Member login

Username
Password

» Lost your Password?EVENT: Valentijn breakfast by Mister Kitchen

Op Valentijnsdag mochten wij naar Amsterdam omdat we uitgenodigd waren voor een event van Mister Kitchen. Al heel vroeg gingen wij ons bed uit om op tijd op de carpoolplaats in Den Haag te zijn. Daar vandaan reden we samen naar Amsterdam. Hier begon ons gezellige uitje eigenlijk al, want we hadden heel veel kletstijd in de auto. Ruim op tijd kwamen wij in Amsterdam aan (nog voor alle files) en konden we vanaf de parkeergarage rustig naar het pand van Mister Kitchen aan de Pazzanistraat in het Westerpark lopen. Benieuwd hoe het event was? Lees dan gauw verder!

Welkom
Om 9 uur werden we hartelijk welkom geheten bij Mister Kitchen. Toen we binnenkwamen, kwam ons gelijk al de geur van de heerlijke broodjes tegemoet. Er stond koffie en thee klaar met lekkere pindakaaskoekjes. We kletsten wat met de andere genodigden en met de mannen zelf. Na het openingswoord mochten we van al het lekkers proeven. De gehele toonbank lag vol met diverse soorten broodjes, wraps, crackers, etc. Alles besmeerd met de nieuwe V-spreads en een heerlijke topping van verschillende soorten rauwkost.

Het bedrijf
Mister Kitchen is een bedrijf, gerund door drie energieke mannen. Zij heten Maarten, Daan en Igor. Een aantal jaar geleden hebben zij het merk Mister Kitchen opgezet. Zij bedachten een aantal heerlijke smaken pindakaas, zoals: zeezout/karamel, kokos/maple en chocola (Loopt het water je al in de mond? Nou, hier wel!). En zo zijn er nog veel meer smaken pindakaas. De een loopt beter dan de ander. Zo worden er gaandeweg smaken uit de running gehaald en nieuwe smaken voor in de plaats gebracht. De nieuwste smaken zijn crunchy hazelnut en amandel speculaas.

Valentijnsontbijtje
14 februari jl. gaven zij een Valentijnsontbijtje en ik mocht daarbij aanwezig zijn namens Boost your Health. Reden van dit event? De lancering van hun nieuwe groentespreads. Ze hebben 3 heerlijke groentespreads ontwikkeld die ze graag onder de aandacht wilden brengen. Logisch, want ze zijn té lekker om te missen. Ze noemen ze de Mister Kitchen’s V-spread en je hebt ze in verschillende smaken:

  • Tomaat/courgette (mediterraan): lekker gangbare spread, een smaak die iedereen wel lekker vindt.
  • Chili/paprika (pikant): lekker pittige spread, als je van pittig houdt is deze erg lekker!
  • Kikkererwten/citroen (fris): heerlijk frisse spread door de citroen die erin zit. Ik ben gek op kikkererwten en door de frisheid van de citroen is dit mijn favoriet.

V-spreads
Het was een goed verzorgd ontbijt waarbij ze de V-spreads lieten shinen. Op allerlei manieren werd de spread gepresenteerd: in een wrapje, in een tosti, in een sandwich, als dip bij rauwkost, op een zweedse cracker, enz. Allemaal superlekker! Mijn favo? De kikkererwten/citroen. Heerlijk fris en goed te combineren met allerlei rauwkost erbij.

Wist je dat…
….er wel 65% groente in zo’n potje zit (in tegenstelling tot 30% van andere groentespreads)? En wist je dat het maar 4 gram (natuurlijke) suiker in zit? Alles op basis van peulvruchten in plaats van olie of mayonaise. Een spread dat bijna uit zijn potje barst van groente, gezondheid en smaak!

Quiz
Om alle genodigden leuk kennis te laten maken met het product bedachten ze een soort pubquiz. Tien vragen over het ontstaan van de V-spread. Een heel leuke manier om meer over hen en hun product te weten te komen. Ze hadden er een behoorlijke dosis humor in verwerkt, wat gelijk staat aan hoe de mannen in het bedrijf staan. Ze zijn alle drie zó gepassioneerd en dat stralen ze uit.

Goodiebag
Iedereen ging met een leuke goodiebag naar huis: een paar potten pindakaas in verschillende smaakjes en de drie nieuwe V-spreads. Heerlijk! Kunnen we thuis ook nog eens nagenieten van deze heerlijk nieuwe broodbeleggingen.

Heb jij de nieuwe varianten van Mister Kitchen al geproefd?

Wij zijn Laura & Marija van Fit Fun Fab. Eind 2017 zijn wij gestart met dit nieuwe platform vanuit onze passie voor FIT zijn, FUN hebben en op zijn tijd een beetje FABULOUS doen. We gaan ook richting de 40 (nog wel even te gaan hoor) en misten hier echt een online platform voor. Dus vanuit onze vriendschap van meer dan 30 jaar zijn wij dit samen gestart om dit gat online op te vullen. We schrijven voornamelijk oven wat ons bezighoudt en wat wij leuk vinden. We hebben beiden een gezin met 2 lieve kindjes en nemen dit ook mee in onze blogs. Maar we vergeten onszelf zeker niet, heel belangrijk! Dus leuk als je een kijkje komt nemen op onze blog www.fitfunfab.nl .

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .