` FASHION: 5 Redenen waarom elke vrouw shapewear zou moeten dragen - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?FASHION: 5 Redenen waarom elke vrouw shapewear zou moeten dragen

Na de feestdagen zijn we allemaal wat aangekomen en we willen toch goed voor de dag komen. Shapewear kan hierbij een steuntje in de rug geven en comfort bieden op plaatsen waar je dit het liefste wenst. Zo kan de ene persoon haar buik wat verbloemen en de andere persoon haar benen of decolleté extra ondersteuning bieden om nog zelfverzekerder de dag door te komen. Ik geef je 5 handige tips waar je op kunt letten en deel mijn persoonlijke keuze met jullie!

Kies voor kwaliteit

Je ziet vaak goedkope shapewear bij de welbekende winkels of supermarkten voorbij komen. Vaak is deze gemaakt op een standaard persoon en dus niet specifiek gericht op jou. Vaak kom je er bijna niet in en is deze niet gemaakt voor de wat vollere of lange vrouwen. Kies daarom altijd voor kwaliteit en wat duurdere shapewear en pas deze altijd om te kijken of dit wel goed aansluit bij jouw lichaam.

Denk na over de kleur

Je hebt shapewear vaak in zwart, wit en huidskleur. Het is belangrijk dat je iets kiest wat past onder jouw favoriete kleding en niet doorschijnt. Dus geen zwarte shapewear body onder een witte broek 😉

Kies wat bij je figuur en kleding past

Je hebt shapewear in alle soorten en maken, van een shapewear jurk, tot een body, broekje of pakje. Kijk wat het beste bij je past en ook onder jouw favoriete kleding niet misstaat. Houd jij van jurken, kies dan ook die variant om je daarin ondersteuning te geven, zodat jouw jurk net even wat beter staat dan zonder shapewear. Het is belangrijk dat je er goed in kunt bewegen, het mag best wat strak zitten, maar te strak is niet goed en zit niet fijn. Let hier dus extra op bij jouw aankoop.

Helpt bij lichamelijke ongemakken

Heb jij last van schurende benen of ben je veel afgevallen en heb je last van loshangend vel of heb je last van cellilutes. Dit en andere lichamelijke ongemakken kunnen weggewerkt worden met prachtige shapewear. Natuurlijk heeft iedereen zijn minder mooie kanten, maar als je er dagelijks mee worstelt dan is het fijn om soms een hulpmiddel te hebben. Shapewear kan daarom uitkomst bieden.

Persoonlijke keuze

Dit prachtige shapejurkje van PrimaDonna is mijn favoriet. Het helpt mijn buik verbloemen en zorgt voor een strakke lijn. Het ziet heel comfortabel, natuurlijk wat strakker, maar je kunt er prima in bewegen. Dit jurkje kan prima onder een mooie jurk en dan lijkt het niet meteen ( ik heb een holle rug en een flinke buik – ook met dank aan mijn tweeling) alsof ik zwanger ben. Ik ben erg blij met het resultaat en vind het jurkje prachtig! Je kunt hem hier ook aanschaffen en dat is zeker de moeite waard 🙂

Deze prachtige V-dress shapewear jurkje is tevens ideaal als je je buik wilt verbloemen. Het wordt niet voor niets “Het perfecte begin voor je party dress” genoemd! Ideaal voor een feestelijke avond en hij gaat tot een cup D. Bovendien is hij nu in de aanbieding voor maar € 27,50 en je kunt hem hier aanschaffen.

Kies voor Curveswear en koop jouw shapewear met korting!

Curveswear biedt ontzettend veel mogelijkheden voor vrouwen om shapewear te vinden die bij hun eigen lichaam past, die mooi aansluit, aangenaam zit en helpt het lichaam zo mooi mogelijk te shapen. Wij mogen jullie een mooie korting aanbieden van maar liefst € 5 op jullie bestellen met de kortingscode: BOOST via hun website: www.curveswear.com 

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment