Events & Programs

Van een groot sport event in Zantvoort tot een Bloomon masterclass met een gezonde high tea. Van het Online Gezondheidsfestival tot toffe challenges zoals de Beat the Blues Challenge of Body Positivity Challenge. Je kunt van ons heel veel leuke en verschillende offline en online events terugvinden. Ook komen we vanaf 2022 ook met prachtige online programma’s speciaal voor jullie!

Dit kun je van ons verwachten…

Laat je verrassen!

Wij zijn dol op verrassingen en dan vooral als we dit bij jullie mogen doen. We plannen dan ook vooral spontane events met veel verrassingselementen. Dit zorgt voor meerwaarde en een lach op jou gezicht!

Waardevol

Bij onze events en programma’s vinden wij het belangrijk dat je er echt iets aan hebt. Dat het waardvol is en dat het meer is dan je eigenlijk had verwacht. De kracht van waarde geven wij door jou centraal te stellen.

Feelgood

Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt en dat je een mooie en waardevolle ervaring hebt bij onze events, challenges en online programma’s. Naast veel informatie bezorgen wij je ook de nodige fun! Tenslotte kan je geinspireerd raken en je tegelijkertijd ook heel blij voelen en dat willen wij je meegeven.

Dit jaar komen we met een inspirerend membership en een prachtig online programma!

We kregen massaal te horen dat jullie niet alleen geïnteresseerd zijn in een tof membership van Boost your Health, maar ook een waardevol online programma op jullie wensenlijstje stond. Hier zijn we dan ook mee aan de slag gegaan en we zijn nu bezig met de laatste dingen voor beide. Het wordt dan ook een heel mooi, inspiratievol en liefdevol jaar vol met mooie dingen van Boost your Health speciaal voor jullie!

Happy Clients

“Allereerst mijn complimenten voor het door jullie opgezette Online Gezondheidsfestival. Ik wordt er blij van en leer ondertussen ook nog wat bij”

Bianca van As

Medium en voedingsdeskundige

“De Body Positivity Challenge was echt een eyeopener en heeft mij een extra duwtje in de rug gegeven om positiever naar mijzelf en mijn lichaam te kijken!”

Vanessa

“Wat heb ik genoten van deze middag met de masterclass van Bloomon en de heerlijke high tea en als verrassing nog een mooie goodiebag met de prachtige bloemen mee!”

Anoniem