Member login

Username
Password

» Lost your Password?Image Alt

Experts

  /  Experts

Auteur & blogger over zelfliefde en zelfvertrouwen

Auteur & blogger over zelfliefde en zelfvertrouwen

hormoon- en voedingscoach en menstruatie mentor

Saskia laat vrouwen de positieve impact van hun cyclus en de werking van hormonen ontdekken, dit zorgt voor vrijheid, plezier en groei in hun leven en business.

expert in trauma- en rouwverwerking voor vrouwen

Michelle begeleidt vrouwen in trauma- en rouwverwerking en helpt ze bij het hervinden van hun ware glimlach voor een leven vol liefde, kleur en geluk.

Expert op het gebied van de ziekte van Lyme

Ik help mensen met alle liefde bij uiteenlopende klachten, maar (hoe kan het ook anders ;-)) gespecialiseerd in Lyme. ❤

Reisexpert - Persoonlijk reisadviseuse

Mijn naam is Belinda Thibaut, 50 jaar en ben al ruim 18 jaar werkzaam in de reisbranche en heb daarin alle kanten wel meegemaakt, van reisbureau manager tot touroperator en reisspecialisten in specifieke bestemmingen tot golfreizen. Hierdoor heb ik al […]

Orthomoleculair Health & Lifestyle coach

Huidtherapeut

Huidtherapeut Vivian behandelt, vermindert en verhelpt huidproblemen door middel van effectieve producten, met de juiste concentratie aan ingrediënten. Daarnaast is ze Co-Founder van De Online Kliniek. De Online Kliniek is een platform voor online huidadviezen, productreviews en informatie over huidindicaties en ingrediënten.

Pilates Expert en Blogger

Hey, ik ben Juliette, moeder van drie jong volwassen meiden en Pilates trainer. Ik heb mijn Pilates mat training genoten in Engeland waar ik ook  een aantal jaren een Pilates studio heb gehad. Sinds mijn terugkomst naar Nederland geef ik les […]

(bariatrie) coach voor vrouwen met en zonder maagverkleining

Gezondheidsexpert en tevens gezondheids- en bewegingswetenschapper

Een gepassioneerde gezondheids- en bewegingswetenschapper, van oudsher leraar lichamelijke opvoeding en een enthousiaste autoriteit op het gebied van Teach the Teacher-concepten binnen de fitness-, lifestyle- en gezondheidsbranche.

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .