Member login

Username
Password

» Lost your Password?EVENT: De impact van je ware uitstraling

Soms lijkt iets te mooi om waar te zijn, maar dat was bij dit bijzondere event zeker niet het geval. Schoonheid en uitstraling neemt steeds meer plek in in de maatschappij en waarom zou jezelf niet vermooieren als dit jouw meer zelfvertrouwen en een jeugdige uitstraling geeft. Soms is het zelfs noodzakelijk en ben je niet meer blij met wat je in de spiegel ziet, terwijl je weet dat je prachtig van binnen bent, laat je dit dan ook het liefst aan de buitenkant zien. We nemen je mee in de wondere wereld van schoonheid, uitstraling, botox, injectables en zijn benieuwd wat jij hiervan vindt, laat het gerust onderaan dit artikel weten.

Het was afgelopen maandag echt verschrikkelijk slecht weer en we moesten een behoorlijke reis met de auto afleggen, maar toen we eenmaal aankwamen werden we uit de auto begeleid en deze werd vervolgens weggezet en wij mochten per SUV busje naar het event. Toen we daar aankwamen lag de rode loper al klaar en voelden we ons echt ware prinsessen 😉 Eenmaal aangekomen bij restaurant Nacarat werden we verwelkomt met heerlijke champagne en hapjes en maakten we kennis met de andere genodigden.

 

Al gauw werd de eerste spreker uitgenodigd en dit was Heleen van Rooyen. Ze vertelde hoe ze opgroeide en dat ze niet bepaald knap was vroeger, maar al gauw wist dat ze voordeel kon halen uit een beugel en lenzen. Wat ik ook goed vond was dat ze vertelde dat er niet een taboe licht op té dure gezichtscrème om huidveroudering tegen te gaan, maar wel op botox of injectables en dat het laatste tevens beter werkte. Ook liet ze zien dat alles wat opvalt, puur of net even anders is vaak het nieuws haalt, maar de rest vaak niet en dat is jammer. Haar unieke #Selfmade collectie passeerde ook de revue en ook de veelbesproken documentaire “Het doet zo zeer” over haar dementerende moeder kwam terug in haar presentatie. Ik vond het heel fijn om meer over deze prachtige vrouw te weten en haar kijk op uiterlijk, schoonheid en uitstraling en vind het dan ook prachtig om te zien dat ze mooi ouder wordt.  

Vervolgens kwamen er 3 andere toppers aan het woord. Namelijk Jeroen Jansen (journalist), Marian Mudder & Annemarie Postma. Ze vertelden hoe ze bij Helga van Elzen (Elzen Kliniek) terecht kwamen. Jeroen was vaak heel moe en had altijd wallen onder zijn ogen, dit zat in de familie. Je kon tevens de resultaten bekijken en het was heel mooi geworden en hij bleef toch zichzelf. Ze gaven alle drie aan dat ze het belangrijk vonden om gelijkmatig oud te worden, vooral op zichzelf te lijken en toch mooi te blijven voor zichzelf en hun prachtige uitstraling te behouden. Annemarie vertelde dat ze constant tegen vooroordelen op bokste, ze kreeg al jong een dwarslaesie en mensen zagen haar vooral als gehandicapt, maar niet als vrouw terwijl ze dit wel graag wilde. Ook vertelde ze dat de levensverwachting korter is van mensen die gehandicapt zijn en dat veroudering ook sneller om de hoek komt kijken. Daarom vind ze het belangrijk om te laten zien dat ze er ook prachtig uitziet, een prachtige uitstraling heeft en toch zichzelf is gebleven. Marian is actrice en daarbij is het belangrijk om voldoende expressie te hebben en dus niet een te strak gezicht te hebben. Ook zij heeft kleine aanpassingen gedaan om te vermooieren bij Helga en je ziet haar dan ook gracieus ouder worden. De interviews en presentatie werden begeleid door Denise Dechamps.

Vervolgens kwam eigenaresse Helga van Elzen het podium op om te vertellen over wat er allemaal bij komt kijken om mooier ouder te worden en dat je het meer moet zien als onderhoud en vooral blij moet zijn met hetgeen je in de spiegel ziet. Heleen overhandigde haar het eerste exemplaar van haar eigen boek “Mooi om waar te zijn” en ze vertelde met haar maar liefst 25 jaar ervaring over haar kundigheid bij cliënten die ze heeft behandeld met botox of injectables. Met maar kleine aanpassingen zag je dat het uiterlijk van deze mensen frisser, jonger en mooier werd, maar je zag vooral dat ze blijer waren met zichzelf en uiteindelijk worden wij daar allemaal gelukkig van!

Meer informatie: www.elzenkliniek.nl

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .