` EVENT: Toch een beetje samen met kerst met Aviko - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?EVENT: Toch een beetje samen met kerst met Aviko

Niets is zo leuk als gezellig samen koken. Al denken sommigen daar anders over. Mijn moeder bijvoorbeeld kan er heeeeeeel slecht tegen als er iemand anders bij haar in de keuken staat, ze is graag zelf in control. Maar voor de mensen die er normaal gesproken wel van genieten, samen een kerstdiner koken, is het dit jaar natuurlijk even helemaal anders. Aviko heeft een super leuke oplossing bedacht, die voor zowel de mensen die van samen koken houden als voor de mensen die liever alleen in de keuken staan, perfect is! Aviko brengt je op 11 en 12 december namelijk samen. Hoe? Ik ga het je NU vertellen.

Komende 11 en 12 december wilt Aviko vrienden en familie op afstand samen brengen en het echte feestdagen gevoel creëren. Ze organiseren namelijk twee gratis kerst kook workshops die je vanuit je eigen huis en je eigen keuken kunt volgen. Wat onwijs goed bedacht. Zo kun je, als je vrienden en familie op trommelt gezellig samen een kerstdiner bereiden. En niet zomaar een kerstdiner! Je zult namelijk onder leiding van de bekende Vlaamse Chef Wim Ballieu aan de slag gaan.

Maar wat ga je nou precies welke dag maken en hoe ziet de planning eruit? dat zie je hieronder op de flyer!

Kerst met Aviko

Denk je, ik wil zeker weten gaan koken op 11 en 12 december, schrijf je je dan in via www.avikokerstkeuken.nl. En vergeet niet, dit is gewoon helemaal gratis. Je gaat dan een heerlijk 3 gangen diner koken en maar liefst 1500 gelukkigen ontvangen ook nog eens een kerstbox met alle ingrediënten voor de kerstworkshop. Het zal een super leuke avond worden, je krijgt de tijd om vragen te stellen aan de chef en tussendoor geniet je samen van de gerechten. Gezelligheid kent geen tijd.

 

Kerst met Aviko

Maar er zal niet alleen samen worden gekookt, er zijn nog meer toffe acties die voor wat extra licht zorgen tijdens deze feestdagen. Via www.avikokleingeluxbox.nl kun je je dierbaren verrassen met een persoonlijke videoboodschap, De 1000 meest liefdevolle inzendingen ontvangen daarnaast ook nog een “klein geluks”box, met heel veel lekkers voor een kerst high tea of -borrel. Weet jij al voor wie je een videoboodschap wilt gaan maken?

Aviko is zoals je ziet al helemaal in de kerststemming, en jij? Met wie zou jij graag willen koken maar kan dat op dit moment niet? Stuur hem/haar snel een berichtje en ontmoet elkaar bij de workshop van Aviko!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment