaas Roem geserveerd met een salade van klaverzuring, rogge cruesli en vlierbloesem parels. De smaken waren hier zeer goed op elkaar afgestemd en iedereen genoot van dit gerecht. 

Het Captain’s Diner werd verzorgt namens Kesbeke en bestond uit gepekelde rundersukade met verse kapucijners, gegarneerd met oud-Hollands zuur en een ijsje van piccalilly en osseworst. Het diner was heel verrassend. Het ijsje was leuk om te proeven, omdat je eigenlijk altijd van zoet uitgaat. Het was erg lekker, maar voor een warme zomerdag iets te zwaar op de maag.

Het grand dessert is deze geweldige Cherry Blossom Chocolate Tree vol met fantastische smaken, heerlijke kersen en veel chocolade. Wat wil een vrouw nog meer?

Tussen de gangen door werd er ook wat verteld over de desbetreffende merken die terugkwamen in het diner. Dit was heel aangenaam en verrassend en leuk om mee te krijgen. We mochten na het diner nog genieten van een drankje in de bar, maar ik had er al een hele lange dag opzitten dus nam ik met veel dankbaarheid mijn goodiebag in ontvangst en die was behoorlijk zwaar. Jullie zijn vast benieuwd en daarom kan je hem hieronder gedeeltelijk bewonderen 😉

Het was een geweldig event, lieve mensen, leuke merken, heerlijk eten en een prachtige locatie! En zo vertrok Melinda uit het Conservatorium hotel in Amsterdam en verruilde haar prachtige high heels met makkelijke schoenen om in de auto te stappen 😉

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .