a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Image Alt

Experts

  /  Experts

hormoon- en voedingscoach en menstruatie mentor

Saskia laat vrouwen de positieve impact van hun cyclus en de werking van hormonen ontdekken, dit zorgt voor vrijheid, plezier en groei in hun leven en business.

Gezondheidsexpert en tevens gezondheids- en bewegingswetenschapper

Een gepassioneerde gezondheids- en bewegingswetenschapper, van oudsher leraar lichamelijke opvoeding en een enthousiaste autoriteit op het gebied van Teach the Teacher-concepten binnen de fitness-, lifestyle- en gezondheidsbranche.

Expert op het gebied van de ziekte van Lyme

Ik help mensen met alle liefde bij uiteenlopende klachten, maar (hoe kan het ook anders ;-)) gespecialiseerd in Lyme. ❤

Huidtherapeut

Huidtherapeut Vivian behandelt, vermindert en verhelpt huidproblemen door middel van effectieve producten, met de juiste concentratie aan ingrediënten. Daarnaast is ze Co-Founder van De Online Kliniek. De Online Kliniek is een platform voor online huidadviezen, productreviews en informatie over huidindicaties en ingrediënten.

expert in trauma- en rouwverwerking voor vrouwen

Michelle begeleidt vrouwen in trauma- en rouwverwerking en helpt ze bij het hervinden van hun ware glimlach voor een leven vol liefde, kleur en geluk.

Auteur & blogger over zelfliefde en zelfvertrouwen

Auteur & blogger over zelfliefde en zelfvertrouwen

Orthomoleculair Health & Lifestyle coach

Als Orthomoleculair health- en lifestylecoach, begeleid ik ambitieuze vrouwen met uiteenlopende klachten naar een healthy, happy lifestyle! Mijn passie voor wat ik het aller liefste doe is ontstaan vanuit mijn eigen ervaring, ik viel 18 jaar geleden 40kg af en […]

(bariatrie) coach voor vrouwen met en zonder maagverkleining

Ik ben een bijna 40er die het leven onwijs mooi vindt, ik heb 2 prachtige dochters en een man, samen wonen we in Den-Bosch. Ik ben 45 kilo afgevallen middels een gastric bypass en sindsdien is mijn leven in alle […]

Translate »