Member login

Username
Password

» Lost your Password?vrouw die gemasseerd wordt

EVENT: Lees alles over de massagebeurs van 15 en 16 maart 2019

Onlangs heb ik een uitstapje gemaakt naar de massagebeurs! Deze vond plaats in de Expo Hoevelaken. Het is een beurs voor professionals die geïnteresseerd zijn in holistische geneeswijze en natuurgeneeskunde. Ik kon mij er als consument prima vermaken omdat ik ook interesse heb in gezondheid en bewust gezond leef. Deze beurs richt zich dan ook op het bevorderen van je gezondheid, het zelf helend vermogen, preventie en vitaliteit. Ik vond de beurs compact, overzichtelijk waarin je veel inspiratie kon opdoen. Er werden behandelingen, demonstraties, workshops en lezingen gegeven. Ik heb een aantal stands bezocht waar ik ook geshopt heb. Hieronder deel ik mijn ervaringen met jullie.

Touch of Matrix

Ik heb Bianca Tonen gesproken van de Touch of matrix. Dit is een doeltreffende bewustzijnsmethode die letterlijk en figuurlijk alles in beweging brengt in je. Simpel gezegd zorgt het ervoor dat je een goede verbinding krijgt met je zogenaamde ware Ik. Deze methode zorgt ervoor dat je blokkades en oud zeer kunt verwijderen. Ook kun je van pijn, ziekte, stress en angst af komen. Met als resultaat een betere balans op fysiek, emotioneel en mentaal nivo.

Maar hoe doen ze dit?

Je bewustzijn wordt gekoppeld aan beweging. Het is de kunst om je verstand even buitenspel te zetten. Dan gaat je systeem voor je werken. Het verstand is namelijk een van de grote blokkades. Landelijk zijn er verschillende vestigingen waar je terecht kunt. Maar druk bezette mensen kunnen zelfs een telefonische afspraak maken en op afstand behandeld worden.

Cosmetica Vitaal

Vervolgens heb ik Gemma Oteros ontmoet. Gemma is van het Spaanse cosmetica merk Cosmetica Vitaal. Cosmetica Vitaal is expert in de ontwikkeling van natuurlijke, biologische en ecologische cosmetica. Zij maken producten voor gezichts- en lichaamsbehandelingen.  Alle producten zijn 100% natuurlijk, biologisch en ecologisch. En zijn gebaseerd op aromatherapie. De inspiratie komt uit de natuur en zijn helende krachten. Hierbij geniet je van unieke ingrediënten, bijzondere aroma’s en texturen. Alle producten zijn gericht op totale ontspanning van lichaam en geest.

Naast professionele producten kon je hier als consument ook producten voor thuisgebruik kopen. Bijvoorbeeld verschillende body oliën met kant en klare combinaties van plantaardige en essentiële oliën. Bijvoorbeeld tegen (spier) pijn, vermoeidheid,  stress of om af te vallen. Ik ben naar huis gegaan met een heerlijk geurende anti-stress olie. Deze olie bevat natuurlijke ingrediënten zoals bergamot, grapefruit, citroen, mandarijn, lavendel, mirre, marjolein en wierook.

 

Natural upgrade

Ook heb ik gesproken met Nicole Jansen. Zij heeft een praktijk voor healing en counseling. Ze vertelde me dat zij producten heeft ontwikkeld voor gezicht en lichaam. Maar met nog iets extra’s! Natural upgrade producten zijn energetisch gecodeerd met rustgevende liefdevolle en verlichtende energie. Daar had ik nog niet van gehoord. Door het gebruik ervan verzorg je niet alleen je huid, maar wordt ook nog eens je energie ondersteund en versterkt. Je energetische verbindingen worden geactiveerd. Voor de een is dat innerlijke rust. En voor de ander een flinke oppepper. Door de producten te gebruiken geef je aandacht aan zowel lichaam als geest. Je stelt je open voor liefdevolle energie. Je komt terug bij je gevoel. Ik wilde zelf wel eens zo een energy boost ervaren. Ik kreeg van Nicole te horen dat ik wat moest aarden, mijn energie vloog alle kanten op. Eerlijk gezegd voelde ik me ook wel als een soort zweef vliegtuig wat nog goed moest landen. Ik heb de voeten creme mogen proberen. Energy boosted! Voor ondersteuning in stevige aarding en ontlading voor meer innerlijke rust.


Ik heb leuke ideeën opgedaan, nieuwe merken leren kennen en inspirerende mensen ontmoet.
Ben jij er ook volgend jaar ook bij? Laat het me weten!

Mijn naam is Brigitte Hermelijn wonend in Amsterdam en heb als doel zoveel mensen te inspireren met mijn blogs over health en lifestyle. Momenteel werk ik in de beauty branche. Daarnaast ben ik actief in sport en voeding en ben op spirituele ontdekkingstocht. Het geeft me groot plezier om op deze manier verbonden met jullie te zijn en dat ik mijn ervaringen vanuit mijn perspectief kan delen.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .